- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.121
İşte ki vardıyama baglı oluyor canım yemek saatlerım verdıklerı saatte yemeyeyım 10 dk lık molada yerım dıyınce de yedıgımden anlamıyorumgunu cok erken kapatmissin acikmadiysan super:)))
Tam da onu yazacaktım dur bi etikete bakayım dedim
Cnm parmak ve bileklerdr ağrı oluyor ben bulaşık yıkarken bile ağrıyor bulaşık makinesini almamiza en büyük etken de bu olmuştu seneler önce uyuşma da oluyor karıncalanmaBu bahsettiğiniz şey biraz hissizlik gibi bir şey mi? Benim de sezeryandan sonra sol elimde parmaklarında var gibi tam adınj da kıyamıyorum hissizlik gibi sabki
Benim annemin bileğinde de sinir sıkışması vardi. Bütün doktorlar hemen ameliyat dedi annem geceleri uyuyamiyor du, cok rahatsiz ediyordu. Annem ameliyat istemedi.Cnm parmak ve bileklerdr ağrı oluyor ben bulaşık yıkarken bile ağrıyor bulaşık makinesini almamiza en büyük etken de bu olmuştu seneler önce uyuşma da oluyor karıncalanma
Hadi afiyet olsunGünaydın kızlar❤
Güzel bı gün olsun insAllah biz hazırlandık balık aldık ablamlara gidiyoruz kahvaltıya akşama menü belli sobada hamsi yicez fırsat buldukça gelirim insAllah
Geçmiş olsun canım,benimki öyle değil sol parmaklarimda biraz hissizlik var gibi ama ağrı yokCnm parmak ve bileklerdr ağrı oluyor ben bulaşık yıkarken bile ağrıyor bulaşık makinesini almamiza en büyük etken de bu olmuştu seneler önce uyuşma da oluyor karıncalanma
Bizimde aksam menüde balık varGünaydın kızlar❤
Güzel bı gün olsun insAllah biz hazırlandık balık aldık ablamlara gidiyoruz kahvaltıya akşama menü belli sobada hamsi yicez fırsat buldukça gelirim insAllah
MaşAllah aman sağlık versin Rabb'im zor cidden ısırgan otunu nerden bulabilirim krem mi yoksa direk bitki olarak miBenim annemin bileğinde de sinir sıkışması vardi. Bütün doktorlar hemen ameliyat dedi annem geceleri uyuyamiyor du, cok rahatsiz ediyordu. Annem ameliyat istemedi.
Sonra annem yazin her gün balkona çıkıp güneş ten d vitamini aldi ve ısırgan otu sürdü hafta da 1 lere falan. Şu an cok şükür eski şikayetler hiç kalmadi.
saol cnmHadi afiyet olsun
size de afiyet olsun canımBizimde aksam menüde balık var
Bitki olarak canim . Aminn canimMaşAllah aman sağlık versin Rabb'im zor cidden ısırgan otunu nerden bulabilirim krem mi yoksa direk bitki olarak mi
saol cnm
size de afiyet olsun canım
Günaydın canım iyi gezmeler afiyet olsunGünaydın kızlar❤
evet zorlarsan geri gelme ihtimali varsEvet bana da öyle dedi doktor ama ameliyat sonrası da tekrarlama durumu olabiliyor diye biliyorum bende zaten bu denli ağrılarım olmuyordu uzun süredir bilekliği kullanıyorum bı sure zorlayacak hiç bişey yapmam bklm
bende yokta kv iki elindende ameliyat oldu.ne kadar erken ameliyat olursan iylesme sureci daha rahat gecer demisti dr.Bu bahsettiğiniz şey biraz hissizlik gibi bir şey mi? Benim de sezeryandan sonra sol elimde parmaklarında var gibi tam adınj da kıyamıyorum hissizlik gibi sabki
anladim canim.İşte ki vardıyama baglı oluyor canım yemek saatlerım verdıklerı saatte yemeyeyım 10 dk lık molada yerım dıyınce de yedıgımden anlamıyorumacıktım cıdden oyle olunca kahve su fln içtim
sen bideGünaydın kızlar gece guzel eglenmissiniz kacirdigim icin uzuldmama gecmis cok birikmiss oku oku bitmiyor
oh afiyet olsunnGünaydın kızlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?