- 8 Mart 2020
- 5.737
- 27.868
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.141
Abaküs mü yapacaktın benim gibiOkadar çok yemişim ki kahvaltida midem bulanıyorzeytin ve peyniri abarttım artık akşam çorba salata yerim
Zeytini limon z.yag kekik ve pul biber döktüm 15tane yemisim gerçekten midem agzimda beyaz peynirAbaküs mü yapacaktın benim gibi
Elişi dantel yapanlarda oluyor genelde, çok mu yaptınCnm parmak ve bileklerdr ağrı oluyor ben bulaşık yıkarken bile ağrıyor bulaşık makinesini almamiza en büyük etken de bu olmuştu seneler önce uyuşma da oluyor karıncalanma
Canim bulabilirlerse ısırgan otu vursunlar sık sık anneme doktor benim yanimda acill ameliyat dedi. Annem geceleri uyuyamiyordu o derece. Ve şu an çok şükür cok iyi.evet zorlarsan geri gelme ihtimali vars
bende yokta kv iki elindende ameliyat oldu.ne kadar erken ameliyat olursan iylesme sureci daha rahat gecer demisti dr.
annem ablalarim ve erkek kardeslerimde var
annem kortizon igne vurundu ameliyat olmamak icin
ama elinde sonunda oluca
anladim canim.
sen bide @Ucmelekannesi ni dusun
gelene kadar kac sayfa olur artik
oh afiyet olsunn
Off ben galiba biraz kaçırdımGüoffgnaydın Takımımın Güzelleri
Hepinize mutlu, huzurlu bir Pazar diliyorum
Bu hafta hedef büyük biliyorsunuz, kaçamak yapmayın.
Sende miOff ben galiba biraz kaçırdım
İyi geceler canım gezmede miydin ?
gezme sayılmaz aile ziyareti, oturmayı beceremiyorum bengezmedemiydin:)
Çok kötüdür o yaİyi geceler kızlar bugün akşama kadar yattım desem yeridir bileğim geçmiyor ya en ufak bir tepsi bile kaldırırken ağrıyor baya kötü olmuş baş ağrım da nedense tüm gün geçmedi yemekte yapmadım dışarıya çıktık menümü yazcam şimdi onun dışında yarın köydeki ablama gidicez kalacak gibiyiz pazartesi sabah döneriz sanırım çocuklar yedim diye yaş pasta yaptım yenice mutfağı toparladım bulaşıklar makinesini çalıştırdım yattım uyuycsm güzel pazarıniz olsun şimdiden yarın akşama gelirim insAllah❤
Abartmadıysan bişey olmaz canımBaşka kimpankek yedimm dayanamadimm
Abartmadıysan bişey olmaz canım
Bacım saymadım derken korktum şuan, demekki fazla yemişsinsaymadim.. tam buğday unundan yapmıştım, şekersiz bal ve pekmezli ama inşallah acısı cikmaz.
Akşam erken kapaticam insallah.ben deee korktummmBacım saymadım derken korktum şuan, demekki fazla yemişsinakşam için bence telafi et canım hafif birşey tüketerek
696. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2706893
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2706894
6. Takım yarışmacısı madamhd 696. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı moni 696. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
696. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2706897
696. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (3 ► 2)
- 6. TAKIM (4 ► 1)
- 9. TAKIM (6 ► 3)
- 13. TAKIM (5 ► 4)
- 14. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Smneapdullah ile ilgili olarak;
Üyemiz kilo bildirimini fotoğraflı yapmadığından ya fotoğrafın bizlerle paylaşılması gerekiyor ya da etap bildirim listesinde "tartı fotoğrafı ekleyemediğinden bildirim yapmadı" notunu düşmeniz ve buna göre de sonuç listelerini düzenlemeniz gerekiyor. Bilginize.
5. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 5. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
9. TAKIM
695. etap bildirim listenizi baz alarak 696. etap listenize baktığımda;
Takımınızda kalan üyeler: Bi prenses annesi, hadikonuşalım, Namaria, Papatya_2014, Pnrrr-20, strontium ve elbette kaptan Niran Nevra
Transfer olan üyeler: 88prenses22, Lusi ve nanekekik
Akıbeti belli olmayan tek bir üye görünüyor: Beyazkugu87 ne sizin takımınızda ne de başka bir takımda yer alıyor.
Yarışmadan ayrıldı mı, izinli mi? Bilgi verir misiniz lütfen? Bilgi içeriğine göre de listenizi düzenlemeniz gerekmektedir.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 9. Takım yarışmacısı Namaria mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Beyaz kuğunun izinli olduğunu belirtmemiş miyiz
Rica ederim kaptanım. Kaptanımızin gözünden kaçmasın diye paylaştım. Sorun çözülmüş. Iyi çalışmala dilerim. .İlginize teşekkür ederim. Ben hata yapmışım. Beyazkugu87 nun izne ayrıldığı bilgisini güncellememişim. Son anda düzelttim raporu.
Ben de kontrol ediyordum düzeltmede izne ayrılmak istediğini eklemiş kaptanımız gözünüzden kaçmış herhalde diyecektim fark etmişsiniz sorun hallolmuşİlginize teşekkür ederim. Ben hata yapmışım. Beyazkugu87 nun izne ayrıldığı bilgisini güncellememişim. Son anda düzelttim raporu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?