Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar listede olan üyelerde fotosuz ve notsuz bildirim yoktu diye hatırlıyorum.

Hatta listede olmayanlarda foto ile atmışlardı sanırım.

Cuma günleri bu kurala uygun bildirim yapalım.

Pazartesi takım içi bildirim olduğu için nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz.

Rica ederim kaptanım. Kaptanımızin gözünden kaçmasın diye paylaştım. Sorun çözülmüş. Iyi çalışmala dilerim. .
Ben de kontrol ediyordum düzeltmede izne ayrılmak istediğini eklemiş kaptanımız gözünüzden kaçmış herhalde diyecektim fark etmişsiniz sorun hallolmuş
Teşekkür ederim
Benden önce yetişmissiniz

Biz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum
Afiyet olsun sizeee canimm. Minik kuşa da iyi eglencelerr

İshal şiddetlendi çocuğu yıkadım mecbur sonra küçük kalktı uyuduğumda saat 9 du ve 11 de geri kalktım bugün pertim
Kıyamam yaa serum taktirin yaa. Cok sıvı kaybetmistir. Su içiyor mu

Bitki olarak canim . Aminn canim
anladım cnm saolasin
Günaydın canım iyi gezmeler afiyet olsun
saol cnm
oh afiyet olsunn
saol cnm
Elişi dantel yapanlarda oluyor genelde, çok mu yaptın
şu an çok yapmasam da dönem dönem yaptım tabi cnm şimdilerde dikiş yapıyorum hep
Çok kötüdür o ya yormamaya çalış bileğini
Aynen cnm dikkat ediyorum bklm

Su veriyorum canım o kadar uğraştım ki Şu virüs zamanı hastaneye yatmasın diye iyiye gidiyor çok şükür o yüzden bekliyorum
Canim ebde neden taktirmiyorsunuz ki serumu

Evet canım bu seferde çocuk iyice soğudu hastane deyince psikolojisi bozuluyor kendinden geçiyor
Benimki de öyle azıcık kusma İshal oldu mu hemen doktora götürüyorum Zinco , probiyotik, kusma engelleyici şurup vs veriyorum sırf sıvı kaybedip serum bağlamasınlar diye
Şimdi aklıma geldi zinco (çinko) verdin mi benimkinin ishalinde işe yarıyor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…