- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.161
Rica ederim kaptanım. Kaptanımızin gözünden kaçmasın diye paylaştım. Sorun çözülmüş. Iyi çalışmala dilerim. .
Teşekkür ederimBen de kontrol ediyordum düzeltmede izne ayrılmak istediğini eklemiş kaptanımız gözünüzden kaçmış herhalde diyecektim fark etmişsiniz sorun hallolmuş
Afiyet olsun sizeee canimm. Minik kuşa da iyi eglencelerrBiz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum
Kız sabah kocamla nöbet değiştirdik ya sizden sonra kötü geçtiGunaydinnnnnntam yorum yapacaktim kiii şarj im bitti kalakaldimmm böyle 8 kizzz papatya_2014 kiz çayı koydun mu
Ne olduuu ateş falan mi var diKız sabah kocamla nöbet değiştirdik ya sizden sonra kötü geçtişimdi iyi ama çok şükür
Ne güzel bizide götürBiz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum
İshal şiddetlendi çocuğu yıkadım mecbur sonra küçük kalktı uyuduğumda saat 9 du ve 11 de geri kalktım bugün pertimNe olduuu ateş falan mi var di
Kıyamam yaa serum taktirin yaa. Cok sıvı kaybetmistir. Su içiyor muİshal şiddetlendi çocuğu yıkadım mecbur sonra küçük kalktı uyuduğumda saat 9 du ve 11 de geri kalktım bugün pertim
anladım cnm saolasinBitki olarak canim . Aminn canim
saol cnmGünaydın canım iyi gezmeler afiyet olsun
saol cnmoh afiyet olsunn
şu an çok yapmasam da dönem dönem yaptım tabi cnm şimdilerde dikiş yapıyorum hepElişi dantel yapanlarda oluyor genelde, çok mu yaptın
Aynen cnm dikkat ediyorum bklmÇok kötüdür o yayormamaya çalış bileğini
Su veriyorum canım o kadar uğraştım ki Şu virüs zamanı hastaneye yatmasın diye iyiye gidiyor çok şükür o yüzden bekliyorumKıyamam yaa serum taktirin yaa. Cok sıvı kaybetmistir. Su içiyor mu
Canim ebde neden taktirmiyorsunuz ki serumuSu veriyorum canım o kadar uğraştım ki Şu virüs zamanı hastaneye yatmasın diye iyiye gidiyor çok şükür o yüzden bekliyorum
Gel kahve ikram edeyim bacımNe güzel bizide götüriyi eğlenceler
Bi tane taktırdık ilk gün Damar yolu açtırmak ölüm gibi bişey 1,5 saat uğraştık kendini yerlere attı hastanede. Bi de virüs var diye kendim baktım iyiye gidiyor şok şükür hamdolsunCanim ebde neden taktirmiyorsunuz ki serumu
Oooo afiyet olsun canımKözde kahvem var buyrun dostlar Eki Görüntüle 2706968
Seninkinin de mi damar yolu bulunamıyorBi tane taktırdık ilk gün Damar yolu açtırmak ölüm gibi bişey 1,5 saat uğraştık kendini yerlere attı hastanede. Bi de virüs var diye kendim baktım iyiye gidiyor şok şükür hamdolsun
Evet canım bu seferde çocuk iyice soğudu hastane deyince psikolojisi bozuluyor kendinden geçiyorSeninkinin de mi damar yolu bulunamıyor
Benimki de öyle azıcık kusma İshal oldu mu hemen doktora götürüyorum Zinco , probiyotik, kusma engelleyici şurup vs veriyorum sırf sıvı kaybedip serum bağlamasınlar diyeEvet canım bu seferde çocuk iyice soğudu hastane deyince psikolojisi bozuluyor kendinden geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?