- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.481
İyi değilim, yatarım erkendenBugun hali yikamayacaksin ins .
Usutuyorsun bence sen
Menu yazmaya karar verdimya yememeye calisiyim bari
Yemek yedimBen toplantımı Bitirip geldim herkeşler gitmiş
Dediğin gibi canım, yaş ile gelen olgunluk.Inş canım dr bişey çıkacağını sanmıyorum demişti
Sanırım yaş ilerdikce bi olgunluk sakinlik geliyo önceki senelerde olsaydı msj gelir gelmez soluğu hastanede alırdım panik olurdum herşeyin en kötüsünü düşünürdüm çünkü
En sevdikleri de olunca5kisilik bi aile için normal
Geldi canımO derece çok mu seviyorsun
Geldimi annesinden canim
Gecmis olsun canim.İyi değilim, yatarım erkenden
Benimki niye yemek yapmadın niye ev temiz değil gibi şeylere takılmaz. Ama ben pişirmesem önüne koymasam geçiştirir peynir ekmek yer ondan kıyamıyorumİyi nazlıyon kocayı yanlız
Ben de o yüzden fırında soslu kaşarlı falan yapıp süslüyorumKiz benim koca karnibahari yemek olarak bile yemez. Aparatiftir yemeğin yaninda mezedir o
Hahaha Allah iyiliğini versin kahkaha attım okurken. Geç evlenmiş biri olarak iyi ki geç evlenmişim hatta evlilik olmaya da bilir valla. En rahat kadına bile yük evlilik. Ama içine girdin mi çıkamıyorsun kolay kolay işteBenimkinin de 2 gün sonra doğum günü :))
Anlaşarak boşanıp mı kutlasam diye düşünüyorum
Benimki Şubat doğumlu kovaAynen
9.Takım üyelerinin kocalarının doğum günü.
İyi sabırlı kadınlarız yanlız :))
Bence kendimizi kutlayalım
Bunları idare ediyoruz diye
Şimdi Kız yemeli diye alıyorum süsleyip püsleyip veriyorum. 1 güncük yiyor işte. Kış boyu 3 ü geçmeyiz muhtemelenBenimki eve dahi aldirmiyor
Niye iyi değilsin hasta mısın canım ?İyi değilim, yatarım erkenden
Ben de kayfemi yapıp geliyorumYemek yedim
Çamaşır serdim
Ben koca ile çocukları kızı okuldan almaya gönderdim.
Geldim :))
Bende yapıp geleyim de karşılıklı içelim :))Ben de kayfemi yapıp geliyorum
Başım çok ağrıyor, birde mide bulantısı fenaNiye iyi değilsin hasta mısın canım ?
Ben de 5 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl ilkkez çalıştım haftada en az 32 saat dersim oluyordu inanilmaz zorlandım, hele evde çocuk varsa çalışan anne olmak çok zor. Maalesef Türkiye'de çalışma şartları annelere karşı daha inisiyatifli olmuyorYaşlanmak ile ilgisi yok bun canım, 1.5 yıl ara verdiğin için o tempoya alışık değilsin, yakınlarda kendine gelirsin.
Bende yıllarca çok yoğun tempoda çalıştım, oğlumun doğumu ile 1 yıl ara verdim çalışmaya, döndüğümde çok yoruluyordum, üstelik sadece 15 saat derse girmeme rağmen, bir dönem böyle pert geçti, sonra eskisi gibi çok fazla yorulmaz oldum
Allah Allah neden kiBaşım çok ağrıyor, birde mide bulantısı fena
Allah yardımcın olsun ben tek çocukla zorlanıyorumBenim evi süpürme günü geldi ama malum şahıs bacaklarima yapışmış süt istiyor. Is yapma benimle ilgilen diyor. Yemek tezgahta oda benimle ilgilen diyor.Oğlum oyuncaklariyla oynuyor gel beraber diyor tv de leslie hadiii durma başla diyorrr herkes kendini düşünüyor beni neden kimse düşunmuyor
Ders saatin çok fazlaymış.Ben de 5 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl ilkkez çalıştım haftada en az 32 saat dersim oluyordu inanilmaz zorlandım, hele evde çocuk varsa çalışan anne olmak çok zor. Maalesef Türkiye'de çalışma şartları annelere karşı daha inisiyatifli olmuyor
Sanırım yaşlanıyorum.Allah Allah neden ki
Teşekkür ediyorum canım
Allah razı olsun canım benim cümlemiz inşallahU UcanSupurge eşinin doğum günü kutlu olsun canım, birlikte huzurla mutlulukla sağlıkla yaşlanın İnşallah.
Saçların ıslak filan mıydı acaba ondan mı oldu ?Sanırım yaşlanıyorum.
Esen rüzgar bile hasta etmeye başladı.
Sabah kalktığımda iyiydim, balkona çıktım, etrafa bakındım 1-2 dk, geri içeri girdim, başımın yavaştan ağrımaya başladığını hissettim, şimdi de pik yaptı
Islak değildi canımSaçların ıslak filan mıydı acaba ondan mı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?