Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dediğin gibi canım, yaş ile gelen olgunluk.
Bende uzun zamandır bu rahatlığı hissediyorum

5kisilik bi aile için normal
En sevdikleri de olunca
O derece çok mu seviyorsun
Geldimi annesinden canim
Geldi canım

İyi nazlıyon kocayı yanlız
Benimki niye yemek yapmadın niye ev temiz değil gibi şeylere takılmaz. Ama ben pişirmesem önüne koymasam geçiştirir peynir ekmek yer ondan kıyamıyorum
Kiz benim koca karnibahari yemek olarak bile yemez. Aparatiftir yemeğin yaninda mezedir o
Ben de o yüzden fırında soslu kaşarlı falan yapıp süslüyorum
Benimkinin de 2 gün sonra doğum günü :))
Anlaşarak boşanıp mı kutlasam diye düşünüyorum
Hahaha Allah iyiliğini versin kahkaha attım okurken. Geç evlenmiş biri olarak iyi ki geç evlenmişim hatta evlilik olmaya da bilir valla. En rahat kadına bile yük evlilik. Ama içine girdin mi çıkamıyorsun kolay kolay işte
Aynen
9.Takım üyelerinin kocalarının doğum günü.
İyi sabırlı kadınlarız yanlız :))
Bence kendimizi kutlayalım
Bunları idare ediyoruz diye
Benimki Şubat doğumlu kova
Benimki eve dahi aldirmiyor
Şimdi Kız yemeli diye alıyorum süsleyip püsleyip veriyorum. 1 güncük yiyor işte. Kış boyu 3 ü geçmeyiz muhtemelen

Ben de 5 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl ilkkez çalıştım haftada en az 32 saat dersim oluyordu inanilmaz zorlandım, hele evde çocuk varsa çalışan anne olmak çok zor. Maalesef Türkiye'de çalışma şartları annelere karşı daha inisiyatifli olmuyor

Allah yardımcın olsun ben tek çocukla zorlanıyorum

Ders saatin çok fazlaymış.
Özelde çalışmak çok daha yıpratıcı oluyordur.
Doğumdan 3 ay sonra izin bitiyor, kesinlikle yeterli değil,
Ben 2 aylık iken yataktan zor kalktım, 3 ay bitipte işe başlama zamanı gelince hala uzun süre ayakta kalamadığımı farkettim.
Türkiye de kadın olmak esir olmak demek zaten evlenirsin eş ve ailesi kölelik sistemini getirir, çalışmaya başlarsın kanunlar

Allah Allah neden ki
Sanırım yaşlanıyorum.
Esen rüzgar bile hasta etmeye başladı.
Sabah kalktığımda iyiydim, balkona çıktım, etrafa bakındım 1-2 dk, geri içeri girdim, başımın yavaştan ağrımaya başladığını hissettim, şimdi de pik yaptı

Saçların ıslak filan mıydı acaba ondan mı oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…