- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.521
Biz hala tayt tişört ile terliyoruzehh işte kuzum, heralde üşütüyorum o yüzden bi halsizlik var üzerimde
epey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyor
2 gündür kazakla geliyorum işe
Bizim burası çok soğuk valla canım iki gündür yanıyorum bide bebek var sen tabi sicak memlekettesinKaloriferler için erken değil mi canım, o kadar soğuk mu Ankara
Öyleleri hayatım boyunca kınadım ki yaşamımın bi evresinde başıma gelsin diye ama daha beter kilo aldımKilo alma yarışması da varmış. Biz 100 g vermek için kendimizi parçalıyoruz. Yareppim yemek yemeyi sevenlere kıyak geçip kilo aldırmasaydı
Kayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlereBizim burası çok soğuk valla canım iki gündür yanıyorum bide bebek var sen tabi sicak memlekettesin
Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
bir an önce yansın lütfeeennnnBen de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacak
Aaaaa ne güzelmiş ay oBiz hala tayt tişört ile terliyoruz
Kaçmam yakındır bu memleketten
Ay inşallah cehenneme gitmem ne soğuk ne sıcağa dayanabiliyorumBiz hala tayt tişört ile terliyoruz
Kaçmam yakındır bu memleketten
Doğma büyüme Ankaralı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tam yaşanacak şehir. Tabi ben yıllarca orda yaşayan biri olarak İstanbul aşığıyım ama İstanbul artık hayalKayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere
Gel gel gece ayazını ye de aklın başına gelsin biKayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere
Allah korusun.Ay inşallah cehenneme gitmem ne soğuk ne sıcağa dayanabiliyorum
Ben de şiddetle kınıyorumÖyleleri hayatım boyunca kınadım ki yaşamımın bi evresinde başıma gelsin diye ama daha beter kilo aldım
Bende seviyorum Ankara’yı alıştım uzun zamandır burdayım. İstanbul çok güzel ama kesinlikle yaşanacak değil gezilecek yerDoğma büyüme Ankaralı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tam yaşanacak şehir. Tabi ben yıllarca orda yaşayan biri olarak İstanbul aşığıyım ama İstanbul artık hayal
HaahahhaGel gel gece ayazını ye de aklın başına gelsin bi
Çok kınama ters tepiyor sonraBen de şiddetle kınıyorum
Ne güzelHaahahha
Kışın bile sadece battaniye ile yatıyoruz, düşün sen sıcağın boyutunu
Doğma büyüme Ankaralı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tam yaşanacak şehir. Tabi ben yıllarca orda yaşayan biri olarak İstanbul aşığıyım ama İstanbul artık hayal
Kızım üniversiteye giderken peşine takılacağım İnşallah.Bende seviyorum Ankara’yı alıştım uzun zamandır burdayım. İstanbul çok güzel ama kesinlikle yaşanacak değil gezilecek yer
İstanbul benim yaşayacağım şehir valla. Ben kalabalık ve kaos seviyorumKızım üniversiteye giderken peşine takılacağım İnşallah.
Bazi şehirler sadece gezip görmek için güzel, yaşamak için değil, Karadeniz içinde öyle düşünüyorum, hep yağmur hep kasvet...
Haahahha
Adanalı bi arkadaşım var Ankara’ya geldi hemen klima taktırdı evine. Merkezi sistem ısıtma yetmedi bide klimayla ısınıyor bide bizim Adana’dakiler serinlemeye kullanıyor bende ısınmaya diye söyleniyorHaahahha
İnce belli fotosunu da attı zati
İnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer yaKızım üniversiteye giderken peşine takılacağım İnşallah.
Bazi şehirler sadece gezip görmek için güzel, yaşamak için değil, Karadeniz içinde öyle düşünüyorum, hep yağmur hep kasvet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?