- 31 Ekim 2013
- 21.658
- 72.854
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.501
canım halsizliğimi atamıyorum üzerimden, acayip bi ağırlık var üzerimdeJasminium84 nasıl oldun canım, iyi misin
İyi değilim, yatarım erkenden
geçmiş olsun kuzum, üşüttün mü kiBaşım çok ağrıyor, birde mide bulantısı fena
Teşekkür ediyorum canım sen nasılsın toparlandın mı iyice ?U UcanSupurge can yoldaşının doğumgünü kutlu olsun, birlikte sağlıkla, huzurla yaş almanız dileğiyle
Kaloriferler için erken değil mi canım, o kadar soğuk mu Ankaracanım halsizliğimi atamıyorum üzerimden, acayip bi ağırlık var üzerimde
çok üşüyorum daha kaloriferleri yakmadılar heralde ondan da hastalanıyorum
Afiyet olsun canim. Kesinlikle katiliyorum. Cocuklarima kiyamiyorum sadece yoksa çekilmez.Ben de o yüzden fırında soslu kaşarlı falan yapıp süslüyorum
Hahaha Allah iyiliğini versin kahkaha attım okurken. Geç evlenmiş biri olarak iyi ki geç evlenmişim hatta evlilik olmaya da bilir valla. En rahat kadına bile yük evlilik. Ama içine girdin mi çıkamıyorsun kolay kolay işte
Senin canim bir şeye sıkılmış bence öyle hissediyorum.Sanırım yaşlanıyorum.
Esen rüzgar bile hasta etmeye başladı.
Sabah kalktığımda iyiydim, balkona çıktım, etrafa bakındım 1-2 dk, geri içeri girdim, başımın yavaştan ağrımaya başladığını hissettim, şimdi de pik yaptı
Pizza, hamburger, kızartma olmamışMenüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim ev yapımı kahvaltı pizzası
1 tk bal
ara öğün 15.00
Bir tabak çekirdek
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.00
Küçük hamburger
5 adet patates kızartması
Eşim çok ısrar etti 23.00 yarım fincan salep
su:2 litre
Spor : 15 dakika Leslie 45 puan
10 dakika cardio 40 puan
28 dakika jillian 112puan @Pnrrr-20
Hasta olunca tüm dünyam kararıyorSenin canim bir şeye sıkılmış bence öyle hissediyorum.
ehh işte kuzum, heralde üşütüyorum o yüzden bi halsizlik var üzerimdeTeşekkür ediyorum canım sen nasılsın toparlandın mı iyice ?
epey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyorKaloriferler için erken değil mi canım, o kadar soğuk mu Ankara
Iyi o zaman cok şükür sıkıntı oknasin da gerisi hallolurHasta olunca tüm dünyam kararıyor
Canımı sıktığım birşey yok canım
"Dünya yansa bir parça bezim yok" diyen bir kadınım :))
Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunumAfiyet olsun canim. Kesinlikle katiliyorum. Cocuklarima kiyamiyorum sadece yoksa çekilmez.
Ben de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacakepey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyor
2 gündür kazakla geliyorum işe
Bekarlığın tadını fazladan çıkardığın için sana daha zor gelmiştir.Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
Amannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yokYa evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
Ben de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacak
Kız pizza dediğim bayat ekmek boşa gitmesin diye üstüne sucum kaşarOlmaz canım böyle. Vücudunu kıtlığa sokarsın. Mutlaka bi şey yemeliydin
Gayet güzel görünüyor
Canım çikolatadan bi süre vazgeçmelisin. Bi de öyle dene bakalım
Az ve öz olmuş
Naptın kız sağlıksız kaçamak günün müydü
Bi de ev pizzası diye yumuşatmış çakal
İnşallah temiz çıkar canımEvi topladım pansumana gittim geldim
Patoloji sonucum cikmis msj geldi cuma dr gidecegim zaten alir gösteririm
Hahaha kız ne böreği iç çorbanı otur işte
Koşun koşun acil çıkartmamız gerekBen o kazana 2 gun boyunca dustum zaten hala kayniyom
papatya_2014 canim nasil oldu kuzun daha iyimi
O öküzün biri de benimGeldi gönlümün kralicesi
Belli oldu niye görünmediği
Kiz ben bu yıl doğum gününu unuttum, gorumcem kutlayinca anaaaa dedimmm sonra da kutlamadim
Yaaa sorma dün öyle oldu bugünde yola gittim yarına daha düzgün olacak kaptan söz23 'deki salep hiç olmasaymış keşke
SormaKilo alma yarışması da varmış. Biz 100 g vermek için kendimizi parçalıyoruz. Yareppim yemek yemeyi sevenlere kıyak geçip kilo aldırmasaydı
Kaç yaşında evlendin senYa evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
Ben de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?