Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım halsizliğimi atamıyorum üzerimden, acayip bi ağırlık var üzerimde
çok üşüyorum daha kaloriferleri yakmadılar heralde ondan da hastalanıyorum
Kaloriferler için erken değil mi canım, o kadar soğuk mu Ankara

Afiyet olsun canim. Kesinlikle katiliyorum. Cocuklarima kiyamiyorum sadece yoksa çekilmez.
Senin canim bir şeye sıkılmış bence öyle hissediyorum.

Pizza, hamburger, kızartma olmamış
23 'deki salep hiç olmasaymış keşke

Teşekkür ediyorum canım sen nasılsın toparlandın mı iyice ?
ehh işte kuzum, heralde üşütüyorum o yüzden bi halsizlik var üzerimde

Kaloriferler için erken değil mi canım, o kadar soğuk mu Ankara
epey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyor
2 gündür kazakla geliyorum işe

Hasta olunca tüm dünyam kararıyor
Canımı sıktığım birşey yok canım
"Dünya yansa bir parça bezim yok" diyen bir kadınım :))
Iyi o zaman cok şükür sıkıntı oknasin da gerisi hallolur

Afiyet olsun canim. Kesinlikle katiliyorum. Cocuklarima kiyamiyorum sadece yoksa çekilmez.
Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
epey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyor
2 gündür kazakla geliyorum işe
Ben de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacak

Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum
Bekarlığın tadını fazladan çıkardığın için sana daha zor gelmiştir.
37 yaşında bir kadın olarak 14 yıldır bu hayatın içindeyim.
Babamın evindeki prenses edasındaki günlerim hiç yaşanmamış gibi geliyor

Amannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yok

Kız pizza dediğim bayat ekmek boşa gitmesin diye üstüne sucum kaşar valla kal gündür bunaldım artık kızımda hamburger isteyince çöktüm hemen
Evi topladım pansumana gittim geldim
Patoloji sonucum cikmis msj geldi cuma dr gidecegim zaten alir gösteririm
İnşallah temiz çıkar canım
jilian ı bılmıyorum canısı sen kafana gore puanla
Jillianı ben yapıyorum canım çok memnunum çok güzel inceltti beni
Sana çorba yeter börek yersen kazana düşersin sonra papatya_2014 bile cikaramaz
Hahaha kız ne böreği iç çorbanı otur işte
Ben o kazana 2 gun boyunca dustum zaten hala kayniyom

papatya_2014 canim nasil oldu kuzun daha iyimi
Koşun koşun acil çıkartmamız gerek
Şurayali boş muhabbetle 100 sayfa ilerletmek istiyorum şu an da gelmeyenler oku oku bitiremeseler
Ben yokum ya ondan sakin geçmiş
Geldi gönlümün kralicesi
Belli oldu niye görünmediği
Kiz ben bu yıl doğum gününu unuttum, gorumcem kutlayinca anaaaa dedimmm sonra da kutlamadim
O öküzün biri de benim benim doğum gününde adam hediye almış ben ona kuru kuru bile demedim.Hamileliğimin en kötü zamanına denk geldi diye seneye telafi edicimmmm papatya_2014 kızın nasıl oldu canım
Daha iyi çok şükür canım ishal kesilmeye başladı iştahı açılmaya başladı çok şükür
Pizza, hamburger, kızartma olmamış
23 'deki salep hiç olmasaymış keşke
Yaaa sorma dün öyle oldu bugünde yola gittim yarına daha düzgün olacak kaptan söz

Kilo alma yarışması da varmış. Biz 100 g vermek için kendimizi parçalıyoruz. Yareppim yemek yemeyi sevenlere kıyak geçip kilo aldırmasaydı
Sorma
2 gündür ona kafa yoruyorum.
Kazen 'den rica edelim de benzer konulara kilo alma topikleri gelmesin, motivasyonumuz bozuluyor.

Kaç yaşında evlendin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…