- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.441
Akşam dantel ütüleyip vitrinlerin cıncığını boncuğunu yerleştirmem lazımBende şimdi attim süpürge de bitti. Şimdi yemeğe bakayim
Güveci mutfak dolabının üstünden indirdimBende firinda sebze yiyecem. Eşime de güveçte kaşarlı köfte yapicam. Bide yoğurt çorbası
Kuyu olmadan kurtarmazGüveci mutfak dolabının üstünden indirdim
Bu ara güveç yapmaya niyetim var
Evde güveçte büryan kebabı yapabilir miyim acaba
Ne boş iş demi anacim bence o vitrini evden gondermekle başlamalidin minimalizmeAkşam dantel ütüleyip vitrinlerin cıncığını boncuğunu yerleştirmem lazım
Son işler bunlar :)))
Du bi düşüneyimKuyuyu nerde bulayım ki
Bu bir dramdirİyi hatırlattın, makinada serilmeyi bekleyen çamaşırlar var
Mutfağa gidip fırından gelen 20 adet tandır ekmeğinin ununu temizleyip dondurucuya attım.Bu bir dramdir
Kurufasulye sevmem ki benDu bi düşüneyimbence boşver buryani kurufasulye dolma dene
Ohhhhh ne guzel kokar oda simdi.Mutfağa gidip fırından gelen 20 adet tandır ekmeğinin ununu temizleyip dondurucuya attım.
Daha çamaşır sermeye sıra gelmedi
Kuru fasulye candir kizKurufasulye sevmem ki ben
Dolma da yapınca bir kazan yaparım, güvece sığmaz
Kızlar kitaplık yapmak istiyor diye atmadım canım, bana da mantıklı geldi.Ne boş iş demi anacim bence o vitrini evden gondermekle başlamalidin minimalizme
Çıtırlar iştahsız oluyor canım, onlara güzel kokmazOhhhhh ne guzel kokar oda simdi.
Tabi bize degil citir ,dal gibi olanlara
Zaten ondan citirlarÇıtırlar iştahsız oluyor canım, onlara güzel kokmaz
Hiç sevemedim.Kuru fasulye candir kiz
Hepimize zorla biseyler yedirildi.Hiç sevemedim.
Çocukken babam tutar, annemde kaşık kaşık ağzıma teperdi
Bazen düşünüyorum da benim kilolu olmamın sebebi kurufasulyenin zorla yedirilmesinden kalma travmalar olabilir
Izgara tavuk salata inş dünden karanabahar var ama kocişim 1 gün zorla yiyorAkşama ne yimek yapicanizzzz...
İyi nazlıyon kocayı yanlızIzgara tavuk salata inş dünden karanabahar var ama kocişim 1 gün zorla yiyor
Kiz benim koca karnibahari yemek olarak bile yemez. Aparatiftir yemeğin yaninda mezedir oİyi nazlıyon kocayı yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?