Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim burası da merkezi sistemden doğalgaza geçince "doğalgaza gerek yok, boşuna masraf yapmayalım, klima ile ısınırız" dedim ama herife dinletemedim

İstanbul benim yaşayacağım şehir valla. Ben kalabalık ve kaos seviyorum ama takıldım geldim kocamın peşine. Çocuk da olunca İstanbul artık hayal
Eşimin tayini İstanbul’a çıktı. Kızım 2 yaşındaydı o gitti ben 2 yaşındaki çocukla tel başıma kaldım yine de gitmedim. Gezemeye gidince bişe kafayı yiyorum

İnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer ya
Gezmek için birde yazın yayla niyetine güzel bence canım.
Kışın Akdeniz'de yazın Karadeniz'de yaşayacaksın

Gezmek için birde yazın yayla niyetine güzel bence canım.
Kışın Akdeniz'de yazın Karadeniz'de yaşayacaksın
Aynen öyle canım ben hep deniz kenarında büyüdüm bi anda Ankara’ya gelinde alışmam uzun zaman aldı. Bazen nemi bile özlüyorum

Kızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yani istanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık

Cok haklısın cnm ben suan girmeye bile vakit bulamiyorm ama bidhaki hafta daha cok gelicem

Offf senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.

canım halsizliğimi atamıyorum üzerimden, acayip bi ağırlık var üzerimde
çok üşüyorum daha kaloriferleri yakmadılar heralde ondan da hastalanıyorum
Bizde kapi pencere acik oturamiyoruz artik.
Su aralar yagisli bulanik hava bugun koltukta uyuyakalmisim ustum acik hala usuyorum bende
Amannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yok
Kiz o zaman da baska bi dert cikar.
Kayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere
Konya da hep kuru ayaz yaa.
Soyle yesillikli yerler guzel
Kalabalikla zor canim gelip yazman .
Sen keyfine bak gelince acisini cikartirsin

Offf senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.
Farklı evlerde yaşama fikrine daha sıcak bakıyorum ben

20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal

15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma

18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu

Su 2.5 litre
Kadayıf sarmalar, börekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…