- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.541
Bizim burası da merkezi sistemden doğalgaza geçince "doğalgaza gerek yok, boşuna masraf yapmayalım, klima ile ısınırız" dedim ama herife dinletemedimAdanalı bi arkadaşım var Ankara’ya geldi hemen klima taktırdı evine. Merkezi sistem ısıtma yetmedi bide klimayla ısınıyor bide bizim Adana’dakiler serinlemeye kullanıyor bende ısınmaya diye söyleniyor
Eşimin tayini İstanbul’a çıktı. Kızım 2 yaşındaydı o gitti ben 2 yaşındaki çocukla tel başıma kaldım yine de gitmedim. Gezemeye gidince bişe kafayı yiyorumİstanbul benim yaşayacağım şehir valla. Ben kalabalık ve kaos seviyorumama takıldım geldim kocamın peşine. Çocuk da olunca İstanbul artık hayal
Be güzel valla yaBizim burası da merkezi sistemden doğalgaza geçince "doğalgaza gerek yok, boşuna masraf yapmayalım, klima ile ısınırız" dedim ama herife dinletemedim
Allah korusun.
Hala vakit varken elden geleni yapmak lazım
Yazın da tüm evi soğutuyoruz amaBe güzel valla yaama oranında sıcağı çok fena ya
Yazın da tüm evi soğutuyoruz ama
Gezmek için birde yazın yayla niyetine güzel bence canım.İnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer ya
Bana bu kadar yeter dedi galibaİnce belli fotosunu da attı zati
Aynen öyle canım ben hep deniz kenarında büyüdüm bi anda Ankara’ya gelinde alışmam uzun zaman aldı. Bazen nemi bile özlüyorumGezmek için birde yazın yayla niyetine güzel bence canım.
Kışın Akdeniz'de yazın Karadeniz'de yaşayacaksın
Nerelisin canımAynen öyle canım ben hep deniz kenarında büyüdüm bi anda Ankara’ya gelinde alışmam uzun zaman aldı. Bazen nemi bile özlüyorum
Yaşanmaz zaten bebişimNerelisin canım
Bana da deniz olmayan şehirde yaşanmaz gibi geliyor
Geçmiş olsun canımBen yatıyorum kızlar
Başımın ağrısı başka türlü geçmeyecek
Cok haklısın cnm ben suan girmeye bile vakit bulamiyorm ama bidhaki hafta daha cok gelicemKızlar diyet işini biraz saldık gibi
Menüler yazılmıyor motivasyonumuzu kaybettik bence
Burda olma amacımız kilo vermek silkelenip kendimize gelmeliyiz
Birbirimizi motive etmeliyiz
Menüle atlanmamalı ve acımasızca eleştirilmeli
bu iş böyle gitmez
Offf senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.Kızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yaniistanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık
Bizde kapi pencere acik oturamiyoruz artik.canım halsizliğimi atamıyorum üzerimden, acayip bi ağırlık var üzerimde
çok üşüyorum daha kaloriferleri yakmadılar heralde ondan da hastalanıyorum
Kiz o zaman da baska bi dert cikar.Amannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yok
Konya da hep kuru ayaz yaa.Kayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere
Kalabalikla zor canim gelip yazman .Kızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yaniistanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık
Farklı evlerde yaşama fikrine daha sıcak bakıyorum benOfff senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.
Kadayıf sarmalar, börekler...20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal
15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma
18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?