Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum canim kucuguzde kalib olarakta buyugum heralde masallah nasil verdin okadar kiloyu benim hedefimde 30 insallah verrim
Baştaki ve sondaki eki kaldırsaydınız keşke canım
Tekrarmi yapiyim canim

En iyisi oule yapmak olacak sanirim kaptan yarından baslamam lazim bugun pek hatırlamıyorum

Bir de kaptanım nerden bakarim listeye hangi sayfada acaba rekabet icin biraz morale ihtiyacım var

ADINIZ:sevo66
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:goruntumden memnun degilim
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: dogum sirasinda iki kizimdada kilo aldim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ev hanimiyim hic calismadim fransada yasiyorum kardesimin tavsiyesiyle katildim kardesim uyeolmus banada onerdi hayirlisi
TAKIMDA

Hoşgeldin canım
Bem Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, öğretmenim.
85 kilo ile başladım, şimdilerde 72-73 bandındayım.
Kurallarımıza uyup azimli ve istekli olduktan sonra verilmeyecek kilo yok

YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: Tok karinla 63 geldim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 oglum var 21 aylik
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayir
MESLEĞİNİZ: calismiyorum
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: pko,tiroid var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum kendim için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: doğum sonrası dengesiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: cok bahsedecek bir şeyim yok aslında pek sosyal değilim ice kapanigim genellikle ailemle vakit geçiriyorum hobilerim balık tutmak sarki söylemek
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: herkese şişko olduğunu kilo vermesi gerektiğini defalarca söylerim saka bir yana profilimde yazdığım gibi "inanmak başarmanın yarısıdır" ben başaracağıma inanmadığımda surekli yedim ama inanınca kendimi yaniltmadim ve başardım bu yüzden basaracagina inanması gerektiğini arkadaslarima yasayarak göstereceğim

Son düzenleme:
Yarin sabah tartilip bildirim yaparim I Ilyusa rakibim gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…