Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi aksamlar kizlar ya bana bir program önerin kendi uygulamasını mi indirmeliyim kk nin zor oluyor ya bu şekilde opera da reklam cikiyor diye sildim onu da surekli şifre de girmek istemiyorum
ben normal play stordan indirdim
Kızlar turşu yapacam şimdi ama karışık mı yapsam ayrı ayrı yapsam karar veremedim
Hep ayrı yapardım aslında
Elimdeki malzemeler lahana, salatalık, acur, biber.
Nasıl yapayım fikir verin
bence hepsini karisik yapabilirsin
hatta karalahana bile koyan var
rengi degisiyo ama guzel.oluyo bence

Iyi aksamlar kizlar ya bana bir program önerin kendi uygulamasını mi indirmeliyim kk nin zor oluyor ya bu şekilde opera da reklam cikiyor diye sildim onu da surekli şifre de girmek istemiyorum
Operada reklam çıkmıyor canım yeniden yükle, reklamları engelle

H.buldum canim eve gittim es gelecek diye is güç yaptim sonra misafir geldi hep tabi benim diyet isi de yatti stresten yattım anca yedim ictim
Haftaya giderim belki cumhuriyet bayramı tatilinde

Bugün banı kalkar canım gelir napıyorsun nasılsın?

Olabülü

Mezuniyet kilomun altına düşemiyorum ki
Gelmis gordum canim ben de ayni ya devamkee diyet miyet yok hominigirtlak yiyom valla stresten
Valla saldım canim ya tükenmişlik mi desem bitkinlik bıkkınlık mi desem bilemedim boyle bir tuhaf oldum hic bisey yapmak gelmedi içimden ama bir yandan da üzülüyorum bu halime kısır döngü içindeyim
Nasılsın, iyi misin
Eşin geldi mi, sen neredesin şimdi canım

Ban yemiştim canım.
Bi konuya yorum yaptım çıktım
Benden sonra polemik çıkmış
Admin de kuruların yanına yaşları da atmış belki yanar diye
Gecmis olsun diyecem olmus neyseki sevindim ya korktum biran ne dedin acaba merak ettim konuyu kesin kapak olmustur ben de iyiyim diyeyim iyi olayım kaptanim kotu haberim var ama ben de isler yolunda gitmiyor hic eve gittim geri geldim memlekete koca gelmeyince cocukla zor oluyor diye bir de kilo aldım tabi o stresle ya dikkat edemedim hic beni anca liste paklar 63 kiloyum çünkü bana kızın lütfen

Merhaba bende cuma zayiflama yarismasina katilmak istiyoru kiz kardesim burda diye bende geldim I Ilyusa
Hoşgeldin canım
İlk sayfa ilk mesajda takım kurallarımız var, kabul ediyorsan oradaki formu doldur seni tanıyalım

ben normal play stordan indirdim

bence hepsini karisik yapabilirsin
hatta karalahana bile koyan var
rengi degisiyo ama guzel.oluyo bence

Operada reklam çıkmıyor canım yeniden yükle, reklamları engelle
Himm uygulama daha kolay gibi resim atılıyordu sadece sanirim onu indireyim en iyisi operada ve google da donma oluyor bir mesaji 10 dk da anca yazıyorum ya

Kızlar turşu yapacam şimdi ama karışık mı yapsam ayrı ayrı yapsam karar veremedim
Hep ayrı yapardım aslında
Elimdeki malzemeler lahana, salatalık, acur, biber.
Nasıl yapayım fikir verin
Ben karışık kuruyorum kornişon, mor lahana vs onları ayrı kuruyorum
Merhaba bende cuma zayiflama yarismasina katilmak istiyoru kiz kardesim burda diye bende geldim I Ilyusa
Hoş geldin canım ablası olarak sen de benden küçüksün ben de Zehra 32 yaşındayım bir kızım var evliyim öğretmenim daha önce 35 , takımda 25 kilo verdim

Niran bi baksın da mezuniyetinden 6 ay geçmeden artı olarak listeye giremiyorsun canım
TemelinSafinazi
17 Temmuzda mezun olmuşsun
Listeye giremiyorsun ama free listemizde devam et canım.
Bugünden itibaren menü yazmaya ve yorumlamaya başlayabilirsin.
Pazartesi ve Cuma da bildirim yaparsın.
Üyelerden biriyle de rekabete girersen hedefine 1 ayda bile ulaşırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…