- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.381
ben normal play stordan indirdim cnmIyi aksamlar kizlar ya bana bir program önerin kendi uygulamasını mi indirmeliyim kk nin zor oluyor ya bu şekilde opera da reklam cikiyor diye sildim onu da surekli şifre de girmek istemiyorum
ben normal play stordan indirdimIyi aksamlar kizlar ya bana bir program önerin kendi uygulamasını mi indirmeliyim kk nin zor oluyor ya bu şekilde opera da reklam cikiyor diye sildim onu da surekli şifre de girmek istemiyorum
bence hepsini karisik yapabilirsinKızlar turşu yapacam şimdi ama karışık mı yapsam ayrı ayrı yapsam karar veremedim
Hep ayrı yapardım aslında
Elimdeki malzemeler lahana, salatalık, acur, biber.
Nasıl yapayım fikir verin
Operada reklam çıkmıyor canım yeniden yükle, reklamları engelleIyi aksamlar kizlar ya bana bir program önerin kendi uygulamasını mi indirmeliyim kk nin zor oluyor ya bu şekilde opera da reklam cikiyor diye sildim onu da surekli şifre de girmek istemiyorum
H.buldum canim eve gittim es gelecek diye is güç yaptim sonra misafir geldi hep tabi benim diyet isi de yatti stresten yattım anca yedim ictimBilmiyorumki canim. Sebebini bulsam cozum kolay sanki. Ama yorgun hissediyorum kendimi
onceki mesajda nirani tebrik ettimya. Sonrakindede kendi kilonu yazdin sanmisim vay basima gelenler okudugumuda idrak edemiyorum
Kolay gelsin o zaman. Hic disari cikasim yok hazirlanmasi ayri merasim
İste oyle bir vakit yok. Ancak hepsi gece uyuyunca onda da kahve icim muzik dinliyorum bi
Hemde nasil.
Yuruyuse tekrar baslamayi istiyorum ins iyi gelmisti
Neyseki halletmissin canim. Resmi islerde bazen birinin dedigini digeri tutmuyor nedense
Kolay gelsin. Sen niye bildirim yapmadin canim. Listeye girmekten vaz mi gectin
Hosgeldin. Nerelerdeydin.
Gelmis gordum canim ben de ayni ya devamkee diyet miyet yok hominigirtlak yiyom valla strestenHaftaya giderim belki cumhuriyet bayramı tatilinde
Bugün banı kalkar canım gelir napıyorsun nasılsın?
Olabülü
Mezuniyet kilomun altına düşemiyorum ki
Valla saldım canim ya tükenmişlik mi desem bitkinlik bıkkınlık mi desem bilemedim boyle bir tuhaf oldum hic bisey yapmak gelmedi içimden ama bir yandan da üzülüyorum bu halime kısır döngü içindeyimbilmiyorumki
liste uygun olursa girmek istiyorum
eline saglik canim:)
bence bosa
ben hic takilmiyorum kasmis suymus
aynadaki goruntumden.ne zaman memnun olursam ozaaman iyi
a.slm canim
koruma nasil gidiyo sende:)
cok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)
Nasılsın, iyi misin
Eşin geldi mi, sen neredesin şimdi canım
Gecmis olsun diyecem olmus neyseki sevindim ya korktum biranBan yemiştim canım.
Bi konuya yorum yaptım çıktım
Benden sonra polemik çıkmış
Admin de kuruların yanına yaşları da atmış belki yanar diye
ben normal play stordan indirdim
bence hepsini karisik yapabilirsin
hatta karalahana bile koyan var
rengi degisiyo ama guzel.oluyo bence
Himm uygulama daha kolay gibi resim atılıyordu sadece sanirim onu indireyim en iyisi operada ve google da donma oluyor bir mesaji 10 dk da anca yazıyorum yaOperada reklam çıkmıyor canım yeniden yükle, reklamları engelle
İyi yaptın canım.slm kizlar
bende ablama burdan bahsettim
uye oldu oda katilmak istiyor:)
beraber dolduruyoruz simdi formu:)İyi yaptın canım.
Kurallarımız bahsedip sitenin kullanımını öğretirsen daha hızlı adapte olur
ADINIZ:sevo66
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:goruntumden memnun degilim
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: dogum sirasinda iki kizimdada kilo aldim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ev hanimiyim hic calismadim fransada yasiyorum kardesimin tavsiyesiyle katildim kardesim uyeolmus banada onerdi hayirlisi
TAKIMDA
Ne zaman mezun olmuştun, bı bakalım canımHandandandan ben listeye girmezsem 70 i göreceğim geri 63 kg ile girebilir miyim acaba
Ben karışık kuruyorum kornişon, mor lahana vs onları ayrı kuruyorumKızlar turşu yapacam şimdi ama karışık mı yapsam ayrı ayrı yapsam karar veremedim
Hep ayrı yapardım aslında
Elimdeki malzemeler lahana, salatalık, acur, biber.
Nasıl yapayım fikir verin
Hoş geldin canım ablası olarak sen de benden küçüksün
Niran bi baksın da mezuniyetinden 6 ay geçmeden artı olarak listeye giremiyorsun canımHandandandan ben listeye girmezsem 70 i göreceğim geri 63 kg ile girebilir miyim acaba
Baştaki ve sondaki eki kaldırsaydınız keşke canımberaber dolduruyoruz simdi formu:)
İnşallah geçmiştir yaaaaaa :'(Niran bi baksın da mezuniyetinden 6 ay geçmeden artı olarak listeye giremiyorsun canım
Niran bi baksın da mezuniyetinden 6 ay geçmeden artı olarak listeye giremiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?