- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.361
Kolay gelsin canım.Mrblar kızlar kahvaltıdan sonra ev işlerine giriştim hala da bitmedi çöpleri topldm birazdan atarım oğlum fırsat verirse bı de ağda yapcam sonrasında yemek hazırlığı Fırsat kalırsa yürüyüş
ev daha özel ve riskli boş ver hiç bulaşmaEve bişey almayım mı yani. O zaman ben gidip alayım bişeyler
Bırakmadık kaptanımBoş bırakmayın buraları o zaman
Vardiyalı sisteme mı geçsek yoksa
Ah geceden beri ayaktayız uyumuyorDikkat et alışmasın canım, alışırsa bırakması zor olur
Bu benden kocana gelsin2-3 gün önce eşim "herşeyde kalite ararım ama hatunun kalitelisini buldum mu, bilmiyorum" dedi şakayla karışık gülerek.
Tanrımmmm çok çalışmalıyımHadi o zaman,
Bakalım kim kazanacak
Bugün 220 puan yaptım
İşin zor müdürün aksi iseBak onu hiç düşünmedimben özellikle hastaneyi arayıp sordum,dahil mi diye evet dediler,ki mantikende bana öyle geliyor ama sıkıntılı bir müdürümüz var,bana haftasonu bile rapor al dedi,sırf ugrastirmak için
Sağol canım, kadın dayanışması.Bu benden kocana gelsin
Tam da ben geldimŞükürler olsun 3-4 günlük alıntılar bitti.
Pazardan aldığım biberleri ve bamyaları sabah közleyip buzluğa atmıştım.
Şimdi sıra turşu yapımında
Gidip biraz işlere bakayım.
Yorulunca sohbete gelirim inşallah
Çocukları sevindirsen daha güzel olur canım bence yaşlarına uygun kitap küçüklerse adeda’nın dikkat güçlendirme setleri var onlar da olabilir ev için de hediye alabilirsin veya tatlı vs de olurKızlar fikrinize ihtiyacım var. Çok eski bi arkadaşım var yaklaşık 12 yıllık sürekli telefonla görüşüyoruz ama ya yana çokkkk uzun zamandır gelmedik. O evlendi ben evlendim çocuklar oldu derken tekrar Ankara’ya tayin oldu ve bu akşam oraya oturmaya gidicez. Karısıyla hiç bi samimiyetim yok. Yeni ev aldılar. Ev hediyesi mi alayım çocuklara mu bişey alayım bilemedim bi akıl versenize ne alsam
Aynen aynen şu zalım yarışmada kendimizi yalnız görüyordum kızların düşüncesi beni de mutlu ettiBu mesajları görünce duygulandım.
Teşekkür ederim kaptanlarım
GeldimKocalara karşı işbirliği ha
Kocası terazi olanlar da bu yana gelsin
Ahhhhh Niran ahhhh kafama tüküreyim zatenAh canım ya...
Niye saf saf herşeyi eşine söylüyorsun ki.
Seni motive eden etmiş, gerisini boşver.
2-3 gün önce eşim "herşeyde kalite ararım ama hatunun kalitelisini buldum mu, bilmiyorum" dedi şakayla karışık gülerek.
"Beğenmiyorsan boşa, hayranım çok" dedim.
Ters ters baktı tabi
"sen istedin" dedim.
Birçok erkeğin amacı ve gayesi eşinin modunu ve enerjisini düşürmek, lütfen prim verme...
gel bacım gel sana da sarılayım seninki de az değil haniKocalara karşı işbirliği ha
Kocası terazi olanlar da bu yana gelsin
Muhtemelen başlayacağım gibiHandandandan 5lerin yüzyüze dersleri belli olmuş ben gitmiyorum yine ama sen gidiyorsundur muhakkak
Benim herifte bana "seninle başedemiyorum" diyorgel bacım gel sana da sarılayım seninki de az değil hani
Bu adamların derdi ne bizimle ayyyyyyBenim herifte bana "seninle başedemiyorum" diyor
Son canım haklısın aynen işleri hallettim yarım saatte olsa çıkarım şimdi yürüyüşe miniğimi emzirdim hazırlancz simdiKolay gelsin canım.
Yürüyüşü mecburi yapılacaklar listesine al.
Yoksa hiç fırsat kalmaz
Ben pazartesiden itibaren yazacağım canımKızlar bugünden itibaren menüler eksik yazılmasın
Menüler yorumlanmaya başlansın.
Başarı kurallara sıkı sıkıya uymaktan geçiyor biliyorsunuz.
Sadece listedekiler değil, listeye girmek isteyenlerde kurallara harfiyyen uyması lazım.
Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim
Haticem tartıda her gördüğün artıya moralini bozma canım.Kizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Bir sure sadece sohbet icin burdayim ve inaniyorum motive olacagim.
Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.
Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
bende favorilere ekledim.en kisa eamnda dinliycem insallahPsikolog Tülay KÖK 'ten yeni bir video gelmiş
Çok beğendim, burada da paylaşmak istedim.
Muhakkak izleyin kızlar.
Sonraki paylaştığım parçada dinleyin diye önerdiği şarkı, onuda muhakkak dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?