- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.421
Iyi uykular canimmmBenim uyku saati geldi de geçiyor bile.
Ben yatıyorum kızlar, buralar size emanet
Menüleri yazmayı unutmayın, gece uyanınca bakacağım
bu haftada senle rakip olalim ozaman:)
Sırf seni geçmemek için pide yedim@papatya_2014 beni geçer diye korkuyordum ama şükür korktuğum başıma gelmedi
Ama bu defa da sen çıktın
Beni geçip motivasyonumu bozmayın
Bencede beslenmeni biraz değiştir.Ben hiç bilmiyordum ama şimdi teknoloji varken elle muayene bence çok yanlış. Eski doktorların bu huyunu sevmiyorum.
Seni bekledim zaten kaptanımSorma canım ya basıl morelim bozuldu nasıl canım sıkıldı. Felaket bi duraklama dönemine girdim bişeyler yapıp onu değiştirmem gerekiyor. Bu hafta ne olacak bakalım.
Ben dekızıma yaptim bugün ama ben hiç sevmem.Tarhana çorbası yaptım, var mı içmek isteyen
Kahveler çorbadan sonra
Çaylar yatmadan önce (kiraz sapı suyu ile demlenmiş)
Bende benden bekliyorum ama bugün biraz kaçtıBireyselde derece bekliyorum senden canım
Amannn terazi çok fazla. Oldu o zaman biz sizi takip edelim.Kocalara karşı işbirliği ha
Kocası terazi olanlar da bu yana gelsin
Hoşgeldin canim ben ela.Ben de doğumdan sonra 97 kilo oldum ve şu an 76 kilodayim. Umarim semde istediğin hedefe ulasirsinn. Çocukların kaç yaşında.ADINIZ:sevo66
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:goruntumden memnun degilim
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: dogum sirasinda iki kizimdada kilo aldim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ev hanimiyim hic calismadim fransada yasiyorum kardesimin tavsiyesiyle katildim kardesim uyeolmus banada onerdi hayirlisi
TAKIMDA
Kız ben verip verip alıyorum arası yok bende malesefHosbuldum canimkucuguzde kalib olarakta buyugum heralde masallah nasil verdin okadar kiloyu benim hedefimde 30 insallah verrim
Ben karışık yaptim daha guzel oluyor benceKızlar turşu yapacam şimdi ama karışık mı yapsam ayrı ayrı yapsam karar veremedim
Hep ayrı yapardım aslında
Elimdeki malzemeler lahana, salatalık, acur, biber.
Nasıl yapayım fikir verin
Ben de karışık seviyorumBen karışık yaptim daha guzel oluyor bence
"Hızlı koşan at çabuk yorulur" benden söylemesiSırf seni geçmemek için pide yedimşaka bi yana Ben biraz hızlı gideceğim gibi duruyor kaptanim. Istersen sende hızlan
Ben karışık yaptim daha guzel oluyor bence
Karışık yapayım bende mademBen de karışık seviyorum
Super olur canimbu haftada senle rakip olalim ozaman:)
bence süper rakip oluruz Medine de çok iyi bu konuda sporu benden daha fazla yapiyor
Biberi ayri diğerlerini ayri kurunca daha çok hoş oluyor biber tadını değiştiriyor sanki bir de kirmizi havuç çok yakışıyor lahanayaKarışık yapayım bende madem
kırmızı havuçtan kastın nedir canımHandandandan salatalığı da tek başına kuruyoruz lahana havuç acur üçlüsü cok guzel oluyor hem de çok fazla tuz koymadan da güzel oluyor ama salatalık biraz tuzu seviyor sanki çıtır çıtır kalması için
Siyah havuç hani su salgamda kullanılanlar var ya o çok yakışıyorkırmızı havuçtan kastın nedir canım
siyah havuç mu turuncu havuç mu
Diğer adıyla keşşür...Siyah havuç hani su salgamda kullanılanlar var ya o çok yakışıyor
Kiz sen en sin yatmiyomuydunDiğer adıyla keşşür...
Acuru nasıl yapıyorsunuz peki,karışık mı ayrı mı
Bu arada keşşürün pilavını muhteşem yaparım.yeme de yanında yat
İkisinden de mi ekleyeyim yaniKoyu olanlar siyah havuç acik renk olan turuncu tursuya renk veren siyah havuç
Hoşbuldum canim insallah uymaya caliscam elimden geldikceHoşgeldin canım
Bem Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, öğretmenim.
85 kilo ile başladım, şimdilerde 72-73 bandındayım.
Kurallarımıza uyup azimli ve istekli olduktan sonra verilmeyecek kilo yok
Bende ayni verip aliyorum kilolariKız ben verip verip alıyorum arası yok bende malesef
Merak ettim pirinçli mi oluyor bulgurlu mu ☺Diğer adıyla keşşür...
Acuru nasıl yapıyorsunuz peki,karışık mı ayrı mı
Bu arada keşşürün pilavını muhteşem yaparım.yeme de yanında yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?