Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç görüşemiyoruz sanki ne yapiyorsun. Manti nasil olmuştu
İyiyim canım akşam sohbetlerinde denk gelemiyoruz birkaç gündür mantı da güzeldi kalıpla yaptım xl kalıp gelmişti geçen şoka ondan aldım benim vardı da küçüktü birkaç poşet de dondurucuya attım kıyma arttı içine ince bulgur koyup ufak köfte yaptım çorba vs için

Allah gözünü doyursun elo illa bu hafta etap birincisi olacaksın yani
Kiz amacim etap birinciliğiyse ne olayim
Artik bu kilolardan hızlıca kurtulmak istiyorum.
Aynenn bayadırdenk gelmedik sanki.
Mantı kalıbı bende bir ara cok baktim ama emin olamadim. Nasil memnun musun.

Günaydın kızlar
Pazar 61 kg
Bugun 60.8
1 günde -200 gr

Tbrklr cnm

Sagol cnm
Amin cnm sagolasin okuyorm hep ama yinede oluyor bazen
Gunaydinlarrr

Cuma 76

Bugün 74.9
Fark 1.1
Wowwowow super
Afyt olsun guzel menu cnm
Yurutec bizde kullandk fazla durmuyorlar ztn bence bi zararıda olmadi abartılıyor surekli tutmadiktan sonra birsey olmaz Allahın izniyle
Kaç aylıkken ayakta durmaya başlıyordu bebekler tam ayakta durunca kullanabilir sanki bunu beni de nedense bu korkutuyor abanip yüz üstü oyuncağın üstüne düşer gibi gelijor
Bizmki 7 aylik ayaga kalkiyordu tutunup da, bunlar ama tutunup adim atmaya baslayinca kullanisli yani 9ayliktan sonra anca suanda bi isine yaramaz
Benim hiç kaçamağım olmadı adet olucam sanırım sancım çok fazla geldi gelecek gibi
Cuma:74.8
Bugün 75.2
Fark+400
Şnşallah cumaya kadar gidecek
Cumaya halledersn cnm

Kızlar eşimin dedesi vefat etti biz köye yola çıktık köyde telefon çekmiyor internet bulursam girerim giremezsem bir kaç güne döneriz
Allah rahmet eylesin
Super paylaşımlar kuzum emegine saglık

Guzel cnm afyt olsun
Saat 5.³⁰ ve ben şu an yeni yemek yemiş halimle bile 76.4 kiloyum sabaha daha fazla eksi olmam gerekmez mi ya çok az gidiyor sanki
Benmde genelde aksamla sabah arasi 1.5 kg anca oynuyor hatta bazen 1kg
Afiyet olsun gayet guzel olmus

Guzel cnm afyt olsun

Benmde genelde aksamla sabah arasi 1.5 kg anca oynuyor hatta bazen 1kg

Afiyet olsun gayet guzel olmus
Sagol canim. Hep soracam unutuyorum. Senin burcun ne aslan mi ?

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin dikkat edin kendinize

Çok sağolun kızlar allah razınolsun. Çok yaşlıydı evin en tek büyüğü kalmıştı gitmesek olmaz bide ben ailenin tek geliniyim mecbur gitmem gerek. Allahtan köy yeri kalabalık değil

Güzel menüler afiyet olsun canım
Kızlar eşimin dedesi vefat etti biz köye yola çıktık köyde telefon çekmiyor internet bulursam girerim giremezsem bir kaç güne döneriz
Başınız sağolsun canım
Guzel başlangıç canim tebrikler
Sağol canım
Yürüteç e alışırsa bence yürümesi daha geç olur. Tamam canim hadi hayırlısı insallahhh
Hım bklm canım saolasin
Afiyet olsun güzel menü cnm
Yani saatlerce durmayacağı için bana da çok zararlı gibi gelmiyor ama bilemedim bklm bakıyorum netten
Afiyet olsun canım güzel menü
Bana göre yetersiz daha göre çok bile sanki afiyet olsun kaptanım

Ne verelim ablama sana kaç lazım kız kuzu çevirme mi yiyorsun ki -3 görücen
Sen ne yap biliyor musun şöyle ortaya bi kuzu çevirmeli karışık bir şey koy
Bana 73 lazim abla var mı

Sen ne yap biliyor musun şöyle ortaya bi kuzu çevirmeli karışık bir şey koy
Bana 73 lazim abla var mı
1 haftada 3 kilo zor bebem. Veremezsin. Önemli olan devamlılık kasma zaten zaman çok hızlı geçiyor. Devamlı gitsin önemli olan o. Hem vercem sen bu azimle merak etme

1 haftada 3 kilo zor bebem. Veremezsin. Önemli olan devamlılık kasma zaten zaman çok hızlı geçiyor. Devamlı gitsin önemli olan o. Hem vercem sen bu azimle merak etme
Bakk veremzsinnn diyooo kiz 73 dediysem 73.7 de olur yani kurtarir 1 yıl dolduğunda 40 kilo vermeyi hedefliyorummm birazhırs yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…