- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.741
Hiç görüşemiyoruz sankiVicdansız daha ne olsun tok karnınasın normal bence
Allah gözünü doyursun elo illa bu hafta etap birincisi olacaksın yaniAynen tok karına böyleyse sabaha 74 olmam gerekir yani. 16 saat geçiyor nerdeyse.
İyiyim canım akşam sohbetlerinde denk gelemiyoruz birkaç gündür mantı da güzeldi kalıpla yaptım xl kalıp gelmişti geçen şoka ondan aldım benim vardı da küçüktü birkaç poşet de dondurucuya attım kıyma arttı içine ince bulgur koyup ufak köfte yaptım çorba vs içinHiç görüşemiyoruz sankine yapiyorsun. Manti nasil olmuştu
Kiz amacim etap birinciliğiyse ne olayimAllah gözünü doyursun elo illa bu hafta etap birincisi olacaksın yani
Aynenn bayadırdenk gelmedik sanki.İyiyim canım akşam sohbetlerinde denk gelemiyoruz birkaç gündür mantı da güzeldi kalıpla yaptım xl kalıp gelmişti geçen şoka ondan aldım benim vardı da küçüktü birkaç poşet de dondurucuya attım kıyma arttı içine ince bulgur koyup ufak köfte yaptım çorba vs için
Günaydın kızlar
Pazar 61 kg
Bugun 60.8
1 günde -200 gr
Sagol cnmgecmis gitmistir ins canim. Bugun nasilsin
Oy kiyamam geldumi ust ustr gelir zaten.
Gecmis olsun
Tebrikler canim eksi candir
Vay bacim sendr saldimi hemen alanlardansin demekki.
Cumaya guzel eksi gelir dikkat edersen yerlesmis kilo degil sonucta
Vovvv 5dk nasil durulurki.
Bende basliyim bugun
Artin baya cok canim.
Dikkat edersen eksi olursun sen
Amin cnm sagolasin okuyorm hep ama yinede oluyor bazenYeminle benim hafıza berbat kız kusuruma bakma
Hadi insAllah kaptanım
insAllah canım
Hayırlı olsun canım internetiniz eniştem ikna olmuş şükür
Süper menü Afiyet olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im beterinden korusun bol bol oku canım
Sen son ki ekmeğe gerek yokmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yoğurt kasesi önemli değil ama yemekleri kar olarak değil de kepçe kaşık olarak yazıyoruz miktarı tam anlamak için kase büyüklüklerini bilemeyiz
Bende bazen bakabilsem de sonra ipin ucu kaçıyor
Nedeni var mı sebepsiz mi canım bugün nasılsın
Afiyet olsun canım güzel menü
Aynen bende karıştırıyorum bazen bazı menüleri
Süper canım cumaya kadar artar eksin insAllah
Yeni başlangıcın hayırlı olsun cnm
Bende varım bugün mu başlıyoruz
Süper canım cumaya güzel eksii gelir insAllah
Oww çok dikkat etmen gerek kaptanım cumaya telafi edersn insAllah
Süper canım cumaya güzel eksi gelecek gibi görünüyor
Wowwowow superGunaydinlarrr
Cuma 76
Bugün 74.9
Fark 1.1
Afyt olsun guzel menu cnm26 Ekim Pazar
Kahvaltı 12:00
4 kaşık menemen
El kadar ince bazlama
Domates
1 kk kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 tatlı kaşığı yoğurt
Ara 15:00
1 küçük elma
Akşam 19:00
1 tavuk çöp şiş
1 tavuk pirzola
1 köfte (kırmızı et)
1 küçük dilim de tavuk adana
1 bardak ayran
Bol soğan, yeşillik
Avuç içi kadar pide
Su 2lt
Spor yok
Yurutec bizde kullandk fazla durmuyorlar ztn bence bi zararıda olmadi abartılıyor surekli tutmadiktan sonra birsey olmaz Allahın izniyleGünaydın kızlar
Süper bı hafta olsun inşAllah hepimiz için dün gece menümü yazacakken oğlum uyandı onu uyutayım derken bende uyumuşum yazamadım kahvaltıdan sonra kızımın salıncak işini hallettik hayret kocam deldi tavanıderken baya vakit geçti hazırlandık dışarı çıktık önce bı pazara uğradık yeşillik ve kızıma çorap falan aldık ordan oyuncakçıya gittik oğlumda yürüteç bakalım diye fiyatlar çok yüksek ya en adi ürün 100-150₺dan başlıyor bklm nete de bakacaz artık yemeğim yoktu evde şimdi gittik pişirdim yedik baya gecikecek dışarda yiyelim dedik ordan annemlere geçtik çay içmeye dünden haberleri böyle
Yeni uyandık şimdi oğlumu doyurup bı kahvaltı yaparız insAllah acayip aç hissediyorum
Bizmki 7 aylik ayaga kalkiyordu tutunup da, bunlar ama tutunup adim atmaya baslayinca kullanisli yani 9ayliktan sonra anca suanda bi isine yaramazKaç aylıkken ayakta durmaya başlıyordu bebekler tam ayakta durunca kullanabilir sanki bunu beni de nedense bu korkutuyor abanip yüz üstü oyuncağın üstüne düşer gibi gelijor
Cumaya halledersn cnmBenim hiç kaçamağım olmadı adet olucam sanırım sancım çok fazla geldi gelecek gibi
Cuma:74.8
Bugün 75.2
Fark+400
Şnşallah cumaya kadar gidecek
Allah rahmet eylesinKızlar eşimin dedesi vefat etti biz köye yola çıktık köyde telefon çekmiyor internet bulursam girerim giremezsem bir kaç güne döneriz
Super paylaşımlar kuzum emegine saglık
Guzel cnm afyt olsun24.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
labne
5 zeytın
14:00
waffle(65 ın altına dusersem odul bunu belırlemıstım)
17:00
1 limonlu buharda pişmiş tavuk pırzola
4 kasık pilav
su 2lt
25.10.2020
11:30
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
labne
5 zeytın
16:00
6 7 kasık sebzelı tavuklu kremalı makarna
su 2lt
Benmde genelde aksamla sabah arasi 1.5 kg anca oynuyor hatta bazen 1kgSaat 5.³⁰ ve ben şu an yeni yemek yemiş halimle bile 76.4 kiloyum sabaha daha fazla eksi olmam gerekmez mi yaçok az gidiyor sanki
Afiyet olsun gayet guzel olmus26 Ekim Pazertesi
Sabah (08.30)
2 kaşık menemen
2ince dilim peynir
2 kaşık tahin pekmez
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç leblebi çekirdek karışımı
Öğle (13 00)
2 Ceviz
2 badem
2 fındık
2kayısı
Yeşil çay
Akşam (16.30)
1 tabak fırında sebzeli köfte(yağsız, etin yağıyla pişiyor)
2 Kepçe m.corbasi
2 kaşık brokoli
Su 2 litre
Spor henüz yok
Sagol canim. Hep soracam unutuyorum. Senin burcun ne aslan mi ?Guzel cnm afyt olsun
Benmde genelde aksamla sabah arasi 1.5 kg anca oynuyor hatta bazen 1kg
Afiyet olsun gayet guzel olmus
Dur daha soracaklarim var birazdan gelicemKız çok iyi tek başıma çocukla sıkamıyorum 200 tane delik var galiba şu xl (40 cm) olanlardaEki Görüntüle 2711127
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin dikkat edin kendinize
Teşekkür ederim canım
Ortaboy canim
Teşekkür ederim
Ne kusuru canım olur tabi cocuklu olunca artik
Tebrikler canim cok iyi cumaya daha çok gelir
Guzel başlangıç canim tebrikler
Sen böyle gidersen ben diyet yapmadan alirim seni haberin olsun
Başınız sagolsun canim
analdim cnm:)
firina kasarli turlu koydum.yanina makarna
kendimede banbalikli salata yapicam:)
o robotu yikamaya daha cok erinir ben
esin senle yurumuyo diye sikayet ediyodun hep
al sana yuruyus
iyi olmus esinin kg almasi
basiniz sagolsun canim
allah geride kalanlara sabir versin
koronadan felanmi
yok yok bosuna heveslenme
son dk ya kadar ne olcagi belli olmaz
Deniycem kızlar her gün yapinca gerçekten bütün kaslarının çalıştığını hissediyorsun
Bi dene canım
16:00 da bitti yemek faslı
Sporu daha yapmadım kaptanım
Ne güzel valla eşim fazla sevmez yürüyüşü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun canım
Yürüteç e alışırsa bence yürümesi daha geç olur. Tamam canim hadi hayırlısı insallahhh
Başınız sağolsun canim. Allah rahmet eylesin.
Aynrn bende erindigim için pek çıkarmıyorum robotu
Offf en sevdiğim hareketler. Bana zaman olsa 24 saat spor yapmaktan sıkılmam yaaa.
Çok sağolun kızlar allah razınolsun. Çok yaşlıydı evin en tek büyüğü kalmıştı gitmesek olmaz bide ben ailenin tek geliniyim mecbur gitmem gerek. Allahtan köy yeri kalabalık değilTbrklr cnm
Sagol cnm
Amin cnm sagolasin okuyorm hep ama yinede oluyor bazen
Wowwowow super
Afyt olsun guzel menu cnm
Yurutec bizde kullandk fazla durmuyorlar ztn bence bi zararıda olmadi abartılıyor surekli tutmadiktan sonra birsey olmaz Allahın izniyle
Bizmki 7 aylik ayaga kalkiyordu tutunup da, bunlar ama tutunup adim atmaya baslayinca kullanisli yani 9ayliktan sonra anca suanda bi isine yaramaz
Cumaya halledersn cnm
Allah rahmet eylesin
Super paylaşımlar kuzum emegine saglık
Güzel menüler afiyet olsun canım24.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
labne
5 zeytın
14:00
waffle(65 ın altına dusersem odul bunu belırlemıstım)
17:00
1 limonlu buharda pişmiş tavuk pırzola
4 kasık pilav
su 2lt
25.10.2020
11:30
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
labne
5 zeytın
16:00
6 7 kasık sebzelı tavuklu kremalı makarna
su 2lt
Başınız sağolsun canımKızlar eşimin dedesi vefat etti biz köye yola çıktık köyde telefon çekmiyor internet bulursam girerim giremezsem bir kaç güne döneriz
Sağol canımGuzel başlangıç canim tebrikler
Hım bklm canım saolasinYürüteç e alışırsa bence yürümesi daha geç olur. Tamam canim hadi hayırlısı insallahhh
Afiyet olsun güzel menü cnm26 Ekim Pazertesi
Sabah (08.30)
2 kaşık menemen
2ince dilim peynir
2 kaşık tahin pekmez
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç leblebi çekirdek karışımı
Öğle (13 00)
2 Ceviz
2 badem
2 fındık
2kayısı
Yeşil çay
Akşam (16.30)
1 tabak fırında sebzeli köfte(yağsız, etin yağıyla pişiyor)
2 Kepçe m.corbasi
2 kaşık brokoli
Su 2 litre
Spor henüz yok
Yani saatlerce durmayacağı için bana da çok zararlı gibi gelmiyor ama bilemedim bklm bakıyorum nettenYurutec bizde kullandk fazla durmuyorlar ztn bence bi zararıda olmadi abartılıyor surekli tutmadiktan sonra birsey olmaz Allahın izniyle
Bizmki 7 aylik ayaga kalkiyordu tutunup da, bunlar ama tutunup adim atmaya baslayinca kullanisli yani 9ayliktan sonra anca suanda bi isine yaramaz
Afiyet olsun canım güzel menü26.10.2020
MENUM:
9:30 1 kahve 1 kare bitter
11:30 2 dilim cavdar ekmek, 1,5kk peynir, domates, hasl yumurta, 1ck salca, 7 zeytin
14:30 1 bardak sut ile 2yk karisim: (yulaf, keten tohumu, chia), yarm yesil elma
16:30 kahve, 3hurma
18:00 6 kanat fırın, 1 kase Salata, 3 yk yogurt
2 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 150p
Bana göre yetersiz daha göre çok bile sanki afiyet olsun kaptanım26 Ekim Pazartesi
10:00 >>> 3 kepçe yoğurt + 1 yk keten tohumu
11:00 >>> 3 adet dolma
Domates, salatalık
13:30 >>> 10 adet badem
10 adet yer fıstığı
17:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 1.5 lt
Spor >>> 140 dk orta tempolu yürüyüş
140*2= 280 puanPnrrr-12
Yok cnm boga nedenkiSagol canim. Hep soracam unutuyorum. Senin burcun ne aslan mi ?
Ne verelim ablama sana kaç lazımSaat 5.³⁰ ve ben şu an yeni yemek yemiş halimle bile 76.4 kiloyum sabaha daha fazla eksi olmam gerekmez mi yaçok az gidiyor sanki
Sen ne yap biliyor musunNe verelim ablama sana kaç lazımkız kuzu çevirme mi yiyorsun ki -3 görücen
Kız bende merakimdan. Bu ara burçlara takigim da seninkinide tuttururum kesin dediydim olmafiYok cnm boga nedenkimerak ettim sincik
Peki kenarlardan açılmıyor mu. Bide iyi kesiyor mu hepsi yere düşüyor muKız çok iyi tek başıma çocukla sıkamıyorum 200 tane delik var galiba şu xl (40 cm) olanlardaEki Görüntüle 2711127
1 haftada 3 kilo zor bebem. Veremezsin. Önemli olan devamlılık kasmaSen ne yap biliyor musunşöyle ortaya bi kuzu çevirmeli karışık bir şey koy
Bana 73 lazim abla var mı
Ben de BaşakKız bende merakimdan. Bu ara burçlara takigim da seninkinide tuttururum kesin dediydim olmafi
Bakk veremzsinnn diyooo kiz 73 dediysem 73.7 de olur yani kurtarir1 haftada 3 kilo zor bebem. Veremezsin. Önemli olan devamlılık kasmazaten zaman çok hızlı geçiyor. Devamlı gitsin önemli olan o. Hem vercem sen bu azimle merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?