Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İkisi de Anne tarafıma benziyor annem ve teyzelerim birbirimizin değişik versiyonda fotokopisi gibiyiz teyzelerim ve kuzenlerin çoğunluğu uzun ve şişman
Dikkat et o zaman canım.
Sen buralardan ayrılma.
7 Ocağa kadar kilonu koru, seni mezun üye olarak yeniden listeye alalım, 55 olsun hedefin.
2 yıl bu kilolarda kalırsan kolay kolay kilo almazsın

Dikkat et o zaman canım.
Sen buralardan ayrılma.
7 Ocağa kadar kilonu koru, seni mezun üye olarak yeniden listeye alalım, 55 olsun hedefin.
2 yıl bu kilolarda kalırsan kolay kolay kilo almazsın
Öyle de olabilir aslında almasam vermemek dert değil şu an tek derdim mevcut kilomu korumak maksimum 69
70i geçtiğim an geri vites yapamıyorum resmen

Öyle de olabilir aslında almasam vermemek dert değil şu an tek derdim mevcut kilomu korumak maksimum 69
70i geçtiğim an geri vites yapamıyorum resmen
7 psikolojik sınır zaten canım :))
Gördüğün anda "battı balık yan gider" psikolojisine bürünüyor insan.
Tok karnına ve kıyafetli bile 7 rakamını görmemeye çalış canım

Benim kız kardeşlerim kilo almaya çalışıyor bu nasıl bi adaletsizlik ama onlar yemek yemeyi sevmiyorlar. Annem de günde 1 öğün yer
Benim de bir arkadaşım var tek öğün yer ve istediğini de yer doğum sonrası da dahil hiç kilo problemi yaşamadı ki bu onun yaşam tarzı fazla öğün yiyemiyor
O mesela Ramazan’da kilo alır tek öğünden 2 öğüne çıktığı için

Bu yastıktan benim evde olsa diyet motivasyonu felan kalmaz bende

Eki Görüntüle 2711948
Bunu alsam eve yatıp kalkıp bisküvi yerim

Yaptın mı leslieyi canım
Akşamdan toparlayıp yatınca sabah pozitif enerji yükseliyor canım.
Birde böyle dene istersen
Di mi yaa gerçekten ben de akşamdan toparlayıp yattığım zamanlarda daha rahat uyuyor daha güzel uyanıyorum gerçekten

Kızıma seslendim şimdi
Yapsın da sana eşlik edeyim
Yatak döşek yatıyorum bu arada
Ahhh be canım yaa çok geçmiş olsun
Zencefil çayı yapıp içsen toparlar seni

7 psikolojik sınır zaten canım :))
Gördüğün anda "battı balık yan gider" psikolojisine bürünüyor insan.
Tok karnına ve kıyafetli bile 7 rakamını görmemeye çalış canım
O yüzden ben böyle saldım
Ama tabii toparlıyorum artık o ayrı

Yaa ne kadar yemesek te canimiz istiyor bahane oluyor aslında misafir ve misafirlik.
Benim ilk bogaz ve baş ağrısı olmuştu sonra zamanla kas eklem ağrısı, benim zaten fibromiyalji olduğu için eklem ağrısı zor gelmişti
Geçmiş olsun canım

Aslında ben bu belirtilerle yılda 2-3 kere hasta olurum ama şimdi salgın olunca akla ilk corona geliyor

Sarmisak çiğnedim şimdi, koku ve tat var
Temas falan var mi ki. Sen kimseyle görüşmüyor sun normalde

Kızlar elime telfn hic alamadm anca smdi oturdm bakiyorm. Sabah pazara gittim geldm arkasina spor yaptm dus aldm kahvalti hazirla topla et oglanda huysuz corbayi icmedi bisi yemedi parka cikardm durmadi ordada nasl eve geldm anlamadim sonra ben corbayi isitirken gene disari cikmak istedi bu defa babasiyla cikti ondada durmamis geldi corbasni icti simdilerde uyursa bi gecmis yapcam baklm aksama balik yiycez ara ar gelrm kizlar inşallah.

Hadi sağlıcakla kucağına al inşallah canım doğumdan sonra bekliyoruz

Teşekkür ederimm

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
4. mü geliyor.
Kiloyu düşünme canım, doğumdan sonra gel buraya tıkır tıkır gider kiloların

Sağol canimm bu 3. Yavrum
kilo beni çok demorolize ediyor inşallah dogumdan sonra sizlerle veririm
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim:)

Teşekkür ederimm

Bu çok iyi oldu valla motive oldum
Baştaki rakamlar ne 3 37 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…