- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.181
aaaaa çok geçmiş olsun kuzum, durumu nasıl önemli bişeyi var mıslm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Bebeğimde alerji şüphesi vardı bir sire süt ve süt ürünlerini tüketme demişti doktor ama kızımda bir değişiklik yok tekrar ekleyeyim menulerimeÖdem atıcı çay yerine salata ve yoğurt tüketsen daha iyi olur canım
Ay hadi ya çok gecmis olsunslm kizlar
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
insallha ben halalarima cekmemissimdirKız halaya çeker ama :))
Halalar nasıllar
surekli aciktirir bu yastik:)Kızlar yastık nasıl
Bu yastıktan benim evde olsa diyet motivasyonu felan kalmaz bende
Eki Görüntüle 2711948
aaaaa çok geçmiş olsun kuzum, durumu nasıl önemli bişeyi var mı
esimde bisey yok ama kaynim hafif yarali ama bi kac turku baya bi darp etmislerAy hadi ya çok gecmis olsun
Geçmiş olsun canımslm kizlar
1 kişi ağır yaralı imiş, kaynının sağlığı nasıl canımslm kizlar
Sıralama canımBu çok iyi oldu valla motive oldum
Baştaki rakamlar ne 3 37 falan
Ya ciddi mi hiç duymadım kahvenin bu etkisinu deneyeyim bakalımSade turk kahvesi onerebilirim bende ise yariyor canim
Cuma yarışmasının tamamı için miSıralama canım
Su an listede olan kişiler arasında başarı sıralaman 11 yani
Evet canım, tüm takımların listesinde olanların bireysel başarı sıralamasıCuma yarışmasının tamamı için mi
Çay ve kahvenin su atıcı özelliği var canımYa ciddi mi hiç duymadım kahvenin bu etkisinu deneyeyim bakalım
Başlama tarihime göre gayet iyi durumdaymışımEvet canım, tüm takımların listesinde olanların bireysel başarı sıralaması
Buradan ayrıntılı bakabilirsin
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Seydan94 (9. Takım) ► 17.06.15 ► 103,50 ► 63,70 ► 39,80 ► 38,45% 2 . mefkurem (9. Takım) ► 05.01.15 ► 110,60 ► 69,80 ► 40,80 ► 36,89% 3 . ApriL_2007 (1. Takım) ► 20.06.14 ► 102,00 ► 64,90 ► 37,10 ► 36,37% 4 . fatmanurkaya (7. Takım) ► 25.06.15 ►...www.kadinlarkulubu.com
Nasıl da motive oldun bir andaBaşlama tarihime göre gayet iyi durumdaymışımbu izin işini biraz daha ertelesem iyi olacak
Ben tam tersi çayın ödem yaptığını biliyordum demekki yanlış biliyormusumÇay ve kahvenin su atıcı özelliği var canım
Kahvenin bu özelliği daha fazla tabi ki
Aynen haklısın canım. Çok yorucu oluyor ama aldığım yolu Somut şekilde görünce zaman nasılsa geçiyor biraz daha sık dişini hedefine ulaş kafan rahat etsin dedim. Baksana nerdeyse 4 aydır burdaymışım. Burda olmasam muhtemelen hala 80 kiloya yakın dolaşacaktım ortada ve geçen zaman yine geçmiş olacaktıNasıl da motive oldun bir anda
Devam et tabiki
Asıl başarı izne ayrılmadan mezuniyet almak
Neredelerdeisn canım, dünde gözükmedinIyi aksamlar canlar
Ya gordum haber cok gecmis olsun Allah belalarını versinslm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?