- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.201
Bence de tamamlaAynen haklısın canım. Çok yorucu oluyor ama aldığım yolu Somut şekilde görünce zaman nasılsa geçiyor biraz daha sık dişini hedefine ulaş kafan rahat etsin dedim. Baksana nerdeyse 4 aydır burdaymışım. Burda olmasam muhtemelen hala 80 kiloya yakın dolaşacaktım ortada ve geçen zaman yine geçmiş olacaktı
Ş.fsizin ırkı olmazslm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Kardeş kardeş yaşayamadık şu 3 günlük dünyadaŞ.fsizin ırkı olmazGeçmiş olsun canım
İnşallah. Arada tökezliyorum ama burası bana cidden çok fayda sağladı. Teşekkür ederim hepinizeBence de tamamla
Bu ara ailenin yanına gidersen şok etkisi olacak
Başlangıç kilonun %15 'i gitmiş, büyük başarı bu.
Kızkardeşlerin gibi fit olacan yakında
Kudüs e gitmiştim bi dönem. Orda herkes dindar malum. 3 din bi arada.Baktım hepsi aynı yaratıcıya aynı aşkla dua ediyor. Dedim madem herkes aynı yaratıcıya dua edip burda bi arada yaşayabiliyor dünyada insanlar neden bu saçmalıklardan dolayı bu kadar acı çekiyorKardeş kardeş yaşayamadık şu 3 günlük dünyada
Amacımız ortak canım.İnşallah. Arada tökezliyorum ama burası bana cidden çok fayda sağladı. Teşekkür ederim hepinize
Hatay olarak bu konuda çok iyiyiz.Kudüs e gitmiştim bi dönem. Orda herkes dindar malum. 3 din bi arada.Baktım hepsi aynı yaratıcıya aynı aşkla dua ediyor. Dedim madem herkes aynı yaratıcıya dua edip burda bi arada yaşayabiliyor dünyada insanlar neden bu saçmalıklardan dolayı bu kadar acı çekiyor
Mevzu ne din ne ırk çıkar maalesef
Allah sonumuzu hayır etsin. Savaşa falan girmeyelim de
Kilo verme karneni ona şöyle yapAmacımız ortak canım.
Birbirimizi anlıyoruz.
Anlayınca da birbirimizi motive etmemiz zor olmuyor.
Ben buraya gelene kadar doğru düzgün diyet yapamadım.
Eğitimim dolayısıyla vücudun işleyişine hakim olmama rağmen, eşimin "kilo veremezsin boşuna diyet yapma" demeleri yüzünden kilo vereceğime inanmıyordum.
Öyle bir şehirde yaşamaya ve çocuğumun her inanca saygı duyacağı ve tanıyacağı bir ortamda yetişmesini çok isterdim. Çok şanslısınızHatay olarak bu konuda çok iyiyiz.
Hristiyan, yahudi, ateşe tapan, Alevi-Sünni hep bir arada sıkıntı yapmadan yaşıyoruz.
Biz onların bayramlarını kutluyoruz, onlarda mevlüt kandilimizi kutladılar bugün mesela.
Hassas konuları asla konuşmuyoruz.
Eğer farklılıklarla ilgili bir konu konuşmamız gerekiyorsa önce karşımızdakinin inancına saygı duyduğumuzu bekliyoruz...
Zaten bu nedenle Dünyaa Barış Kentiyiz.
Farklı inanca saygılı olmak aile de öğreniliyor aslında.Öyle bir şehirde yaşamaya ve çocuğumun her inanca saygı duyacağı ve tanıyacağı bir ortamda yetişmesini çok isterdim. Çok şanslısınız
Evlilik çok ekstrem bir durum. Ben arkadaşlık dostluktan bahsettim. Ancak siyasi ve dini inancı Farklı insanların (tabi bu inançlara göre yaşıyorlarsa) evliliklerini doğru bulmuyorum ben de.Farklı inanca saygılı olmak aile de öğreniliyor aslında.
Burada biraz da risk var.
Ne kadar saygı da olsa farklılıklar arasında evliliği kimse istemiyor, kültürler farklı oluyor, uyum da zor oluyor
Farklı inançlarda olup severek evlenenlerin bile sonu olmuyor bu nedenle
Şanslısın diyince riskler aklıma geldiEvlilik çok ekstrem bir durum. Ben arkadaşlık dostluktan bahsettim. Ancak siyasi ve dini inancı Farklı insanların (tabi bu inançlara göre yaşıyorlarsa) evliliklerini doğru bulmuyorum ben de.
Artık söylemiyor, mazide kaldıKilo verme karneni ona şöyle yap
Benimki de ısrarla verirsin diye motive ediyor. Seni Her halinle seviyorum diyor ama kilolu kadın sevmediğini biliyorum
Motive etmesi kendi için yani
Ya katı müslüman ya da Hristiyan biri başka dinden biriyle evlenmez ki. Benim tanık olduğum bu tarz evliliklerin hemen hepsinde iki taraf da çok dindar olmuyor zaten. Aileler mevzuyu Farklı yöne çekiyor. Yalnız o arkadaşını takip et. O konudan büyük ihtimal imtihan olacakŞanslısın diyince riskler aklıma geldi
Geçen yıl buralı bir arkadaşım il dışı tayin istedi, sırf çocukları farklı inançta birine gönlünü kaptırmasın diye.
Aşk olunca kimse dinlemiyor canım, aileler de diretemiyor.Ya katı müslüman ya da Hristiyan biri başka dinle evlenmez ki. Benim tanık olduğum bu tarz evliliklerin hemen hepsinde iki taraf da çok dindar olmuyor zaten. Aileler mevzuyu Farklı yöne çekiyor. Yalnız o arkadaşını takip et. O konudan büyük ihtimal imtihan olacak
Dünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralarNeredelerdeisn canım, dünde gözükmedin
Dikkat et canım kendine, kimseyle görüşme bu ara istersen.Dünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Malesef annemlerdeyim kaptanim dikkat etmeye çalışıyoruz kolay kolay da çıkmıyorum bir yere su 2 gündür misafirliğe gittim oyle kalabalık olmadık tabi ama iste korkmuyor değilim yine çünkü yan komşumuz ve oğlunda cikmus oğlu da mahalle bakkaliDikkat et canım kendine, kimseyle görüşme bu ara istersen.
Kendi evinde misin, annenlerde mi
Canım benim başlangıcım 82 olacak. Zaten 1,5 ayda bu kadar kilo verdim diye duraklamaya geçtimBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
3-) @strontium *** 9.Takım *** ► 26.04.17 ► 81,60 ► 64,70 ► 16,90 ► 20,71%
7-) @ela_2019 *** 9.Takım *** ► 14.02.20 ► 93,00 ► 76,00 ► 17,00 ► 18,28%
11-)denizbenimadim ► 09.07.20 ► 76,00 ► 64,70 ► 11,30 ► 14,87%
12-) @Pnrrr-20 ► 19.09.17 ► 81,60 ► 69,70 ► 11,90 ► 14,58%
24-)Handandandan ► 02.04.19 ► 82,00 ► 72,90 ► 9,10 ► 11,10%
37-)papatya_2014 ► 13.09.20 ► 80,00 ► 74,80 ► 5,20 ► 6,50%
3@bi prenses annesi ► 19.02.19 ► 95,80 ► 90,30 ► 5,50 ► 5,74%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?