- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.221
Bu ara kızının hastalığından zor günler geçirdin canım.Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Olabilir canım gerçekten çok yoruldum bide böyle duraklamaya girince canım sıkılıyor.Bu ara kızının hastalığından zor günler geçirdin canım.
Sabit olman o yüzdendi bence.
İstikrarla devam edersen o direnç kırılacak İnşaallah
Yeter ki pes etme
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Saglıkla al kucagina cnm bebegini kiloyu verirsin sonra inşallah :)Hos buldum canimm
Kilo durumu çok fena
Şuan bebek bekliyorum Allahim nasip ederse doğuma 2-3 hafta kaldı
Merhaba Pınarcim
Maalesef çok kilo almis durumdayım
Gecmis olsn cnm insallah olmassin hastaİyi geceler kızlar çok halsizim bende hasta oluyorum sanırım kulaklarım ağrıyor gibi oğlan uyumusken bende uyuyayım yarın arkadaşıma gidicem sabah gitmeden yazarım buraya gün içinde de gelmeye çalışırım yine insAllah
Hosgeldin cnm nasl gecti yol vs yormusdur 2 cocuklaGünaydın kızlar ben döndün köyde telefon çekmiyordu. Umarım herkes iyidir
Hayirli kandiller cnm ama bence buraya geldikce motive olursun ancakGünaydın kızlar
Bi süre uğrayamayacağım diyet moduna giremiyorum bi türlü
Hayırlı kandiller
Oh iyi gezmeler cnmGünaydın kızlar kandilimiz mübarek olsunRabbim cümlenin dualarını kabul etsin insAllah
Ben bugün arkadaşıma gidicem bklm şöyle bir mutfağı toparladım makinaya çamaşır attım çocuklar uyuyor gece oğlum şükür düne göre daha iyiydi çörek otu kaynattim içirdim baş ucuna da soğan kestim koydum faydası oldu sanırım eşim yarın iş için yola çıkacak bizde hafta sonuna kadar annemlerde oluruz
Ayy ne tatliymis ustune yatasm degil yiyesim geldiiiiKızlar yastık nasıl
Bu yastıktan benim evde olsa diyet motivasyonu felan kalmaz bende
Eki Görüntüle 2711948
Supermis :) bende 12 numarada iyiymisimBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
3-) @strontium *** 9.Takım *** ► 26.04.17 ► 81,60 ► 64,70 ► 16,90 ► 20,71%
7-) E ela_2019 *** 9.Takım *** ► 14.02.20 ► 93,00 ► 76,00 ► 17,00 ► 18,28%
11-) @hadikonusalim ► 09.07.20 ► 76,00 ► 64,70 ► 11,30 ► 14,87%
12-)Pnrrr-12 ► 19.09.17 ► 81,60 ► 69,70 ► 11,90 ► 14,58%
24-)Handandandan ► 02.04.19 ► 82,00 ► 72,90 ► 9,10 ► 11,10%
37-)papatya_2014 ► 13.09.20 ► 80,00 ► 74,80 ► 5,20 ► 6,50%
3@bi prenses annesi ► 19.02.19 ► 95,80 ► 90,30 ► 5,50 ► 5,74%
Aynennn bu bendede oluyor o yuzden benm sinirm bundan sonra 68 olucak insallah bi 65 goreydim7 psikolojik sınır zaten canım :))
Gördüğün anda "battı balık yan gider" psikolojisine bürünüyor insan.
Tok karnına ve kıyafetli bile 7 rakamını görmemeye çalış canım
Insallah basarirsn cnm kafada bitiyor aslinda isteyince yapiliyorkayısı çayı içeceğim şimdi yine şişmiş vaziyetteyim pöffff ne biçim bişi bu ya
sizler ne yapıyorsunuzz
ben bugünü 2.30da tek öğünle kapatmayı planlıyorum inşallah beceririmm
Cok gecmia olsun cnm Allah bildigi gibi yapsın hepsinislm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Aynen haklısın canım. Çok yorucu oluyor ama aldığım yolu Somut şekilde görünce zaman nasılsa geçiyor biraz daha sık dişini hedefine ulaş kafan rahat etsin dedim. Baksana nerdeyse 4 aydır burdaymışım. Burda olmasam muhtemelen hala 80 kiloya yakın dolaşacaktım ortada ve geçen zaman yine geçmiş olacaktı
Sağol canım inşallahSaglıkla al kucagina cnm bebegini kiloyu verirsin sonra inşallah :)
Gecmis olsn cnm insallah olmassin hasta
Hosgeldin cnm nasl gecti yol vs yormusdur 2 cocukla
Hayirli kandiller cnm ama bence buraya geldikce motive olursun ancak
Oh iyi gezmeler cnm
Ayy ne tatliymis ustune yatasm degil yiyesim geldiiii
Supermis :) bende 12 numarada iyiymisim
Aynennn bu bendede oluyor o yuzden benm sinirm bundan sonra 68 olucak insallah bi 65 goreydim
Insallah basarirsn cnm kafada bitiyor aslinda isteyince yapiliyor
Cok gecmia olsun cnm Allah bildigi gibi yapsın hepsini
aynen öyle cnm verelim kurtulalım artık ben 2021 de zayif ve korumada olark gecirmek istiyorm inşallah
Canım senin oğlan kaç aylıktıKızlar ogln 6 da uyudu balik yemek sofra kur topla namaz vs derken 8 de uyandı bugn baya gec uyuycaz belli ki:)
Gideyimde menumu yazayim
Offf benim deee varrrrSenin çok dikkat etmen lazım o zaman kalıtsal yatkınlığın var aşırı kiloya canım
Benim anne baba tarafi hepten şişmanKız olmaz mı anne tarafım şeker hastası hep en düşük kilolusu 80 in altında değildir
Geçmiş olsun. Ateş var mi nasil oldun.Muhtemelen kriptik tonsillit diye düşünüyorum(halsizlik,ateş,kas, kemik ve boğaz ağrısı ile seyrediyor)
Gelmedi henüz
Yarın yola çıkacaklar
Ne guzeelllll cokkk özendim. Sende doğumdan dolayı aldin veriyorsun işteBenim anne tarafında gram yağ yok annem hayatı boyunca 60 kg’ı bulmamıştır kız kardeşlerimin hepsi incecik artık ne kadar yiyorsam genetiğimi bozmuşum
Acaba sürekli gözümüzün önünde olması nefsimizi koreltirmi diye düşünmüyor değilimKızlar yastık nasıl
Bu yastıktan benim evde olsa diyet motivasyonu felan kalmaz bende
Eki Görüntüle 2711948
Yaklaşık 3 ay sabitlik var bu tarihin içinde. Aslında 5 ayda 20 kilo diye hesapluyorum benBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
3-) @strontium *** 9.Takım *** ► 26.04.17 ► 81,60 ► 64,70 ► 16,90 ► 20,71%
7-) E ela_2019 *** 9.Takım *** ► 14.02.20 ► 93,00 ► 76,00 ► 17,00 ► 18,28%
11-) @hadikonusalim ► 09.07.20 ► 76,00 ► 64,70 ► 11,30 ► 14,87%
12-)Pnrrr-12 ► 19.09.17 ► 81,60 ► 69,70 ► 11,90 ► 14,58%
24-)Handandandan ► 02.04.19 ► 82,00 ► 72,90 ► 9,10 ► 11,10%
37-)papatya_2014 ► 13.09.20 ► 80,00 ► 74,80 ► 5,20 ► 6,50%
3@bi prenses annesi ► 19.02.19 ► 95,80 ► 90,30 ► 5,50 ► 5,74%
Tat koku yok maalesef canim. Cok uzun sürdü ve cok yıprattı. Ara ara yorgunluk oluyor, normal oda çünkü fibromiyaljim var. Sagol canim
Cok geçmiş olsun yaa.. bundan sonra nasil olacak devamı gelmez insallahhh yaaaslm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Evet canim ödem yapiyor. Kahveyi özellikle 2 fincandan fazla önermiyorlar yaninda da bol su olmalı ki ödem yapmasin.Ben tam tersi çayın ödem yaptığını biliyordum demekki yanlış biliyormusum
İşi bitmeyen bir kaptanimiz var...Kocayı anasına gönderdik
Bebeği de uyuttuk.
Kızlarla kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırıyoruz.
15 aylik cnm gecende biri sormustu sanki soylemeyi unuttum senmiydin. Acaba 2 yas sendromumu demisti ama daha cok erken onlar icin sanrmCanım senin oğlan kaç aylıktı
Daha gelmedi mi koku tatTat koku yok maalesef canim
Epey de büyümüş kuzucuk15 aylik cnm gecende biri sormustu sanki soylemeyi unuttum senmiydin. Acaba 2 yas sendromumu demisti ama daha cok erken onlar icin sanrm
3 çocuk olunca böyle iş bitmiyormuşİşi bitmeyen bir kaptanimiz var...
Şöylekocaman bir evin olacak yazlık kışlık dolabin olacak. Hiç kaldır indir yapmiycan
Nisan ayında korona olan bi tanıdıkta hala tat tam yokmuşDaha gelmedi mi koku tat
Insallah birsey yoktur aman dikkat et cnm. Kalabaliga karisma mumkun oldukcaDünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Kilo verememek gercktn moral bozuyor seni anliyorm ama 1.5 ayda cok iyi versn bence bi anda gidicek direnc kirilcak pes etme cnm. Olcu aldinmi hicBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor
Kolay gelsin cnm, esinde nekadar cok gidiyor anasınaKocayı anasına gönderdik
Bebeği de uyuttuk.
Kızlarla kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırıyoruz.
Benimde gözüme batmaya başladıKolay gelsin cnm, esinde nekadar cok gidiyor anasına
Cicianne müstakbel kayinvalide mı oluyor15:00 (cicianne ziyareti)
4 kasık kısır
Bır kac parca lahana tursusu
3 kucuk tuzlu kurabıye
(reglim yaklaştıkca basladı benım doymamalar)
Ketojenik diyeti iyice Karataya evriltmişsin canım28.10.2020 Çarşamba
14.30
1 lahmacun
bol maydonoz, soğan
1 büyük bardak ayran
1 adet nar
inşallah günü böylece kapatmayı planlıyorum
bu arada su henüz 1 lt.
2 lt tamamlamaya çalışacağım
Off benim daha önce 71 de takilmisligim varr ya cok korkuyorum. Dusunmemeye çalışıyorum. Bakalim belli olur yakında
Ben sormuştum canim. Sanırım sizinki diş.15 aylik cnm gecende biri sormustu sanki soylemeyi unuttum senmiydin. Acaba 2 yas sendromumu demisti ama daha cok erken onlar icin sanrm
Hayirrrr maalesefff. Yemeklerin tadını özledimDaha gelmedi mi koku tat
Üfff benim de dolabim çok ama ıvırim ziirim da cok senin gibi. Neyse ki ben baya oldu cikarali rahatim o yüzden. Yarin cok bir şey yapma. Dinlen.3 çocuk olunca böyle iş bitmiyormuş
Ev büyük, dolapta çok ama çula çapıda çok yatırım yapmışım
Sadece kızlarınkini ayarladık ama tüm kemiklerim ağrımaya başladı yorgunluktan.
Daha mutfakta bulaşık bekliyor.
Babam aradı, Cuma günü cümbür cemaat bana yatıya geliyorlarmış
Dinlenmek hayal oldu
Üfff benimki o kadar sürmese yaaaNisan ayında korona olan bi tanıdıkta hala tat tam yokmuş
İllet hastalık bazı kişilerde etkisini uzun süre devam ettiriyormuş ne yazık ki
Ekmek dilimleri Çarşamba için fazla olmuş.28 Ekim çrş
09.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 kahve
2 avuç çiğ kuruyemiş
13.30
1 yumurta
4 tb ekmeği(sanırım helvadan dolayı kendimi kaybettim
Domates
2 kk tahinli helva
18.30
buharda
Brokoli
Patates
Soğan
Kabak karşımı
2 lt su
Spor inşallah yapabilirim kızıma bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?