Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoooo lahmacunun içinde kıyma var protein yani

Kurşun geçirmez kahvemi içerken sohbete geleyim dedim

Akşamdan kalan işlere sabahın nurunda devam etmeye başladım.
Bebeğimin kışlıklarını çıkardım ama yazlıklarını kaldırmadım, hava sıcak henüz burada

Birazdan bebeğimi de alıp yürüyüş yapmayı planlıyorum

Bugün kahvaltıda Hatay'ın çökelekli salatasından yapmayı planlıyorum
Akşam öğününde de kabaklı yoğurt var İnşaallah

Sizin menünüzde neler olacak kızlar

Günaydın kızlar Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Bugün tatil 10 a kadar uyucam vurcam kırbacı vurcam kurbanı hayallerim sabah 7 de tabi ki yavruşumla son buldu
Bende akşam yatarken yarın dinlenme günü dedim kızlara ama bebeğimiz hergünkinden daha erken kalkmış, onun takırtı tukurtusuna uyandık, mecburen kalktık

Hosgeldin cnm bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 15 aylik, senin suanki kilon benm hedefm hemde ayni boyla
Insallah sende hedefine ulasirsin. Almanyanin neresindesin
Zehra ile de aynısınız o zaman
Üçünüz birbirine rakip olun madem

Ben akşama balık düşünüyorum Ama dün köfte ve çorba yapmıştım eşim çalışmaya daldı yemedi. Onlar kaldı. Karar veremedim henüz

Ben insan gibi yemeyi bilmiyorum balım. O yüzden hiç yaklaşmamam gerekiyor. Başlayınca kendimi tutamıyorum
Off sporrr patlamasi olmuş
Acısını çıkarırcasına yapmışın
Yaptım valla napıyım. Maksat toto büyümeden engellemek de sabah tartıldım hiç öyle ahım şahım bi eksim yok

Daha iyimisin canim

Ben insan gibi yemeyi bilmiyorum balım. O yüzden hiç yaklaşmamam gerekiyor. Başlayınca kendimi tutamıyorum
Bunu okuyunca dünde annem kızkardeşlerim yemezler doğru düzgün dedin ya, uc uca birleştirince sende görünen bir duygusal açlık...
Nedeni ne olabilir hiç düşündün mü

Sanırım fazlasıyla
Tartıdan önce olmasaydı iyiydi ama muhtemelen eksisine güveniyor, yoksa bizi riske atmazdı zalım
O sağlam eksiyle gelecek canım. Şu an burayı şöyle okuyordur

Eklentiler

• 7931FAA7-DAF3-4FDB-B9BC-BF7C969FB92B.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…