- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.281
Yoooo lahmacunun içinde kıyma var protein yaniAfiyet olsun güzel
Umarim tartiya yansimaz. Gerçi sen bugun telafi edersin onu
Başka bir yemediysen güzel
Kiz sabah 1 dilim peyniri 2 ekmekle yetmişsin resmen, 2 dilim ekmek varken 2 avuç kuruyemiş cok fazla, 2 kk helvayla durdurabilmissin güzel ama 4 dilim ekmeği abartmissin. 1dilime 1 helva koysaydin 2 dilimle kurtarirdin. Tabi hiç olmasaymis daha iui olurmuş.
Vişne suyu olmasaudo keşke
Su böreği tartioncesi olmazzzz no no nooo
Anammm sadece karbon var başka bir şey yok
Off sporrr patlamasi olmuş
Acısını çıkarırcasına yapmışın
Ya ben takıldım kaldım şu dönem bitseydi bi ondan sonra kapışırdık :)Hosgeldın, senden onceki en çaylak benim canım :))
KapışalımmmmmmYa ben takıldım kaldım şu dönem bitseydi bi ondan sonra kapışırdık :)
Hosbuldum.Hosgeldin cnm bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 15 aylik, senin suanki kilon benm hedefm hemde ayni boyla
Insallah sende hedefine ulasirsin. Almanyanin neresindesin
Bende akşam yatarken yarın dinlenme günü dedim kızlara ama bebeğimiz hergünkinden daha erken kalkmış, onun takırtı tukurtusuna uyandık, mecburen kalktıkGünaydın kızlarCumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Bugün tatil 10 a kadar uyucam vurcam kırbacı vurcam kurbanı hayallerim sabah 7 de tabi ki yavruşumla son buldu
Ne güzel yaGünaydın kızlar bizde 7de uyandık yagmur sesi ve gök gurultusu ile
Zehra ile de aynısınız o zamanHosgeldin cnm bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 15 aylik, senin suanki kilon benm hedefm hemde ayni boyla
Insallah sende hedefine ulasirsin. Almanyanin neresindesin
Ben akşama balık düşünüyorum Ama dün köfte ve çorba yapmıştım eşim çalışmaya daldı yemedi. Onlar kaldı. Karar veremedim henüzKurşun geçirmez kahvemi içerken sohbete geleyim dedim
Akşamdan kalan işlere sabahın nurunda devam etmeye başladım.
Bebeğimin kışlıklarını çıkardım ama yazlıklarını kaldırmadım, hava sıcak henüz burada
Birazdan bebeğimi de alıp yürüyüş yapmayı planlıyorum
Bugün kahvaltıda Hatay'ın çökelekli salatasından yapmayı planlıyorum
Akşam öğününde de kabaklı yoğurt var İnşaallah
Sizin menünüzde neler olacak kızlar
Tartıdan önce tahinli pekmez miGunaydinnnlarrr bizde her zaman ki gibi 7 de uyandık.
Cok acimmmm
Sütlü türk kahvesi 1 litre su 6 7 üzüm 1 tk tahin pekmez
Kahvaltıyi bekleyemedimmm
Ben insan gibi yemeyi bilmiyorum balım. O yüzden hiç yaklaşmamam gerekiyor. Başlayınca kendimi tutamıyorumKiz sabah 1 dilim peyniri 2 ekmekle yetmişsin resmen, 2 dilim ekmek varken 2 avuç kuruyemiş cok fazla, 2 kk helvayla durdurabilmissin güzel ama 4 dilim ekmeği abartmissin. 1dilime 1 helva koysaydin 2 dilimle kurtarirdin. Tabi hiç olmasaymis daha iui olurm
Yaptım valla napıyım. Maksat toto büyümeden engellemek de sabah tartıldım hiç öyle ahım şahım bi eksim yokOff sporrr patlamasi olmuş
Acısını çıkarırcasına yapmışın
İkiside güzel bence, yanına salata da eklersen güzel olurBen akşama balık düşünüyorum Ama dün köfte ve çorba yapmıştım eşim çalışmaya daldı yemedi. Onlar kaldı. Karar veremedim henüz
1 tatlı kaşığı diyor vicdansız mısınTartıdan önce tahinli pekmez mi
Sanırım fazlasıyla1 tatlı kaşığı diyor vicdansız mısın
Daha iyimisin canimKurşun geçirmez kahvemi içerken sohbete geleyim dedim
Akşamdan kalan işlere sabahın nurunda devam etmeye başladım.
Bebeğimin kışlıklarını çıkardım ama yazlıklarını kaldırmadım, hava sıcak henüz burada
Birazdan bebeğimi de alıp yürüyüş yapmayı planlıyorum
Bugün kahvaltıda Hatay'ın çökelekli salatasından yapmayı planlıyorum
Akşam öğününde de kabaklı yoğurt var İnşaallah
Sizin menünüzde neler olacak kızlar
Bunu okuyunca dünde annem kızkardeşlerim yemezler doğru düzgün dedin ya, uc uca birleştirince sende görünen bir duygusal açlık...Ben insan gibi yemeyi bilmiyorum balım. O yüzden hiç yaklaşmamam gerekiyor. Başlayınca kendimi tutamıyorum
O sağlam eksiyle gelecek canım. Şu an burayı şöyle okuyordurSanırım fazlasıyla
Tartıdan önce olmasaydı iyiydi ama muhtemelen eksisine güveniyor, yoksa bizi riske atmazdı zalım
Şu an iyiyim canımDaha iyimisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?