- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.241
Bu ara görüştünüz mü onlarlaMalesef annemlerdeyim kaptanim dikkat etmeye çalışıyoruz kolay kolay da çıkmıyorum bir yere su 2 gündür misafirliğe gittim oyle kalabalık olmadık tabi ama iste korkmuyor değilim yine çünkü yan komşumuz ve oğlunda cikmus oğlu da mahalle bakkali
İnşaallah gelir yakın zamanda.Hayirrrr maalesefff. Yemeklerin tadını özledim
Ay inşallah yaaaynen öyle cnm verelim kurtulalım artık ben 2021 de zayif ve korumada olark gecirmek istiyorm inşallah
Ben çok yatkınım canım. Hamilelik öncesi hergün spor yapar hamur yemezdim ancak öyle korurdum. Hamilelik ve sonrasında iyi yedim sonuç 87 kiloNe guzeelllll cokkk özendim. Sende doğumdan dolayı aldin veriyorsun işte
Off biliyorumEkmek dilimleri Çarşamba için fazla olmuş.
Helva da olmayaydı çok iyi olurdu
İnşaallah spor yapma fırsatın olur
Kürünün içeriği nedir canım, belki bize de lazım olur.28 ekım
07.00 ( Kabızlık için kür sabah uyanır uyanmaz iki bardak ılık su ile))
08.00 : haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, iki dilim tam bugday ekmegi
11,30 :1 dilim suboregi,çay
19.00:döküm tavadacupra bol salata
21,00:sütlü kahve
Spor yok
Su 3 litre
Bende öyle düşünüyorum kaçamak yapmıyorum ama sürekli aynı yerdeyim 3. Hafta olacak aynı kilodayım
Hoşbuldum canımSaglıkla al kucagina cnm bebegini kiloyu verirsin sonra inşallah :)
Gecmis olsn cnm insallah olmassin hasta
Hosgeldin cnm nasl gecti yol vs yormusdur 2 cocukla
Hayirli kandiller cnm ama bence buraya geldikce motive olursun ancak
Oh iyi gezmeler cnm
Ayy ne tatliymis ustune yatasm degil yiyesim geldiiii
Supermis :) bende 12 numarada iyiymisim
Aynennn bu bendede oluyor o yuzden benm sinirm bundan sonra 68 olucak insallah bi 65 goreydim
Insallah basarirsn cnm kafada bitiyor aslinda isteyince yapiliyor
Cok gecmia olsun cnm Allah bildigi gibi yapsın hepsini
aynen öyle cnm verelim kurtulalım artık ben 2021 de zayif ve korumada olark gecirmek istiyorm inşallah
Ya ölçü almadım ama içine giremediklerine girebiliyorum sanki 69 kg gibi hissediyorum kendimi çok inceldim oda spordan dolayıInsallah birsey yoktur aman dikkat et cnm. Kalabaliga karisma mumkun oldukca
Kilo verememek gercktn moral bozuyor seni anliyorm ama 1.5 ayda cok iyi versn bence bi anda gidicek direnc kirilcak pes etme cnm. Olcu aldinmi hic
Kolay gelsin cnm, esinde nekadar cok gidiyor anasına
1 kuru incir iki kayısı 2 kuru erik( kuru yoktu normal erıkten yaptım) bunları 2 bardak su ile kaynatıyoruz. Sonra ocaktan alıp içine 1 tatlı kaşıgı keten tohumu ve 1 tatlı kaşıgı zeytinyagı katıp blendirden gecırıyoruz, üçe bolup üç gun sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su ıle ıcıyoruz.cumaya kadar beni hafifletir buKürünün içeriği nedir canım, belki bize de lazım olur.
Su böreği hariç menün güzel
Ben yine yanlış yere yazmısım cokpardonSabah pohaca zaten karbonhidrat , akşamlahmacun biraz karbonhidrat patlaması olmus gibiama benım de canım kaç gundur bunlarıçekıyor, cuma 74 olursam odullendırcem kendimi , afiyet olsun canım
Bugun çupra günüymüş ikimize afiyet olsun28.10.2020
MENUM:
Ac karnına 1 hurma ve limonlu su
9:00 1 kahve, yarım muz, 1 kare bitter
12:00 yarım simit, 1 avuc ici tulum peynir, domates, yagda 1 yumurta, 1ck salca, 7 zeytin
17:00 1cb süt, 3 yk yulaf, 1yk chia, ceyrek muz
19:00 1 cupra, 2 dilim patates, yarim sogan, yarim domates, yarim kabak, Salata, 1 bardak visne suyu
2.5 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 150p
Çok geçmiş olsun cnmslm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Off sorun tad almakta değil maalesef beyindeİnşaallah gelir yakın zamanda.
Gelene kadar fırsata çevir bu durumu :))
E annen kardeşlerin de senin yediğin kadar yese almayacaklar miAy inşallah yaa
Ben çok yatkınım canım. Hamilelik öncesi hergün spor yapar hamur yemezdim ancak öyle korurdum. Hamilelik ve sonrasında iyi yedim sonuç 87 kilo
Off biliyorumÇok pişmanım
Yemiyorlar canım. Yiyen alıyorE annen kardeşlerin de senin yediğin kadar yese almayacaklar mibence onlar yemiyordur. Bence hamur işini sevennn herkes kili alır.
Hmm Allah kolaylik versin sanada uyku sorunu gercekten zor. Benmkinde inat ve sinir de var istedigi olucak yani o cok yoruyor. Simdide disler eklenince huysuzlugu tavan yaptı anlicagin. Aslinda uyku sorunumuz yok iyiyken cok guzel uyuyor maşallag, ama dis donemleri baya sorunlu malesefEpey de büyümüş kuzucuk
Aslında 2 yaş sendromu 1,5 yaştan itibaren de başlayabilirmiş öyle duymuştum
Bazı bebeklerin fıtratında var uykusuzluk ne yazık ki
Ben büyük kızım da uykusuzluk problemi hiç yaşamadım bebek olmasından dolayı geve uyanmaları olurdu tabii ama emer hemen geri uyurdu, uykusu geldiğinde de nerde olsa uyurdu hiç yer ayırt etmezdi
Küçük kızım da tam tersine sabahtan akşama kadar uyutma uyumaz ama gece de yine deliksiz uyumaz kırk kere uyanır, ne kadar geç yatarsa yatsın en geç 7de ayaktadır hiç sevmiyor uykuyu, ablası gibi değil hiç
Hayirlisi olsun cnm nekadar kalicaklar ki belli mi3 çocuk olunca böyle iş bitmiyormuş
Ev büyük, dolapta çok ama çula çapıda çok yatırım yapmışım
Sadece kızlarınkini ayarladık ama tüm kemiklerim ağrımaya başladı yorgunluktan.
Daha mutfakta bulaşık bekliyor.
Babam aradı, Cuma günü cümbür cemaat bana yatıya geliyorlarmış
Dinlenmek hayal oldu
Benimde gözüme batmaya başladı
Yakında temelli gönderecem
Aynen kesin diş diyorm ben 1 tane yeni patladi cnku 2 tanede deri alti baya beyaz patlasalar rahatliycak kuzum inşllahOff benim daha önce 71 de takilmisligim varr ya cok korkuyorum. Dusunmemeye çalışıyorum. Bakalim belli olur yakında
Ben sormuştum canim. Sanırım sizinki diş.
Hayirrrr maalesefff. Yemeklerin tadını özledim
Üfff benim de dolabim çok ama ıvırim ziirim da cok senin gibi. Neyse ki ben baya oldu cikarali rahatim o yüzden. Yarin cok bir şey yapma. Dinlen.
Üfff benimki o kadar sürmese yaaa
Benim1 ay olacak nerdeyse
Allah kabul etsin cnm simdiden. Iyi uykular.Bugün yaptığım 90 dk sporr beni biraz zorladı galibaaa
Başım ağrıyor. Namaz kur-an dua sonra hemen uyuycam
Yani bu cok daha guzel rakamlara takılma cnm bi anda iner onemli olan sıkılasmak.Bende öyle düşünüyorum kaçamak yapmıyorum ama sürekli aynı yerdeyim 3. Hafta olacak aynı kilodayım
Hoşbuldum canım
Ya ölçü almadım ama içine giremediklerine girebiliyorum sanki 69 kg gibi hissediyorum kendimi çok inceldim oda spordan dolayı
:) aynen cnm sanada afiyet olsun. 1-2 saat öncesi marine ediyorm sarimsak, zeytinyag, kekik, tuz, defne yaptagi karabiber, kirmizi biber ile sonra firina veriyorum limon dilimi ekleyerek. Cok lezzetli oluyor bu sekilse. Sen nasil yapiyorsunBugun çupra günüymüş ikimize afiyet olsunnasıl pişirdin fırında mı
Kahveyi icerken eltimle konusmaya bi basladik 2 saat konusmusuz. Buraya giremedimKızıma seslendim şimdi
Yapsın da sana eşlik edeyim
Yatak döşek yatıyorum bu arada
Oyyy kuzum yasitlariyla oynamayi cok seviyorlar. Tadini cikarin canimŞifa olsun ben de minnoşumu uyutayım annem ve kardeşlerimle içeceğim ne büyük nimet aileyle yakın olmak yeğenimle benim kız arasında 6 ay var oynamaya doymuyor çocuklar
Gecmis olsun canim. Kaynin nasil.slm kizlar
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
Kolay gelsin ben gecen haftalarda hallettim o isiKocayı anasına gönderdik
Bebeği de uyuttuk.
Kızlarla kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırıyoruz.
Oyy ya esiminki hala tam gelmedi. Oda cok sinir oluyor bu durumaTat koku yok maalesef canim. Cok uzun sürdü ve cok yıprattı. Ara ara yorgunluk oluyor, normal oda çünkü fibromiyaljim var. Sagol canimSenin msj a dönmeyi unuttum, kizlarla ara ara konuş , cok kendini üzmeden toparlamış olursunuz. Umarim eşin de de işe yarar
Gecmis olsun canim. İns sabah cok iyi kalkarsin. Hastaligin devam ederse iptal edersin misafirleri olmadi3 çocuk olunca böyle iş bitmiyormuş
Dinlenmek hayal oldu
Şimdi nasılsın canım? (Yarın sabah okursun muhtemelen)Çok kötüyüm canım, son 2 derse girmedim
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize Allah beterinden saklasınslm kizlar
L Keşke senin durumun belli olsa da ona göre gelseler aman Allah korusun annenler için özellikle3 çocuk olunca böyle iş bitmiyormuş
Dinlenmek hayal oldu
Yok değil komşu teyzeleri galiba çocukları yoktu ona cici anne diyorCicianne müstakbel kayinvalide mı oluyor
Tartıya yakın turşu ve kısır şişlik ve ödem yapmaz İnşallah
Hoş geldin Nurcan zirve kilon benim şu anki kilomMerhabalar bende araniza katılmak istiyorum. Formu doldurdum, şartları da sağladığımda sizinle oluyor muyum şimdi
hosgeldin canimMerhabalar bende araniza katılmak istiyorum. Formu doldurdum, şartları da sağladığımda sizinle oluyor muyum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?