Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben karsiyim canim cocuklarin göz önünde bulunmasina.. malesef her türlü seyler var internette.. tabi karar senin fazla Biktim yok nasil takipci olur nasil Döner bu isler diye

Evet canım yaa bugün hakikaten az oldu suyum

Brokoliyle yeni tanıştım desem
Karnabahar brokoli ben hiç yiyemezdim sevmezdim
Bi gün bi arkadaşım haşlamasını yaptı üzerine sarımsaklı yoğurtla ayyyyy o gün bugün aşığıyım kendisinin bütün yaz kışı bekledim ki brokoli gelsin de yiyeyim diye
Ama karnabahar hala yiyemiyoruz her türlüsünü denedim ama ııhhhhh

Evet teyzesi biri 19 aylık biri de 6,5 yaşında iki kızım var
Gerçi 19 ay bana artık çok büyük geliyor
Bebek özledim ayy

Canım miktarı az da olsa kızartma olmamış
Brokoli de ben de bugün öğrendim şişlik yapıyormuş
Perşembe günleri kereviz tercih edebilirsin
Şahane bi sebze hem de inanılmaz tok tutuyor

Brokoliyle yeni tanıştım desem
Karnabahar brokoli ben hiç yiyemezdim sevmezdim
Bunlar sevilmezmiydi oy Ben Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur mis birde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz

Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
evde kosu bandim var canim:)

Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
evet yaa aklima geldikce utaniyorum
Hayirli aksamlar bitmiyor sayfalar
Midemin rahatsizligini teshis ettim artik tatli seyler tüketince Midem rahatsizlasiyor malesef iyi biseymi kötü bisey mi bilmiyorum

Sizler nasilsiniz?
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi

hic fikrim yok canim
zaten benim hic sosyal medyam felan yok

tedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim

Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galiba orasi Tam bi irkci ülke malesef
yok canim cok sukur olen olmadi
bugun fransanin baska sehirlerindede olaylar cikmis ama orda olenler var
otasidir senin desigin yer

kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hic

Canım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmakta o kadar ot çöp var ki herkes bi yer edinebilir uğraşınca.
Tabi zamanından hayatından feragat etmek gerekiyor uzun süre. Umarım senin için en doğrusu olur. Ben yapamam sıkılırım mesela

Bunlar sevilmezmiydi oy Ben Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur mis birde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz
brokoliye
sivi yag,sarimsak ve limonlu sos yapincada cok guzel oluyo
ama ben troidden dolayi cok nadir yemeye calisiyorum

Ne bileyim canım gerçi bekarken annemin de aldığını hatırlamam hiç demek alışkanlığım olmadığı için yememişim
Ama şimdi şimdi değişik tarifler arıyorum netten

Yok kuzum be grubu benim

evet ya gercekten
bide takip edenlzride anlamiyom okadar herkesi takip edecek kadar vakitleri nerden buluyollar
cocuk koca ev is guc zaten onlar zaman aliyo

Ya zaten bi süre sonra internet için yaşar hale gelıyorlar haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…