- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.481
Geçmiş olsun canım hem iyi hem kötü hiç yitirmemek kötü tabiHayirli aksamlarbitmiyor sayfalar
Midemin rahatsizligini teshis ettim artiktatli seyler tüketince Midem rahatsizlasiyor malesef iyi biseymi kötü bisey mi bilmiyorum
Sizler nasilsiniz?
Ben karsiyim canim cocuklarin göz önünde bulunmasina.. malesef her türlü seyler var internette.. tabi karar senin fazla Biktim yok nasil takipci olur nasil Döner bu isler diyeKızlar kızlar , kafamda influencer olma düşünceleri dönuyor , instagramda instamom olsam dıyorum annem nazar olur deyipduruyo, dogum kilosu vermekten yurusem o daha zor , gecmi kaldık bu iş için sizce , belli bi takıpcıye ulasmak ne kadar vakit alır acep kaç yıl
Sagol canim Benim gibi cikolata Delisi icin cok zor ama demekki vardir bi hayri tadimlik artikGeçmiş olsun canım hem iyi hem kötü hiç yitirmemek kötü tabi
Haklısın, sapıgı var hırsızı varBen karsiyim canim cocuklarin göz önünde bulunmasina.. malesef her türlü seyler var internette.. tabi karar senin fazla Biktim yok nasil takipci olur nasil Döner bu isler diye
Evet canım yaa bugün hakikaten az oldu suyumAfiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın ama su bende çok az olmuş canım
Maşallah canım sporda güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun Canım. Ben aptamil içince tüm iştahım gidiyor bir daha ağzına lokma süremiyorum
Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
Bugün çekirdek yokafiyet olsun canım
Brokoliyle yeni tanıştım desemKız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindim
Ayniiii bennnnnsinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
Canimmmm arkadaşımmmm
Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi
Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaabide sen benden fazla gelirmişsin
ben onu kahvaltı öncesi, gece ile kahvalti arasi öğünü olarak şey ettiydim
Gunaydinnnn demek için alıntılamışımiyi geceler
Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.
Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişecumartesi bi daha yapacagiz
Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrrbizde hep cocuklar uyuyunca yaptik ama ben iyi kaynattim ya, galiba bizimki sıcaktan oldu.
Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerleklerAman Allahim hemen geri gönder dedim eşime geri gönderdik ve cok hafif tek elle açılabilen bir araba seçtik harikaa oldu. Zaten kış bebegiydi bide pandemi olunca bir yere cikamadik.
Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falanBence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorum
Ayyy beniii ne güzel anlatmışsın
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldikızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
Bence yoga da arttırılmalı
Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabı
Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.
Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yok
Offf bebek kokusu deme banacocuklarimin kokusunu alamiyorumm( coronadan dolayi tat koku yok) coookkkk özledim.
Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.
Canım miktarı az da olsa kızartma olmamış29 Ekim menüm
Kahvaltı 09.30
1 adet haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 adet patates kızartması
Akşam yemeği 18.30
Balık tava miktarı bilmiyorum ama çok değil
Brokoli
Salata
Su:2 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor: kızım durursa gece yapıcam
Bunlar sevilmezmiydi oyBrokoliyle yeni tanıştım desem
Karnabahar brokoli ben hiç yiyemezdim sevmezdim
evde kosu bandim var canim:)Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
evet yaa aklima geldikce utaniyorumAynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
gecmis oldun canimHayirli aksamlarbitmiyor sayfalar
Midemin rahatsizligini teshis ettim artiktatli seyler tüketince Midem rahatsizlasiyor malesef iyi biseymi kötü bisey mi bilmiyorum
Sizler nasilsiniz?
hic fikrim yok canimKızlar kızlar , kafamda influencer olma düşünceleri dönuyor , instagramda instamom olsam dıyorum annem nazar olur deyipduruyo, dogum kilosu vermekten yurusem o daha zor , gecmi kaldık bu iş için sizce , belli bi takıpcıye ulasmak ne kadar vakit alır acep kaç yıl
yok canim cok sukur olen olmaditedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim
Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galibaorasi Tam bi irkci ülke malesef
kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hicEvet canım yaa bugün hakikaten az oldu suyum
Brokoliyle yeni tanıştım desem
Karnabahar brokoli ben hiç yiyemezdim sevmezdim
Bi gün bi arkadaşım haşlamasını yaptı üzerine sarımsaklı yoğurtla ayyyyy o gün bugün aşığıyım kendisinin bütün yaz kışı bekledim ki brokoli gelsin de yiyeyim diye
Ama karnabahar hala yiyemiyoruz her türlüsünü denedim ama ııhhhhh
Evet teyzesi biri 19 aylık biri de 6,5 yaşında iki kızım var
Gerçi 19 ay bana artık çok büyük geliyor
Bebek özledim ayy
Canım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmaktaKızlar kızlar , kafamda influencer olma düşünceleri dönuyor , instagramda instamom olsam dıyorum annem nazar olur deyipduruyo, dogum kilosu vermekten yurusem o daha zor , gecmi kaldık bu iş için sizce , belli bi takıpcıye ulasmak ne kadar vakit alır acep kaç yıl
brokoliyeBunlar sevilmezmiydi oyBen Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur misbirde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz
Ne bileyim canımBunlar sevilmezmiydi oyBen Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur misbirde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz
Yok kuzum be grubu benimevde kosu bandim var canim:)
evet yaa aklima geldikce utaniyorum
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi
hic fikrim yok canim
zaten benim hic sosyal medyam felan yok
yok canim cok sukur olen olmadi
bugun fransanin baska sehirlerindede olaylar cikmis ama orda olenler var
otasidir senin desigin yer
kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hic
Aaaaa neden tiroide nasıl bi zararı var kibrokoliye
sivi yag,sarimsak ve limonlu sos yapincada cok guzel oluyo
ama ben troidden dolayi cok nadir yemeye calisiyorum
evet ya gercektenCanım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmaktao kadar ot çöp var ki herkes bi yer edinebilir uğraşınca.
Tabi zamanından hayatından feragat etmek gerekiyor uzun süre. Umarım senin için en doğrusu olur. Ben yapamam sıkılırım mesela
troid bezlerin calismasini yavaslatiyomusAaaaa neden tiroide nasıl bi zararı var ki
Ya zaten bi süre sonra internet için yaşar hale gelıyorlar haklısınCanım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmaktao kadar ot çöp var ki herkes bi yer edinebilir uğraşınca.
Tabi zamanından hayatından feragat etmek gerekiyor uzun süre. Umarım senin için en doğrusu olur. Ben yapamam sıkılırım mesela
Özel hayata merak var milletımızde :))))evet ya gercekten
bide takip edenlzride anlamiyom okadar herkesi takip edecek kadar vakitleri nerden buluyollar
cocuk koca ev is guc zaten onlar zaman aliyo
haklisinÖzel hayata merak var milletımızde :))))
Haydaaaa brokoli yememem için ne çok sebebim varmış benimtroid bezlerin calismasini yavaslatiyomus
keza kirmizi lahana felanda
Canim zaten pek diyet yaptığım söylenemez her şeyi yiyorum 3 gündürCanım bence diyete bırazcık ara ver , yada saglıklışekılde yap , bagısıklıgını guclu tut nolur nolmaz Allah korusun
Canim ilac kullanınca sorun oluyor mu yine de ben çünkü yiyorum ya lahana filan onu yeme bunu yeme artik ne yiyelim bilemiyorumtroid bezlerin calismasini yavaslatiyomus
keza kirmizi lahana felanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?