- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.201
Oyy kuzum ya derdi ne baklm bebeklik zmnlari zor kendini anlatana kadarKızlar kötu bir geceydi oglum surekli kucagimda memedeydi sonra 6 gbi tamamane uyandk oynadk biraz vs derken ışıkları acmadm 7bucuk gbi tekrar uyumusuz ama nasil agliyark uyandi ic ceke ceke zor sakinlestirdm ya diş yada kötü rüya. Simdi kahvalti yapiyoruz dundende alintilarm var gecmis vs gelicem insallah
Halledersin canim. Planlarin ne biliyon ihtiyacim yok aslinda ama yinede soyle
Sait olman güzel cnm cumya eksiye geçersin insAllahKızlar kilo durumum sabit: 69 kg
GIdip kahvemi yapaym da ayılayım hala kendime gelemedim sanki
Yaa tüh kötü olmuş şu dönemde İnternet ne kadar önemli cidden hallolur insAllahSabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
Geçen Salı ev interneti aniden kesildi, 1 hafta olacak neredeyse hala çözmediler.
Sabahın nurunda gözümü Telekom da açtım, ama yine çözüm yok yoğunluk fazla sıra gelmiyor bahanesi...
Çocuklar derslere giremiyor, benim de cep interneti bitti, ne yapacaksak bilmiyorum
Sen istersen yaparsın canım
Hadi bi dur de artık dön aramıza menulerinle
Sagol canim insHayirli dersleri olsun insallah cnm :)
Ya sen dis demissin ben benim cadi hasta olunca direk hastaliga baglamisimInsallah hasta olmaz yasagolasn cnm
Sabit gelmen gayet iyi canimKızlar kilo durumum sabit: 69 kg
Ah sorma canim. Bizde 10 gundur internet icin ugrasiyoruz. Yogunluktan dolayi gelip baglayamadilar. En sonunda cumartesi baglandi sukur. Gelen girevliler cok yogun diyorlar canli dersler herkesi ev internetine yonlendirdi mecburen.Sabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
Geçen Salı ev interneti aniden kesildi, 1 hafta olacak neredeyse hala çözmediler.
Sabahın nurunda gözümü Telekom da açtım, ama yine çözüm yok yoğunluk fazla sıra gelmiyor bahanesi...
Çocuklar derslere giremiyor, benim de cep interneti bitti, ne yapacaksak bilmiyorum
Hadi bakalim bekliyorumSır ise yararsa paylaşacağım
Yazık bize yaBeni de alın aranıza
Ufaklık beni mahvediyor yaa 1de uyanıp 4e kadar yine ayaktaydı
Harika ilerliyorsun canım
Olsun önemli olan vazgeçmemekGunaydinlar
16 ekim cuma 74
Pazartesi 77
Hadi tekrar bismillah
Annelik çok zor çok kutsal canının acısını kenara bırakıp onunla ilgileniyorsun mecburBenim kız beni mahvetti sürekli bi inleme şeklinde köprücük çıkartıyor ağzından gazı var çok belli elimin yangınının yanı sıra bide bunjn uyumaması bitirdi beni
Ben bundan çok muzdaribimAynen canım ya , ay sorma goruntulu arayıp saatlerce kapamamalar da cabası, artık açmıyom pek, duymuyormusum meger ses kısıktaymış
Bi de göz devirmiş kız ne güzel eksidesinCuma 74.5
Bugun 74.3
Fark:-200
Eh işte
Edersin canım bitti mi temizliğin?Günaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:64.4
Fark:+700
Hafta donu kaçamak yaptım ama
Bugün 2 de uyuyup 4 buçukta uyanmamın etkisi de var bence. Cuma’ya hal edicem inş
Ayşe sahalara döndü benden size tavsiye kızlar Ayşe’yle rakip olungunaydin kizlar:)))
cuma 62.4
pazartesi 61.9
fark -500
İnşallah eloş çocuğun durumu nasıl ? Toparlanma var mı hiç ?Cuma 73.9
Bugün 74.9
Fark 1
Cuma ya ekside olacagim
Günaydın kızlar
Cuma: 90
Pazartesi: 91
Fark: +1
Cumaya eksi gelicem insAllah kızlar planım var
Hey yavrum hey kim tutar atla süpürgemeVeee papatya küllerinden yeniden doğarak göklere doğru tırmanıyor
Cuma 74.6
Bugün 74.3
Fark:-300
Bu benimiçin çok büyğkbişey bunu ben bir haftada veremiyordum bide WC’ye çıkamamış halim inşallah Cuma’ya dahagüzel eksi gelecek
Belki de diştir canım ya da havalar soğudu üşüttü belki deKızlar kötu bir geceydi oglum surekli kucagimda memedeydi sonra 6 gbi tamamane uyandk oynadk biraz vs derken ışıkları acmadm 7bucuk gbi tekrar uyumusuz ama nasil agliyark uyandi ic ceke ceke zor sakinlestirdm ya diş yada kötü rüya. Simdi kahvalti yapiyoruz dundende alintilarm var gecmis vs gelicem insallah
Kolay gelsin canım ben de spor yapmak istiyorum önce miniğimin karnını doyurmam gerekkizimi okula birakip geldim
simdide sporumu yapiyorum
1 saat yuruycem.inslhh
Uykusuz geceden sonra sabit gelmen normal canımKızlar kilo durumum sabit: 69 kg
Kötü olmuş valla hattına ek paket al diyeceğim ama bi gün bile yetmez belkiSabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
20 günlük ev interneti kullanım miktarı 80 GBKötü olmuş valla hattına ek paket al diyeceğim ama bi gün bile yetmez belki
hay Allah yaaaSabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
cidden yazıkYazık bize ya
Olsun önemli olan vazgeçmemek
Annelik çok zor çok kutsal canının acısını kenara bırakıp onunla ilgileniyorsun mecbur
Ben bundan çok muzdaribimGel derttaş
Bi de göz devirmiş kız ne güzel eksidesin
Edersin canım bitti mi temizliğin?
Ayşe sahalara döndü benden size tavsiye kızlar Ayşe’yle rakip olun
İnşallah eloş çocuğun durumu nasıl ? Toparlanma var mı hiç ?
Zoppa geliyi artık zopaaa
Hey yavrum hey kim tutar atla süpürgeme
Belki de diştir canım ya da havalar soğudu üşüttü belki de
Kolay gelsin canım ben de spor yapmak istiyorum önce miniğimin karnını doyurmam gerek
Uykusuz geceden sonra sabit gelmen normal canım
Kötü olmuş valla hattına ek paket al diyeceğim ama bi gün bile yetmez belki
Gaz çıkar ma yapmiyorum canim. Sadece böyle gazı olduğu zamanlar da masaj yapiyorum. Bilmiyorum hem gaz çıkarırken ağlıyor du, hem de elini ağzına atıpagliyordu, hangisi bilemedim.O aylarda hala gaz oluyor muduzenlı gazcıkarma ıslemı yapoyormusun
Ben de bi deniyim. Biraz dapekmez eklersem cok şekerli olur mu acabaİçine biraz da az.yağı ve altına yağlı kağıt canım.malzemeleri arttırabilirsin Hafif bi kek sen de yiyebilirsin bir dilim
Yaptim canim ama fayda etmedi, diş te olabilir. Batırmadı . Yada oda kardeşinden kapti, şu an burnu akiyor ve hafif hırıltı varMasaj yapıp biraz sıcak tutsaydın canım
Yaa bence ara yapmalisin.Canım acıkmadan yemek istemiyorum
Bir de ben bu şekilde daha güzel kilo veriyorum
Sık ara öğün yaptığım diyetlerden pek verim alamadım bu zamana kadar
Off offff offf ne yapmışsın öyleMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Bende her seferinde ayni şeyi düşünürümGeçmiş olsun canım,yanık ağrısı çok fena olur,ben biraz sakar olduğum için elimi kolumu çok yakiyorum,hatta her yaktigim da aklıma şu gelir bu ağrı bu kadar dayanilmazsa cehennem kim bilir nasıldır diye
Sağolcanım. Nasil minnoşun. Iyidir insallah. Tam hastalik havasi yaaaGecmis olsun canim yanik acisi zor
Allah yardimcilari olsun canim.
Kacmasi mumkunmu acaba
Sozler veremeyorum ancak ins diyebiliyorum
Evet ya
oo baya is yapmissin canim. Gecmis olsun ins sabaha guzel kalkarsin
Benimde bugunum baya yogundu canim.
Tarti bana bu sabah diyecegini dedi
Gecmis olsun canim.
Benim minnos ta hafif oksuruyor bugun ins sabaha guzel kalkar
Bu hafta yediklerimle normal bir insan 2 hatta 3 hafta doyabilirdi(normal bir insan)
İns cikmadan dururum ne diyim.
Yokk kiz hadikonus, bi prenses annesi onlarda uyanikti.Herkesten kastın ben miyim yoksa
Malum rem uykusunda olurdum bu saatlerde ama uykum kaçtı
Sende işini bitirmeden rahat edemeyenlerden misin yoksa.Şimdi uyucam ancak yıkanıp paklandım
Dili doğru kullanmaya azami özen göstermeye çalışıyorum. Bilenlerden biri de senmişsinteşekkür ederim canım
Insallahhhh. Umarım ikimizde eksiye ceviririz.Telafı edersin insAllah cnm
Bende kendime güveniyorum. Sağol canımcumaya halledersiniz kızlar, güveniyorum size
Bende bu gece hem uykusuzluk var di, hem olabilir sem regl haftam. Hrm karnabahar yemiştim. Bir sürü sebebi var. Gider cumaya kadar.sagolun kizlar:)
niye boyle oldu kizlar
insalah halledersiniz culaya kadar:)
Sagol canim. Daha iyi. Uykusuzluk, regl, karnabaharUykusuzluk tabiki etkiler canim. Cumaya halledersin
Tebrikler canim cok guzel. Medine gumbut gumbur geliyordu
İns canim tum yavrulamiza
Seni ne etkuledi acaba canim.
Yavrun nasil oldu daha iyimi
İns
Tebrikler canim. Bundan sonra patir patir gidecek kilolar
Of ya havalar sogumaya basladi bebeler teker teker hastalaniyor.
Gwcmis olsun canim.
Canim diş dönemini kötü atlatiyorlar maalesef. Diş, soğuk algınlığı yada gaz emindeğilimMalesef surekli yukseliyor
Sagol cnm o hesapta yoktu oglan yemeyince yemis bulundum
Valla bende nazar degirdm sanirm bugn baya kotu uyuduk gunu gununu tutmuyor gerci. Ama karartma işe yariyor bence. Diş vs olabillrmi?
Ozaman cuma yaparm belki sagol cnm :)
Cok gecmis olsn tekrar cnm dusuncesi bile kotu
Yarim simit 2 dilim ekmek ediyor cnm
Sagol cnm eşim yokken tek ceşit oluyor genelde :) ama böyle de kotu etkisini gormedim bende miktar onemli sanirm
Oku cnm bol bol insallah daha iyidir
Hallolur insallahhh,,, boşver iyi ki tartılmamışsın zaten artı görmek moralini bozacak tiSabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
superrVeee papatya küllerinden yeniden doğarak göklere doğru tırmanıyor
Cuma 74.6
Bugün 74.3
Fark:-300
Bu benimiçin çok büyğkbişey bunu ben bir haftada veremiyordum bide WC’ye çıkamamış halim inşallah Cuma’ya dahagüzel eksi gelecek
sagol canim:)Tebrikler canim cok guzel. Medine gumbut gumbur geliyordu
Oğlum daha iyi canim. Bol bol ıhlamur serum fizyoloji iyi geldi, ama tam iyileşme yok daha. Insallah kizim da hasta olmaz cok korkuyorumYazık bize ya
Annelik çok zor çok kutsal canının acısını kenara bırakıp onunla ilgileniyorsun mecbur
Kolay gelsin canım ben de spor yapmak istiyorum önce miniğimin karnını doyurmam gerek
Yok canım ara yaptığım zamanları da biliyorumGaz çıkar ma yapmiyorum canim. Sadece böyle gazı olduğu zamanlar da masaj yapiyorum. Bilmiyorum hem gaz çıkarırken ağlıyor du, hem de elini ağzına atıpagliyordu, hangisi bilemedim.
Ben de bi deniyim. Biraz dapekmez eklersem cok şekerli olur mu acaba
Yaptim canim ama fayda etmedi, diş te olabilir. Batırmadı . Yada oda kardeşinden kapti, şu an burnu akiyor ve hafif hırıltı var
Yaa bence ara yapmalisin.
Off offff offf ne yapmışsın öyle
Bende her seferinde ayni şeyi düşünürüm
Sağolcanım. Nasil minnoşun. Iyidir insallah. Tam hastalik havasi yaaa
Yokk kiz hadikonus, bi prenses annesi onlarda uyanikti.
Sende işini bitirmeden rahat edemeyenlerden misin yoksa.
sayısalcı olmana rağmen süpersin. Bende sayisalciyim ve dil bilgisi türkçe sıfır
Insallahhhh. Umarım ikimizde eksiye ceviririz.
Bende kendime güveniyorum. Sağol canım
Bende bu gece hem uykusuzluk var di, hem olabilir sem regl haftam. Hrm karnabahar yemiştim. Bir sürü sebebi var. Gider cumaya kadar.
Sagol canim. Daha iyi. Uykusuzluk, regl, karnabahar
Canim diş dönemini kötü atlatiyorlar maalesef. Diş, soğuk algınlığı yada gaz emindeğilim
Hallolur insallahhh,,, boşver iyi ki tartılmamışsın zaten artı görmek moralini bozacak ti
Anladim canimYok canım ara yaptığım zamanları da biliyorum
Ara yaptığım zaman daha sık acıkıyorum
Yaptim canim ama fayda etmedi, diş te olabilir. Batırmadı . Yada oda kardeşinden kapti, şu an burnu akiyor ve hafif hırıltı var
Aman zaten biri hasta olsa öteki olmasa şaşarım inşallah çabucak toparlasınlar canımOğlum daha iyi canim. Bol bol ıhlamur serum fizyoloji iyi geldi, ama tam iyileşme yok daha. Insallah kizim da hasta olmaz cok korkuyorum
Düzeltirsin sen canımCuma 73.9
Bugün 74.9
Fark 1
Cuma ya ekside olacagim
Şnşallah canın çok bekledim ya artık gitsinSüper cnm cumaya daha fazla eksi bekliyor insAllah
Tişikkirlersağol canımm
tebrikler canım
Ay birden gitsin 3 haftadır sabitimUykusuzluk tabiki etkiler canim. Cumaya halledersin
Tebrikler canim cok guzel. Medine gumbut gumbur geliyordu
İns canim tum yavrulamiza
Seni ne etkuledi acaba canim.
Yavrun nasil oldu daha iyimi
İns
Tebrikler canim. Bundan sonra patir patir gidecek kilolar
Of ya havalar sogumaya basladi bebeler teker teker hastalaniyor.
Gwcmis olsun canim.
Sağol canımMalesef surekli yukseliyor
Sagol cnm o hesapta yoktu oglan yemeyince yemis bulundum
Valla bende nazar degirdm sanirm bugn baya kotu uyuduk gunu gununu tutmuyor gerci. Ama karartma işe yariyor bence. Diş vs olabillrmi?
Ozaman cuma yaparm belki sagol cnm :)
Cok gecmis olsn tekrar cnm dusuncesi bile kotu
Yarim simit 2 dilim ekmek ediyor cnm
Sagol cnm eşim yokken tek ceşit oluyor genelde :) ama böyle de kotu etkisini gormedim bende miktar onemli sanirm
Oku cnm bol bol insallah daha iyidir
İnşallah canımOoo rakibem gözum korkmadi desem yalan olur ama inşallah yenicem seni
Hayirli dersleri olsun insallah cnm :)
Eksiyle baslamak super birsey cnm
Uykusuzluk benide cok etkiler. Cumaya halledersin inaniyorum sana
Tbrkler superr sonuc :)
Halledersin insallah cnm
Insallah cnm halledersin
Super cnm cumaya cok daha iyi olur insallah
Insallah hasta olmaz yasagolasn cnm
Bindim bindim hadi cuf cufYazık bize ya
Benim de bir sene önce kaldığım yerde öyleydi. Aynı şekil ayrımcılık yapıp taraf tutmuyordum. Belli bi zaman sonra ne gelen oldu ne çağıran. O yüzden bir iki tane olsun temiz olsum.Ben kimseyi kimseden ayırmadım kim çağırdıysa giderdim veya evime çağırdıysam kimseyi ayırmadan çağırırdım herkes dediğin gibi kendine yakın hissettiği ile gidip geliyor şu an bana kimse gelmiyor ve ben kimseye gitmiyorum herkesin ortak kümesi gibiyim
Bence gerek yoken de bi deniyim. Biraz dapekmez eklersem cok şekerli olur mu acaba
Ben de okuldan geldim. Etrafı toparlarım. Akşama tavuk yapmayı planlıyorumNapiyorsunuz kızlar ben bulaşıkları toparladım makina çalıştı buzdolabı düzenlendi ocak silindi şimdi oğlumu emziriyorum ondan sonra salonu toparlayacm insAllah acayip dağıldı çamaşırlar bı yana dikiş işleri bı yanda sonra da bı her yeri süpürurum herhalde diye vakit kalmaz akşama çorba yapacağım ama ne yapsam bilemedimsizlerin menü belli mi
Evdekilere nohut pilav bana kabak düşünüyorum canımNapiyorsunuz kızlar ben bulaşıkları toparladım makina çalıştı buzdolabı düzenlendi ocak silindi şimdi oğlumu emziriyorum ondan sonra salonu toparlayacm insAllah acayip dağıldı çamaşırlar bı yana dikiş işleri bı yanda sonra da bı her yeri süpürurum herhalde diye vakit kalmaz akşama çorba yapacağım ama ne yapsam bilemedimsizlerin menü belli mi
Aynı kaderi paylaşmışız bacım dönüp baktığımda eksikliğini hissetmediğim kimse için üzülmüyorumBenim de bir sene önce kaldığım yerde öyleydi. Aynı şekil ayrımcılık yapıp taraf tutmuyordum. Belli bi zaman sonra ne gelen oldu ne çağıran. O yüzden bir iki tane olsun temiz olsum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?