- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.221
Kolay gelsin canım,ben de yeni kızı uyuttum karışık bitki çayımi içiyorum,ben dün yapmıştım işleri bugün temiz temiz oturuyoruzNapiyorsunuz kızlar ben bulaşıkları toparladım makina çalıştı buzdolabı düzenlendi ocak silindi şimdi oğlumu emziriyorum ondan sonra salonu toparlayacm insAllah acayip dağıldı çamaşırlar bı yana dikiş işleri bı yanda sonra da bı her yeri süpürurum herhalde diye vakit kalmaz akşama çorba yapacağım ama ne yapsam bilemedimsizlerin menü belli mi
MaalesefSende işini bitirmeden rahat edemeyenlerden misin yoksa.
Ben zaten hep o saatlerde yatabiliyorum ancakYokk kiz hadikonus, bi prenses annesi onlarda uyanikti.
Geçmiş olsun canımOğlum daha iyi canim. Bol bol ıhlamur serum fizyoloji iyi geldi, ama tam iyileşme yok daha. Insallah kizim da hasta olmaz cok korkuyorum
sagol canim:Tbrkler superr sonuc :)
cumaya eksiye gecersin:)Kızlar kilo durumum sabit: 69 kg
GIdip kahvemi yapaym da ayılayım hala kendime gelemedim sanki
tuh kotu olmusSabah sabah sinirlerim zıpladı, tartılmak aklıma bile gelmedi, gece 1 'de 75.0 idim, 1 lt kadar su içmiştim
Geçen Salı ev interneti aniden kesildi, 1 hafta olacak neredeyse hala çözmediler.
Sabahın nurunda gözümü Telekom da açtım, ama yine çözüm yok yoğunluk fazla sıra gelmiyor bahanesi...
Çocuklar derslere giremiyor, benim de cep interneti bitti, ne yapacaksak bilmiyorum
aynenAyşe sahalara döndü benden size tavsiye kızlar Ayşe’yle rakip olun
insallah canim:)Bende bu gece hem uykusuzluk var di, hem olabilir sem regl haftam. Hrm karnabahar yemiştim. Bir sürü sebebi var. Gider cumaya kadar
lahan sarmasi corba salata birazd piyaz yaparim:)Napiyorsunuz kızlar ben bulaşıkları toparladım makina çalıştı buzdolabı düzenlendi ocak silindi şimdi oğlumu emziriyorum ondan sonra salonu toparlayacm insAllah acayip dağıldı çamaşırlar bı yana dikiş işleri bı yanda sonra da bı her yeri süpürurum herhalde diye vakit kalmaz akşama çorba yapacağım ama ne yapsam bilemedimsizlerin menü belli mi
Tabi ki ben de uyanıktım. Ama sinir harbi yaşadığım için buraya girmek aklıma gelmedi@bi prenses annesigece gece çocuk mağdurları olarak gel sarılalım bu saatte bi sen bi ben
Yarım saat önce @papatya_2014 de buralardaymış
Gerçi birazdanHandandandan da kalkar
Bende 3 saat yatakta döndüm döndüm durdum.Tabi ki ben de uyanıktım. Ama sinir harbi yaşadığım için buraya girmek aklıma gelmedi
Spor extra acıktırır zaten,sporumuda yaptim kizimi okuldan alip geldim
simdide kahvaltimi yaptim cok acikmisim:)
Mükemmelliyetçi gerginliğiMaalesefAşırı geriliyorum plansızım bi şey aksayınca
Siz hangi interneti bağlattınızAh sorma canim. Bizde 10 gundur internet icin ugrasiyoruz. Yogunluktan dolayi gelip baglayamadilar. En sonunda cumartesi baglandi sukur. Gelen girevliler cok yogun diyorlar canli dersler herkesi ev internetine yonlendirdi mecburen.
Tele tl yuklemekten heba oldum ben 1 gunde bir cocuga 1,5 gb internet gidiyor canli derslere dusunsene cok zor
Herkes işini yeteri kadar yapıyor, kimse kendini yormak istemiyor...inşallah bir an önce çözülür
şu zamanda azıcık daha hızlı hareket etsele ne olur sanki
Azda yesen kaçamak mahiyetindeki yeme hakkını tükettin artık.Özellikle yazmamışlik yapmadım aslında dışarda döner yanında zaten hiç bulgur pilavı vermiyorlar yazmak aklıma gelmemişçokta yemedim zaten
İnşallah canım, dikkat et bugünden itibarenCuma 73.9
Bugün 74.9
Fark 1
Cuma ya ekside olacagim
Çok gereksiz ömür törpüsü bir alışkanlıkMükemmelliyetçi gerginliği
İnsanları fazladan çalıştırıp kendin kazanırken onlara aynı parayı ödemeye devam edersen kalite düşer. Şu süreçte birçok şirketin kargolar başta olmak üzere yaptığımın ne yazık kiHerkes işini yeteri kadar yapıyor, kimse kendini yormak istemiyor...
Onalra göre beklesin ne olur ki.
Birazdan canlı dersler için yakınımdaki bı okula gideceğim
yok bekleyemedim 1bucuk saate yakin gecti sonra yedimSpor extra acıktırır zaten,
Spordan sonra 2 saat beklemek gerekiyor birşeyler yemek için, bekledin mi
bende bisey yokAlıntı yapamaz oldum, ne oldu acaba
Oksuruk ve burun akintisi var canim. Tabi akabinde de bolca huysuzlukSağolcanım. Nasil minnoşun. Iyidir insallah. Tam hastalik havasi yaaa
Bizim baglattigimiz internet catiya bi veeici yerlestiriliyor canak gibi. Ve o canaktan eve modeme kablo cekiyorlar. Bu kurulum icin 450 tl verdik. Aylik 50 tlye de internet kullanimi var. Telefona tl yukler gibi yuklersek kullanacagiz yuklemezsek internet yok. Sadece hizi biraz dusuk su anda onuda yulseltebiliiyormussun .Siz hangi interneti bağlattınız
Ah ya kizlar nasil girecek canli derslere pekiHerkes işini yeteri kadar yapıyor, kimse kendini yormak istemiyor...
Onalra göre beklesin ne olur ki.
Birazdan canlı dersler için yakınımdaki bı okula gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?