Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş gördük canım
Hele ben bıraksan bi öğünde bi haftalık yerim ya
Ah nasıl başarıyoruz bunu bi bilsem
Azerice şarkıları olduğunu bilmiyordum, arada paylaşırsan dinleriz canım.
Bilirsin bayılırım Azeri şarkılarına
Olur tabi canım
Herkesin ortak kümesi isen dedikodu bilmiyor olabilirsin
Yok ya çok da masum sayılmam ben de yapıyorum genelde yapıcı olmaya çalışıyorum onların istediği aslında taraf tutmam çok büyük bi mevzu olmadığı sürece köprüleri yakamıyorum ben
Bende geri yatayım gari.
Sabaha güzel eksiler görelim inşallah
Gerçi ben 1 lt su içtim şimdi, ne olur bilmiyorum
Çiş olur sidik olur odadan tuvalete yol olur
Oluyor canım denk gelmiş de olabilir ama bebekler çok hassas bu konularda gönderilmiyorsa ısrarla istemek de çok saçma

Şimdilik dayanıyorum canım
Açlık hissettiğimde çok yemek yedin aç olamazsın diye beynimi kandırmaya çalışıyorum

Sağol kuzum

Bedenini tanımış olman çok güzel canım
Sağol canımmm
O kadar çok kilo al ver yaptım ki vücudum neye nasıl tepki veriyor öğrendim ama sıkıntım uygulamada işte

Belki de bu yüzden b
Kilon birden fırladı
Aynen öyle canım
Çünkü gözümü açar açmaz mutfağa saldırıyordum ve mutfaktan neredeyse hiç çıkmıyordum be işin daha da kötüsü sırf abur cubur ne olur öyle tabii şişerim

Fit mutlu anne gece gece çocuk mağdurları olarak gel sarılalım bu saatte bi sen bi ben
Yarım saat önce papatya_2014 de buralardaymış
Gerçi birazdan Handandandan da kalkar
Beni de alın aranıza
Ufaklık beni mahvediyor yaa 1de uyanıp 4e kadar yine ayaktaydı

Ben de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdim
Biraz butluyum ama olsun inşallah onları da eritirim
Ooo ne mutlu. İcine girmek bile cook mutlu etmistir. Tebrikler canim
Rabbim korusun. Oluyor malesef oyle seyler. Bol bol dua canim yapacak baska bisey yok
İlk bildirim benden gelsin madem

Cuma: 71,8
Bugün: 71,5
Fark: -300

Eki Görüntüle 2714245
Tebrikler canim haftaya eksiyle baslamak cok buyuk moral

Aynen canım ya , ay sorma goruntulu arayıp saatlerce kapamamalar da cabası, artık açmıyom pek, duymuyormusum meger ses kısıktaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…