- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.161
Hoş gördük canımevine hosgeldin canim U UcanSupurge
Ah nasıl başarıyoruz bunu bi bilsemHele ben bıraksan bi öğünde bi haftalık yerim ya
Olur tabi canımAzerice şarkıları olduğunu bilmiyordum, arada paylaşırsan dinleriz canım.
Bilirsin bayılırım Azeri şarkılarına
Yok ya çok da masum sayılmamHerkesin ortak kümesi isen dedikodu bilmiyor olabilirsin
Çiş olur sidik olurBende geri yatayım gari.
Sabaha güzel eksiler görelim inşallah
Gerçi ben 1 lt su içtim şimdi, ne olur bilmiyorum
Oluyor canım denk gelmiş de olabilir ama bebekler çok hassas bu konularda gönderilmiyorsa ısrarla istemek de çok saçmaBu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
Şimdilik dayanıyorum canımbende isim oldukca babaannesine yolluyom:)
bence guzel sık sık yemissin emzirdiginden dolayi galiba:)
ara ogundeki luppo olmamis
doneride ekmeksiz yediysen guzel
yarim simit cok degil aslinda
bilemedim simdi
menunu aciklamissin zaten canim ama dayandiysan iyi:)
patates kizartmasi cok degilmis ama kurabiye yerine daha saglikli bisey yeseydin
mesela hurma felan
gozleme olmamis
onun dosinda guzel
Sağol kuzumAfiyet olsun canım gayet güzel menü bence
Afiyet olsun canım değişik bı menü olmuş
Elmalı kurabiye dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence
Afiyet olsun canım çok fazla değil aslında sabah çeşit çok sadece bence kötü değil
Sağol canımmmBedenini tanımış olman çok güzel canım
Aynen öyle canımBelki de bu yüzden b
Kilon birden fırladı
Beni de alın aranızaFit mutlu anne gece gece çocuk mağdurları olarak gel sarılalım bu saatte bi sen bi ben
Yarım saat öncepapatya_2014 de buralardaymış
Gerçi birazdanHandandandan da kalkar
Ooo ne mutlu. İcine girmek bile cook mutlu etmistir. Tebrikler canimBen de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdim
Biraz butluyum ama olsun inşallah onları da eritirim
Rabbim korusun. Oluyor malesef oyle seyler. Bol bol dua canim yapacak baska bisey yokBu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
Tebrikler canim haftaya eksiyle baslamak cok buyuk moral
Muhteşemsin canım
Benim kız beni mahvetti sürekli bi inleme şeklinde köprücük çıkartıyor ağzından gazı var çok belli elimin yangınının yanı sıra bide bunjn uyumaması bitirdi beniFit mutlu anne gece gece çocuk mağdurları olarak gel sarılalım bu saatte bi sen bi ben
Yarım saat öncepapatya_2014 de buralardaymış
Gerçi birazdanHandandandan da kalkar
Amin canım sagolOoo ne mutlu. İcine girmek bile cook mutlu etmistir. Tebrikler canim
Rabbim korusun. Oluyor malesef oyle seyler. Bol bol dua canim yapacak baska bisey yok
Tebrikler canim haftaya eksiyle baslamak cok buyuk moral
Aynen canım ya , ay sorma goruntulu arayıp saatlerce kapamamalar da cabası, artık açmıyom pek, duymuyormusum meger ses kısıktaymışHoş gördük canım
Ah nasıl başarıyoruz bunu bi bilsem
Olur tabi canım
Yok ya çok da masum sayılmamben de yapıyorum genelde yapıcı olmaya çalışıyorum onların istediği aslında taraf tutmam çok büyük bi mevzu olmadığı sürece köprüleri yakamıyorum ben
Çiş olur sidik olurodadan tuvalete yol olur
Oluyor canım denk gelmiş de olabilir ama bebekler çok hassas bu konularda gönderilmiyorsa ısrarla istemek de çok saçma
Evet ya gercekten en cok sevenın de degermiş , Allah korusun tum meleklerimiziAmin
Pirincti canım
Oy kıyamam kuzuya bol bol okumaktan başka seçenek yok sanki başkasını geç en çok anne babanın nazarı değermiş
Yazmadığından anlamıştım :))Pirincti canım
Tebrikler canim haftaya eksiyle baslamak super benceCuma 74.5
Bugun 74.3
Fark:-200
Eh işte
İlk defa benden fazla kilodasın.Gunaydinlar
16 ekim cuma 74
Pazartesi 77
Hadi tekrar bismillah
Takima ilk geldigimde 79 kiloydumİlk defa benden fazla kilodasın.
Takıma ilk geldiğinde de benden zayıftın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?