Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de okuldan geldim. Etrafı toparlarım. Akşama tavuk yapmayı planlıyorum
Kolay gelisn cnm afiyet olsun simdiden
Evdekilere nohut
Afiyet olsun cnm alıntı yarım çıkmış
Ohh bende yarım belki yapmam silinecek pek bişey yok zaten benim evde yarına rahatım afiyet olsun cnm simdiden
Bu arada ben de artidayim malesef bakalım inşallah cumaya kadar eksi olmayı planlıyorum
insAllah canım
lahan sarmasi corba salata birazd piyaz yaparim:)
Afiyet olsun şimdiden cnm
sporumuda yaptim kizimi okuldan alip geldim
simdide kahvaltimi yaptim cok acikmisim:)
Afiyet olsun bu saate kadar bişey yemeden mi kiz
Azda yesen kaçamak mahiyetindeki yeme hakkını tükettin artık.
Bugünden itibaren menülerini mercekle inceleyeceğim
Cumaya %2 beklediğimi hatırlatayım :))
Tamam kaptanım

Bende kizi okuldan aldim geldim.
Evleri bi supurdum. Kizcemi uyuttum. Aciktim sanirim salata yapacagim kendime simdi.

Ama hala aksama yemegim yok
Ohh benjmde minik oyun minderi de oynarken uyumuş kizcemle yemek yiyoruz akşama çorba fikri hala muallak bende de bklm ne yapacam

Benim de yok bugün bi kahvaltı hazırladım hiç bi iş yapasım da yok gerçi yeni kahvaltı ettik

Neyse aksama var daha buluruz biseyler
Canim uzme kendini. Uzuldukcede gelmez sutun. İns bebeginin nasibinde varsa gelir o sut. Ama gelmezsede dunyanin sonu degil rabbim saglik versin kuzucuguna oyle dusunmeye calis

Gelir inşallah canım gelmezse de lütfen üzülme onun da nasibi o kadarmış ben 5 aylık kesilmişim sütten annemin sütü olduğu halde ağzımda pamukçuk çıkmış annemin ilk çocuğu toy olduğu için anlayamamış

bilmem artık cumaya ben kazanırım bence
Hic belli olmaz o sen emin olma derim sporumu yaptım öyle yazıyorum
Cok zor insallah halolur
Aynen bi konussa rahatliycaz zaten. Bu ara herseye ac diyor kapiyi pencereyi televizyonu telefonu
Yok sukur hastalik belirtisi yok ama iste dis var zatn beyazlik patlamiyor biturlu.
Insallah usutmemistir, ama oyle bir belirti yok şükür. Aynen bende sevindim sabite cuma guzel bi eksi gelicek umutluyum.
Birsuru is yapmissin maşallah. Corba tarhana sehriye mercimek en sık yaptiklarm ama kışın tavuksuyu, karnibahar brokkoli corbasi da mukemmel oluyor. Bizde bugun balık var ama ne balıgı o belirsiz.
sagol canim:

cumaya eksiye gecersin:)

tuh kotu olmus
insaallha bi an once duzelir

aynen
herkes korsun benden

insallah canim:)

lahan sarmasi corba salata birazd piyaz yaparim:)
Cumaya eksi garanti inşallah

Canım iyi bi diyetisyenle devam etsen. Beslenme sütü çok etkiliyor özellikle kesilme gibi kritik anlarda. Kafana göre değil de diyet listesine göre süt arttırma kökenli listelerle devam etsen daha iyi olabilir

Rezene çayı ciddi anlamda artırıyor canım.
Yemek arasında bol su içmekte artırıyor.

Neyse aksama var daha buluruz biseyler

Canim uzme kendini. Uzuldukcede gelmez sutun. İns bebeginin nasibinde varsa gelir o sut. Ama gelmezsede dunyanin sonu degil rabbim saglik versin kuzucuguna oyle dusunmeye calis
Hayırlısı deyim artık elimden geleni yaptım. İlk kızım bu kadar bile emmesi onda hiç gelmedi sütüm
İlk kızım hiç emmedi benim annesinde sütü yokmuş galiba aileden gelen bişey. Ben iki çocuğumda bunu yıkmak için çok uğraştım ama bu kadarmış. Hayırlısı be deyim artık
Canım iyi bi diyetisyenle devam etsen. Beslenme sütü çok etkiliyor özellikle kesilme gibi kritik anlarda. Kafana göre değil de diyet listesine göre süt arttırma kökenli listelerle devam etsen daha iyi olabilir
Canım onu Doğumdan sonra denedim. Erken doğdu kızım. Beslenme düzenini felan ama o zaman da artmadı iki memeden 15-20 cc çıkıyordu. Benim sütüm gitti dediğim bu zaten. Öyle şakır şakır hiç gelmedi. Ben o 20 cc yi alabilmek için hem mamadan önce emziriyprdum hem de sağıyordum. Şimdi emsin siye uğraşıyorum emerse gelir belki diye meme reddi başladı zaten sütte yok emmiyorda pompa ile eğleniyorum resmen gelen giden yok anca meme ucum sızlıyor

Rezene çayı ciddi anlamda artırıyor canım.
Yemek arasında bol su içmekte artırıyor.
Rezene günde 2 kupa içiyorum canım ortalama 2 litre suyuda geçiyorum bu aralar humalayı arttırdım. Bide herkes bestlakdamla diyor birazdan gidip onu alıp denicem

Herkese hayirli günler
Evden bi ciktim öglede geldim, Therapie vardi Birde Isim vardi orda Cok bekledim Ama isimi halledemedim

kilom 57.5 cikti
Bu kadar degildir diye düsünüyorum
Aksam cips yedim yarim paket, Birde iki haslanmis misir bide o yetmemis demekki saat 9 da prynirli yumurta yapip yedim ekmekle

Simdi nasil oldun canim?
Aynı canım eskisi gibi
Çerçeve içine aldığım kısımlar siliniyor

Eki Görüntüle 2714215

Yada hedefini söyle ben ekleyeyim canım
Böyle gözükmüyor Bende daha beceremiyorum galiba
Gunaydinlarrrrrrr
Bugun buyuk kizim da okula basliyor.
Rabbim tum yavrularimizi korusun ins.

Tartiliyim kendime kahve yapacagim ins.
Guzel bir hafta olsun hepimizin ins.
Guzel eksilere uyananin
Amin ins canim, Allah zihin acikligi versin ins
Kisa sürede hall olur ins suan Hersey online

Sağlık olsun. Nasibi o kadarmış. Mama da zehir değil sonuçta. Milyonlarca çocuk içiyor. Sıkma canını

Sen 57 kilo bi insansın nerene yedin o yiyecekleri delü

insAllah gelir canım
Aynen bi konussa rahatliycaz zaten. Bu ara herseye ac diyor kapiyi pencereyi televizyonu telefonu
O ilk kelimeler çok tatlı oluyor MaşAllah kuzuya
Birsuru is yapmissin maşallah. Corba tarhana sehriye mercimek en sık yaptiklarm ama kışın tavuksuyu, karnibahar brokkoli corbasi da mukemmel oluyor. Bizde bugun balık var ama ne balıgı o belirsiz.
Sanırım tarhana çorbası yapicam yanında bol salata tamamdr eşimde belki balık alırım diyordu bklm yetişirse balıkta yapabilirim
Afiyet olsun diyim artk ne diyim

Kızlar benim bebe uyandı şimdi yine emiyor uyuyarak insAllah emince geri uyur bı iki sipariş var onları hallederim fırsattan istifade akşam dikiyordum bı ara eşim bakarken falan şimdi öyle de durmuyor her uyudugunda fırsat biliyorum artık bende alt açma siparişi var kestim bekliyor bklm ne zmn dikerim daha supla takımını bitiremedim seneye bitecek insAllah yanlız evi toparlayıp süpürmek içimi açtı içeride güneş vuruyor sıcacık artık güneşligi açma vakti gelmiş

Ay burası kapalı yağmurlu içim daraldı 🌧

Sen 57 kilo bi insansın nerene yedin o yiyecekleri delü
Aci olan yinede yiyesim geliyor Kurt mu var Bende Ama Kurt olsa kilo düsmezmi

Afiyet olsun diyim artk ne diyim
Evet gecti artik
Burda hava Cok degisik ne soguk ne sicak, tuhaf bi hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…