- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.261
Bu alinti böyle olunca Düzelmiyor dahaAci olan yinede yiyesim geliyor Kurt mu var Bende Ama Kurt olsa kilo düsmezmi
Afiyet olsun diyim artk ne diyim
Evet gecti artik
Burda hava Cok degisik ne soguk ne sicak, tuhaf bi hava
Hım degisiyor ya bı açık bı kapalı hergun farklıEvet gecti artik
Burda hava Cok degisik ne soguk ne sicak, tuhaf bi hava
vaaaayyyy birileri gaza gelmişHic belli olmaz o sen emin olma derimsporumu yaptım öyle yazıyorum
Cok zor insallah halolur
Aynen bi konussa rahatliycaz zaten. Bu ara herseye ac diyor kapiyi pencereyi televizyonu telefonu
Yok sukur hastalik belirtisi yok ama iste dis var zatn beyazlik patlamiyor biturlu.
Insallah usutmemistir, ama oyle bir belirti yok şükür. Aynen bende sevindim sabite cuma guzel bi eksi gelicek umutluyum.
Birsuru is yapmissin maşallah. Corba tarhana sehriye mercimek en sık yaptiklarm ama kışın tavuksuyu, karnibahar brokkoli corbasi da mukemmel oluyor. Bizde bugun balık var ama ne balıgı o belirsiz.
Cumaya eksi garanti inşallah
Yemenin bir siniri olmuyor bazen. Bak 60 gorecen az kaldiHerkese hayirli günler
Evden bi ciktim öglede geldim, Therapie vardi Birde Isim vardi orda Cok bekledim Ama isimi halledemedim
kilom 57.5 cikti
Bu kadar degildir diye düsünüyorum
Aksam cips yedim yarim paket, Birde iki haslanmis misir bide o yetmemis demekki saat 9 da prynirli yumurta yapip yedim ekmekle
Amin canim sagolAmin ins canim, Allah zihin acikligi versin ins
Bestlak ı ben de kullandım. İşe yaramıştı ilk zamanlar canımRezene günde 2 kupa içiyorum canım ortalama 2 litre suyuda geçiyorum bu aralar humalayı arttırdım. Bide herkes bestlakdamla diyor birazdan gidip onu alıp denicem
Daha iyi çok şükür canım sağolasınSimdi nasil oldun canim?
Böyle gözükmüyor Bende dahabeceremiyorum galiba
Amin ins canim, Allah zihin acikligi versin ins
Kisa sürede hall olur ins suan Hersey online
Öyle tabi. Çok istiyordum emzirmeyiSağlık olsun. Nasibi o kadarmış. Mama da zehir değil sonuçta. Milyonlarca çocuk içiyor. Sıkma canını
Bende duydum ama kullanmamıştım bugğn başlıcamBestlak ı ben de kullandım. İşe yaramıştı ilk zamanlar canım
Beni kim denetleyecek yaUcmelekannesi canım Fit mutlu anne 'nin denetimini sana bırakıyorum, kemiğim kalın kilomu göstermiyorum diyip diyeti sallıyor galiba
Tabiki benBeni kim denetleyecek ya
Kaptanim ya sen geçen hafta ki +2 kusuru nasil eksiye cevirdin bi tüyo verTabiki ben
Seni kendi haline mi bırakacağım..
Menülerini yazmaya başla canım
İstersen seviye-1 yapmaya başla, senden iyi etkisi olmuştu
Menulerimi yazmaya basliyorum bugun canim.Tabiki ben
Seni kendi haline mi bırakacağım..
Menülerini yazmaya başla canım
İstersen seviye-1 yapmaya başla, senden iyi etkisi olmuştu
Canım benim 10 gün boyunca bağırsaklarım hiç çalışmadıKaptanim ya sen geçen hafta ki +2 kusuru nasil eksiye cevirdin bi tüyo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?