- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.661
Geçmiş olsun canım.Kızlar bizi de karantinaya aldılar.
Önlem amacliymis
Canım benim telefon bozuldu giremedim. Annemdeyim dünden beri gece anca girebilirimpapatya_2014 bugün gözükmedin mi, gözüktün de benim mi dikkatimden kaçtı canım
Yok parmaklari hep sicak oluyor genelde ortunmek istemiyor ben ortuyorm hatta ortukce kaynasip uyaniyor bazen. 2-3 gune tulum almaya gidicem inşallahSon günlerde diyince aklıma geldi, üşşüyor olabilir canım, üstünü biraz kalınlaştır.
Burun ucu ve parmakları soğuk mu
AminnnÇok sinir bozucu gerçekten inşallah ısırma huyu ve geve uyanmaları aynı anda yok olur
:) yasakmı bilmedigimden. Bence dogru anlamissindir bende gittim aldım smdi bakalm bu gece nasl gecicekYa çok tatlısın , marka vermemek için nasıl ugraamıssın, canım ben en ıyısı olandan kullanıyorum dogru anladıysam :)) sızma yaşamadık hiç .
Inşallah uzun surmez cnmKızlar bizi de karantinaya aldılar.
Önlem amacliymis
Kızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
Ben yazmadan pammık yazmış Pınar resmen can çekişmişsin marka adı vermeyeceğim diyeYa çok tatlısın , marka vermemek için nasıl ugraamıssın, canım ben en ıyısı olandan kullanıyorum dogru anladıysam :)) sızma yaşamadık hiç .
Dikkatli olun canım şimdi ne durumdasın şikayetlerin arttı mı ?Kızlar bizi de karantinaya aldılar.
Önlem amacliymis
hos geldin:)))Kızlar meraba minik bi aradan sonra :))))
Menulerımı yazıp geleyim
ayaklarin feln islanir usutursunDışarıda yağmur var..
Yürüyüşe çıkıp çıkmamak konusunda kararsız kaldım
bende buyuk numaraya gec diycektimKızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
gecmis olsun canimKızlar bizi de karantinaya aldılar.
Önlem amacliymis
Benim bildiğim yasak degılAminnn
:) yasakmı bilmedigimden. Bence dogru anlamissindir bende gittim aldım smdi bakalm bu gece nasl gecicek
Inşallah uzun surmez cnm
Çıktın mı mahpus damlarındanBenim bildiğim yasak degılbiz çok konustuk bi grupta cunku banlanmadık:))))
Haftada bir falan kendini ödüllendirsen sevdiğin yiyeceklerle az miktarda nefsını koreltcek ve seni motive ve mutlu etcek kadar ? Çok işe yarar bence .
Sağol cnm kizimi emziriyorum mecburi. Oglanlara da hiç bi önlem almadık.Geçmiş olsun canım.
Çocuklara çok yakın olmamaya çalış
Sağol cnm. Mecburen 14 gün kalmamız gerekli evdeAminnn
:) yasakmı bilmedigimden. Bence dogru anlamissindir bende gittim aldım smdi bakalm bu gece nasl gecicek
Inşallah uzun surmez cnm
İyiyim cnm sagol. Yok artmadı şikayetleri m sukurBen yazmadan pammık yazmış Pınar resmen can çekişmişsin marka adı vermeyeceğim diyebenim deli kız doğduğundan beri hiç gece altını açtığımı ve sızdığını bilmem tuvalet eğitimi başarısız olunca dedim dana kadar oldun sana bundan sonra bim bezi lazım gündüzler bim bezi takıyorum gece yatarken sızma riskini göze alamadığımdan iyi bildiğimiz markanın bezini Kullanıyorum sen de öyle yapabilirsin
Dikkatli olun canım şimdi ne durumdasın şikayetlerin arttı mı ?
Sağol cnm. Insallahgecmis olsun canim
insalalh yoktur sizdede
İnşallah bişey yoktur sizde canımKızlar bizi de karantinaya aldılar.
Önlem amacliymis
Büyük kızım vardı ozaman tek 1 yaşındaydı tabı ozamamda hemen vermiştim kilo 55-57 falandım.. kapalı alanda bi oyun parkına gitmiştik ailecekmerak ettim anlatsana:))
Piskoloji olarak mahvediyor yaben bakiyorumda fazla takip edemoyorum
denk geldigi zaman
Eşim gibi konuştunİçkim yok kumarım yok 1 kase pekmezim var üstüme gelmeyin
Aynen öyle ya ilk başta normal gözüküyor şimdi kabus gibi adamHem de ne tehlike baby face manyak
Bacım o hayal bidefa anne oldunmu bittiBenimdeeee
Bir gun alarm yada bebeler uyandirmadan kendim uyanmak istiyorum(
Kurabiyeler olmasa iyiymis ama fazla da göze batmiyor afiyet olsn03.11.2020
12:00
5-6 sıkım çiğ kofte
kıvırcık
2 kurabıye
17:00
1 lahmacun
maydonoz domates sogan
su:2lt
Acrivefry nedir cnm, bulgur pilavi 3 ks olsa daha iyiymis cnm afyt olsun2 kasım
09.00 haslanmıs yumurta , 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 1 kaşık zeytinyagı ile activefry ile havuc
18.00 5 kaşık kuru fasulye 5 kaşık bulgur pilavı
21.00 sütlü kahve
Spor yok
Su 3 litre
Guzel cnm gayet hafif afyt olsun3 kasım
09.00 haslanmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 tonbalıklı salata
19.00 3 köfte ,salata,ayran
21.00 sütlü türk kahvesi
Spor yok
Su 3 litre
Ayy bilmiyordm yasak olmadgniBen yazmadan pammık yazmış Pınar resmen can çekişmişsin marka adı vermeyeceğim diyebenim deli kız doğduğundan beri hiç gece altını açtığımı ve sızdığını bilmem tuvalet eğitimi başarısız olunca dedim dana kadar oldun sana bundan sonra bim bezi lazım gündüzler bim bezi takıyorum gece yatarken sızma riskini göze alamadığımdan iyi bildiğimiz markanın bezini Kullanıyorum sen de öyle yapabilirsin
Dikkatli olun canım şimdi ne durumdasın şikayetlerin arttı mı ?
BilmiyordummmBenim bildiğim yasak degılbiz çok konustuk bi grupta cunku banlanmadık:))))
Naptin sabahtandır disarda cnm. Ordada kuralar geliyormus okullar devam edicekmi cocuklarn. Ablam bi otelde calisiyordu orasi kapanmış.Herkese hayırlı akşamlar
Sabah cıktım yeni geldim eve başım ağrıyorsizler nasılsınız
annemdeydim canım cocukları alıncaya geçtim oraya, sohbet muhabbet derken zaman gecti..Naptin sabahtandır disarda cnm. Ordada kuralar geliyormus okullar devam edicekmi cocuklarn. Ablam bi otelde calisiyordu orasi kapanmış.
Diyete devam etcek mısın bu 14 gun, bagısıklıgın düşmesin? Belki kaptan izin verır sanaSağol cnm kizimi emziriyorum mecburi. Oglanlara da hiç bi önlem almadık.
Sağol cnm. Mecburen 14 gün kalmamız gerekli evde
İyiyim cnm sagol. Yok artmadı şikayetleri m sukur
Sağol cnm. Insallah
o zeten free üye canımDiyete devam etcek mısın bu 14 gun, bagısıklıgın düşmesin? Belki kaptan izin verır sana
İnşallah cnm.İnşallah bişey yoktur sizde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?