- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.741
Yaptığım yemeklerin kalori ve şişlik yapma oranı çok yüksekti, mecburen çerez ve meyveye sardımAfiyet olsun kaptanım yeme aralığın uzun çok şey yemiyorsn ama 20 badem 20 fındık bı gün için çok değil mi akşam sadece çerez var nasıl duruyorsun bu menülerle
Anladım kendine uygun birşeyler de yap ama lütfen bence çok çok az şey yiyorsun güçten düşme bı sure sonraYaptığım yemeklerin kalori ve şişlik yapma oranı çok yüksekti, mecburen çerez ve meyveye sardım
di mi aslındaSen de olmasan birbirimizi kaybediver valla
O zaman 1 tanede bıraksaydın ekstra kalori alacaksan değmeli
çok geçmş olsun canımSonunda bende hasta oldum çok üşüyorum kızlar iyi oldu ben hasta oldum. Gözlerimi açamıyorum akıyor gözlerm devamlı. Fazla giremeyebilirim haberiniz olsun kızlar
canım geçmiş olsun, kayınvaliden nasıl geçiriyor, sizler nasılsınızDiyete zaten ara vermiştim cnm. Tam bu hafta başlamışken tekrardan ara vereceğim. Kilo da almamaya çalışacağım. Ve ben free üye olduğum için listede değilim.
selanik kurusu kızarmış ekmek gibi içinde meyve kuruları var,aşırı şekerli değil ama var az da olsa şekerAnladm cnmhayirlisi olsun ya insallah gelmez
Afyt olsun miktatlar az oldugu icij ve erken saate sorun yok bence, selanik kurusu nedir
Benimde oyle oluyor napiyor bu eşler anlamadim
Sinavi iyi gecer insallah cnm
Oglen olmamis ama aksam baya hafif dengelemeye calistn sanrm
Aksam hafif enazindan baklavayi dengelemissindir. Ekmek 2 dlm olsa iyiymis
Vazgecemiyorum
yok acıkmadım canım, sabah acıkır gibi oldum ama kahve içince o his de geçtiSuper menu canim
Guzel bence canim
Aksam baya hafif olmus acikmadinmi canim.
Selanik kurusu neki
Pestil azmis zaten sikinti olmaz heralde.
Baklavada 1 taneyle kalman super
Zaten aciktirdi canim. Hala da acip ama kizim uyumuyor hadi uyumuyor mizildamasa bari. Benimde her tarafim agriyor grip banada geliyor sanirim
Gecmis olsun canim ya. Havalar daha yeni sogurken herkes hasta. İns cabucak toplarsin
Faxladan is cikartiyor benimki
Aksam doymadim ama zor direndim
İyi geceler canim
canım yiyecek başka bişe bulamadı bi türlüAfiyet olsun canım güzel menüler
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Sarma dolma fellah köftesi miktarlar çok değil aslında ama sanki hepsi aynı anda olmamış canım Selanik kurusu ne bu arada afiyet olsun
2. Ara olmamış canım hepsi atom olmuş afiyet olsun
Baklava dışında güzel bence canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
insAllah iyi gelir canım dışına sızdırma durumu kötü oluyor
Ne bilim vala içine düşecek gibi bakıyor zaten bı de MaşAllah hareketli ayağı dursa eliyle vuruyor o da olmasa öne eğiliyor bakamıyorum telefona: D
Allah yardımcın olsun canım
Evet çok catistim kendimle ama yedim Allah tan çok değildi yarın son kozlar insAllah güzel eksi görürüz hepimiz
sağol canımmTavugun sosunu merak ettim, kalorili bişey yoktur heralde :)
Harika menu ve spor cok iyi
Sarmave dolma sıkıntılı gıbı gorunse de erken saatte yemen ve sonraki ögunlerde telafi etmen süper,
Simit kek kurabiye üçlüsü kulagıma cok iyi gelmedi ama nefsi koreltmek yada ödül içinse sorun yok , afiyet olsun canım
Baklava pizza pestilah bu ablalar kayınvalideler,dost mu düşman mı bilinmez:))))
İşte emziren anne menusu , rezenesiz asla :))) afiyet olsun canım, gaz sorununuz devam edıyor mu bu arada, ben rezeneyi artık azalttım baya
günaydın canımmGünaydın Kızlar
Bugün menüler Perşembeye uygun olsun.
Akşam 5 ten sonray öğün kalmasın kızlar.
Suyu da çok geç vakte kadar içmeyelim.
Sporları da ihmal etmeyelim
Haftalardır gelmeyen 1.lik bu hafta gelsin de biraz daha motive olalım
günaydın canım, Alalh şifasını versinGünaydın kızlar zor bi gece geçirdim kızım uyumadı büyük hala hasta bende desen kafam kalkmıyor. İnşallah hemen geçer ya
günaydın balım, cidden öyle bir anda kış geldiGünaydın kızlar resmen birden kış geldi ya hava nasıl kapalı kızım dün diyor ki güneş ne zmn doğacaksabahları ev daha bı serin olduğundan yatakta pineklemek daha cazip geliyor midemde orkestra var sanki zil çalıyor acayip açım
yaaa şahane olmuş bayıldım renklerine içim açıldı şu kapalı havadaKızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
günaydın tatlımgunaydin kizlar:))
oruc tutacaktim bugun ama kalkamadim yarim saatle kacirdim
evet canım azıcık karbonlu oldunguzel olmus:)
sabahki hep karbon olmus
selanik kurusuda benim bildigime gore kurabiye galiba
arada yediklerin olmamis
3dlm pizza cok olmus
baklavayla pestilde israr uzerine yemissin
bizim turk milleti cok israrci ya
bigun bende bi akrabamiza gittim
cayla birlikte biskuvi tatli felan koydular
kizimda gorunce istedi
yasak kaldiralim ortadan dememe ragmen 1 tane yesin bisey olmaz felan diye israr ettiler
zor ser masadan kaldirttim
halbuki mutfakta masaya goturmeden once demistim kizim gormesin koymayin masaya diye
fuzel olmsus
cekirdek biraz daha erken olsaydi daha iyiydi
guzel olmus bence:)
hurma 2 tane cok olmus bence
haydaaaaaSabah sabah herif sinirlendirdi beni.
Mutfakta işlere dalmıştım.
Bebeği kucağına alınca beli tutulmuş, ne oldu diyip gidip bakmamışım...
Sen yaşlanınca bakmazsın bana dedidevam ettirdi...
Mutlu mutlu başladığım her günü çenesiyle berbat ediyor
Zerre tahammülüm kalmadı artık bu dırdırlara...
Şu anki duygu durumum;
"Öyle birşey yapmalıyım ki, bir daha dönüp arkasına bakmasın"
Merhaba. Rozetin hayirli olsun. Umarim en kısa zamanda 2. Hedefine ulaşır ve rozetini tekrar paylaşırsın. Her sey gönlünce olsunMerhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsinizozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunuhepinizi cok öpüyorum sevgiler
Dolma hakkimi daha önce kullanmistim canim. Hem yesem öyle 1 2 taneyle duramamAh keske ama ben yine beceremem gibi geliyo
sen mezun olali baya baya oldu canim. Gene guzel goturdun isi. Demekki su ara biraz diyet moduna girip bunyeyi terbiye etmen gerek
Ah dolma varken yumurtada olmazki. Kucucuk bari yiyeydin yemedikce insanin akli orda kaliyor
Allah rahmet eylesin canim.
Evin en buyugu oluvermissin bi anda .
Kiz benim.oglum yokki
Oksuruk devam canim balgamli. Burnu selale gibi akiyor
Rabbim yardimcilari olsun canim.
Haberlerde izlerken aklim gidiyor. Donup donup sofrada cocuklara baktim ya suanda bizim de basimiza gelse diye
Rabbime duadab baska yapacagimiz bisey yok canim
Bizim aileninde tek dinleyeni benim ama her müzik türünü dinlerim, YK da dahil
Bende de yapıyor. Bence limonlu sudan sonra bir bardak normal su iç.Midem ağrıyor son günlerde
Limonlu sudan şüpheleniyorum
Tabi birazda sinirin etkisi vardır...
Sizde de limonlu su mide ağrısı yapıyor mu kızlar
Benim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber diBen lisedeyken yk nın bomba bombası , bas gaza aşkımı patlamıştıNe yıllardı
Ayy üniversitede ne dinlerdim ki hatırlamıyorumBenim çağımda daha olgun sanatçılar vardı
Lise de Onur Akın dinlerdik.
Üniversite de Yalın dinledik.
Sonrasında da Emre Aydın
Ben o yüzden bozmuyorumYemin işi iyiymis ama ben yapamam ya bozarsam diye :/
Allah rahmet eylesin
Pekmez yogurtla vermiyorm cnm zaten yogurt oyle tuketmiyor ya ayran yada tarhana corbasina karisdiriyorm. Tahinpekmez yiyor bazen. Muzla pekmez veriyordm eskiden bayadir vermedm onu deniyebillrm tekrar
Basiniz sagolsun cnm
Ablanlar evindemi duruyor suanda
Sagol cnm
Hosgeldn cnm cok sevindm mezun rozetini almana :) kac kilo oldun
Neden acaba, bende aksine direnci yukselsin hastalıga kapılmasın diye veriyordm ama gunluk 1 caykasigi. Hatta bitti gibi yeni alicaktim
Menenegic kalorili bi kahve canim.Menengic icmedim kaldı. Aynen o bar olmadi ya disardaydk komsuyla oglen hafif bisey olsun diyerk onu aldm marketten :/
Benimm eşim de hep böyle söylüyor. Sürekli şikayetçi bu durumdan. Ara ara açıp dinliyor eskileri. Muzik dinlemeyi cok sever tv ye 2 büyük kabak hoparlör bağlı düşünEn güzel şarkılar 90 'ların şarkıları ama
90 'ları bilmeyenler şimdiki şarkıları sanat eseri sanıyor.
Unutuyorum. Bu hafta hiç yazmadim galiba
Aa uykusuzluktan olabilir mi kiYa İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit
Buda Bir çeşit duygusal açlık olabilir mi kiUykusuzluk bana da yaramıyor o enerjisizliği anca yiyerek dengeleyebilirmişim gibi
Benim ikiside zorluyor. Yedek alyansim vardi oda büyük gelmeye başladı, düşer diye korkuyorum. Yuzuksuz kaldim. Ama çok ozledimAynen. Benim tektaşım oluyor artık alyansım da giriyor ama baya sıkıyor. Özellikle değişmedim
Bendeeeee. Ailecek anason demleyip içersek belkiBenimdeeee
Bir gun alarm yada bebeler uyandirmadan kendim uyanmak istiyorum(
Benim oğlumda da olmuştu bi dönem. Külot bez kullanmıştım. Gece uyumadan 1 saat önce su icmeyi bıraksın canim. Haatta yemek yemeyide 1 2 saat önce birak.Kızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
Offf benim de haftasonu eşim evde olur ve hiç işim bitmez. Demek herkesin öyleBugun sersem gibi gecti kizlar.
Esim evde olunca hicbir isim bitmiyor.
Buyuk kizin yarin online sinavi var anne birliktr calislim dedi kafam gozum catladi. Feci agriyor .
Menumu unutmadan yaziyum hemen geliyorum kizlarr
Canimsen rezeneyi sadece gaz için mi iciyorsun.Tavugun sosunu merak ettim, kalorili bişey yoktur heralde :)
Harika menu ve spor cok iyi
Sarmave dolma sıkıntılı gıbı gorunse de erken saatte yemen ve sonraki ögunlerde telafi etmen süper,
Simit kek kurabiye üçlüsü kulagıma cok iyi gelmedi ama nefsi koreltmek yada ödül içinse sorun yok , afiyet olsun canım
Baklava pizza pestilah bu ablalar kayınvalideler,dost mu düşman mı bilinmez:))))
İşte emziren anne menusu , rezenesiz asla :))) afiyet olsun canım, gaz sorununuz devam edıyor mu bu arada, ben rezeneyi artık azalttım baya
Ohhh havamı da atar giderim diyorduKızlar benim bebeler uyuyor hala bende az daha uyusam iyi olacak grsrz yine
Bugün başlarsam ödem yapar diye korkuyorum.Bugünden başla bence canım, tartıya da olumlu yansıması olsun
Son ogunu yaklasik 2 saat once yiyoruz zaten yatmadan ama su icmede kiyamiyorm surekli mama yedinya susadiysa diye pesine suyla cayla geziyom ama 1 saat once birakcm artk olmadi yatmadan 1 - 2 yudum veririm. Gerci emiyor ondada zaten basta su geliyor diyorlarMerhaba. Rozetin hayirli olsun. Umarim en kısa zamanda 2. Hedefine ulaşır ve rozetini tekrar paylaşırsın. Her sey gönlünce olsun
Dolma hakkimi daha önce kullanmistim canim. Hem yesem öyle 1 2 taneyle duramamen az 4
Bir tarafim hala genç ergen mi demek istiyor sun
Bende de yapıyor. Bence limonlu sudan sonra bir bardak normal su iç.
Benim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber di
Ayy üniversitede ne dinlerdim ki hatırlamıyorumaaa sezen aksu dinlerdimmm ve candan erçetin.
Guya müzikle aram yokyani arada bir dinlerdim işte.
Ben o yüzden bozmuyorumbende muzla pekmez veroyordum.
Menenegic kalorili bi kahve canim.
Benimm eşim de hep böyle söylüyor. Sürekli şikayetçi bu durumdan. Ara ara açıp dinliyor eskileri. Muzik dinlemeyi cok sever tv ye 2 büyük kabak hoparlör bağlı düşün
Unutuyorum. Bu hafta hiç yazmadim galiba
Aa uykusuzluktan olabilir mi kibende ayni durumdaydim cunku
Buda Bir çeşit duygusal açlık olabilir mi ki
Benim ikiside zorluyor. Yedek alyansim vardi oda büyük gelmeye başladı, düşer diye korkuyorum. Yuzuksuz kaldim. Ama çok ozledim
geliyor muuuu
Bendeeeee. Ailecek anason demleyip içersek belki
Benim oğlumda da olmuştu bi dönem. Külot bez kullanmıştım. Gece uyumadan 1 saat önce su icmeyi bıraksın canim. Haatta yemek yemeyide 1 2 saat önce birak.
Offf benim de haftasonu eşim evde olur ve hiç işim bitmez. Demek herkesin öyle
Canimsen rezeneyi sadece gaz için mi iciyorsun.
Süt arttırıcı etkiside var, bence içmeye devam et.
Bende öyle dusundm bazisinda spor ödem yapiyor ilk basladiginda, bence yarın yap. Bende kararsizim bugun yapdamda hafif yapcm yada yapmamBugün başlarsam ödem yapar diye korkuyorum.
Ah bu erkekler niye bukadar nazlı oluyorlar, bi krem suruvereydin canim, gönlü olurdu enazındanSabah sabah herif sinirlendirdi beni.
Şu anki duygu durumum;
Benim eşim de çok konuşurdu. Gala arada kaçıyor da. Bi süre sonra aşırı konuşmasından dolayı onunla iletişimi vs minimuma indirdim Söylediklerini ciddiye almadım ve sebebini de çok konuşmasının beni yorduğu şeklinde belirtttim. Şimdi ara ara kaçırsa da daha çekilir. Erkeğin dırdırı hiç çekilmiyor cidden. Ha canı yandıysa seninkinin Azcık nazlanmış ve şımartılmak istemiş olabilirSabah sabah herif sinirlendirdi beni.
Şu anki duygu durumum;
Maşallah bebişimeeMerhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsinizozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunuhepinizi cok öpüyorum sevgiler
Eline sağlık canim renkler çok hoş. Cıvıl cıvıl.Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
O bebeler her gün bizim kucagimizda nedense bizim bel tutulmalarimiz kimsenin umrunda olmuyor. Onlar da bi kere tutuyorlar ahh belim ah başım. Bizim ki her söylendiginde ben Gün boyu bu durumdayım diyorum.Sabah sabah herif sinirlendirdi beni.
Şu anki duygu durumum;
Bendeee aynı durumdayimmmmYine bağırsaklar durdu bende canım
Dünkü yediğim hurmalar kendime getirdim, düne göre eksideyim, geçen haftaya göre artı
Aynen canim. Sütte de su var zaten. Birde mama ya pekmez koymazsan cok fazla susatmaz bence. Birde çay dedin dikkati mi çekti. Çay mi veriyon kiz.Son ogunu yaklasik 2 saat once yiyoruz zaten yatmadan ama su icmede kiyamiyorm surekli mama yedinya susadiysa diye pesine suyla cayla geziyom ama 1 saat once birakcm artk olmadi yatmadan 1 - 2 yudum veririm. Gerci emiyor ondada zaten basta su geliyor diyorlar
Ben 1 haftadir hiç yapmadim bide o yüzden korkuyorumBende öyle dusundm bazisinda spor ödem yapiyor ilk basladiginda, bence yarın yap. Bende kararsizim bugun yapdamda hafif yapcm yada yapmam
Kizz alınmadı mi kocan sen öyle dediğinde. Biz eşimle ikimizde qz konuşuruz ve ikimizde çok konuşanları kaldiramayizBenim eşim de çok konuşurdu. Gala arada kaçıyor da. Bi süre sonra aşırı konuşmasından dolayı onunla iletişimi vs minimuma indirdim Söylediklerini ciddiye almadım ve sebebini de çok konuşmasının beni yorduğu şeklinde belirtttim. Şimdi ara ara kaçırsa da daha çekilir. Erkeğin dırdırı hiç çekilmiyor cidden
Biz ikimiz de çok konuşuruzKizz alınmadı mi kocan sen öyle dediğinde. Biz eşimle ikimizde qz konuşuruz ve ikimizde çok konuşanları kaldiramayizhele eşim cok konuşan biri oldu mu bi süre sonra dinlemiyor boş boş bakiyor
Ne yesem derdi hep sıkıntı yacanım yiyecek başka bişe bulamadı bi türlü
bugün de ne yiyeceğimi bilemiyorum ya
günaydın balım, cidden öyle bir anda kış geldi
benim büyük kızım da anne sabah sabah niye gidiyoruz ki okula daha erken değil mi dedi
yazık nevri döndü çocuğun
yaaa şahane olmuş bayıldım renklerine içim açıldı şu kapalı havada
Ohhh havamı da atar giderim diyordu
Sağol canımEline sağlık canim renkler çok hoş. Cıvıl cıvıl.
Cok konuşuyor demişsin ondan şey ettiydimmmBiz ikimiz de çok konuşuruzama dırdır başka bi şey. Şunu yaptın bunu yaptın vır vır vır Ben ona gıcığım
Daha gelmedi mi canım tat duyun koku da mı yokŞu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Nereye yazdın kız yineAyrica biri bana msj nasil siliniri öğretebilir mi☹☹ sürekli yanlış yerlere yazar oldummm
Öyle konuşma değil bi şey olduğunda dırdır etmek sinir ediyor beniCok konuşuyor demişsin ondan şey ettiydimmmhayat bizi çok yormuş konuşmaya dinlemeye mecalimiz kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?