Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun kaptanım yeme aralığın uzun çok şey yemiyorsn ama 20 badem 20 fındık bı gün için çok değil mi akşam sadece çerez var nasıl duruyorsun bu menülerle
Yaptığım yemeklerin kalori ve şişlik yapma oranı çok yüksekti, mecburen çerez ve meyveye sardım

Sen de olmasan birbirimizi kaybediver valla

O zaman 1 tanede bıraksaydın ekstra kalori alacaksan değmeli
di mi aslında
sanki 2.de tadı değişecekti

Sonunda bende hasta oldum çok üşüyorum kızlar iyi oldu ben hasta oldum. Gözlerimi açamıyorum akıyor gözlerm devamlı. Fazla giremeyebilirim haberiniz olsun kızlar
çok geçmş olsun canım

Diyete zaten ara vermiştim cnm. Tam bu hafta başlamışken tekrardan ara vereceğim. Kilo da almamaya çalışacağım. Ve ben free üye olduğum için listede değilim.
canım geçmiş olsun, kayınvaliden nasıl geçiriyor, sizler nasılsınız

selanik kurusu kızarmış ekmek gibi içinde meyve kuruları var,aşırı şekerli değil ama var az da olsa şeker

yok acıkmadım canım, sabah acıkır gibi oldum ama kahve içince o his de geçti
selanik kurusu kızarmış ekmek içine kuru meyve atılmış gibi :)
hafif şekerli bişe

canım yiyecek başka bişe bulamadı bi türlü
bugün de ne yiyeceğimi bilemiyorum ya

sağol canımm

günaydın canımm

Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim kızım uyumadı büyük hala hasta bende desen kafam kalkmıyor. İnşallah hemen geçer ya
günaydın canım, Alalh şifasını versin

günaydın balım, cidden öyle bir anda kış geldi
benim büyük kızım da anne sabah sabah niye gidiyoruz ki okula daha erken değil mi dedi
yazık nevri döndü çocuğun

Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
yaaa şahane olmuş bayıldım renklerine içim açıldı şu kapalı havada

gunaydin kizlar:))
oruc tutacaktim bugun ama kalkamadim yarim saatle kacirdim
günaydın tatlım

evet canım azıcık karbonlu oldun

haydaaaaa
herşeylerine yap et peşlerinde koş tek bir şeylerini gözünden kaçır senden kötüsü yok
bu adamlara vallahi yaranılmaz
sakin ol sen kuzum duymazdan gelmeye çalış kafanı başka şeye yoğunlaştır lütfen

Merhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsiniz ozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunu hepinizi cok öpüyorum sevgiler
Merhaba. Rozetin hayirli olsun. Umarim en kısa zamanda 2. Hedefine ulaşır ve rozetini tekrar paylaşırsın. Her sey gönlünce olsun
Dolma hakkimi daha önce kullanmistim canim. Hem yesem öyle 1 2 taneyle duramam en az 4
Bizim aileninde tek dinleyeni benim ama her müzik türünü dinlerim, YK da dahil
Bir tarafim hala genç ergen mi demek istiyor sun
Midem ağrıyor son günlerde
Limonlu sudan şüpheleniyorum
Tabi birazda sinirin etkisi vardır...
Sizde de limonlu su mide ağrısı yapıyor mu kızlar
Bende de yapıyor. Bence limonlu sudan sonra bir bardak normal su iç.
Ben lisedeyken yk nın bomba bombası , bas gaza aşkımı patlamıştı Ne yıllardı
Benim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber di
Benim çağımda daha olgun sanatçılar vardı
Lise de Onur Akın dinlerdik.
Üniversite de Yalın dinledik.
Sonrasında da Emre Aydın
Ayy üniversitede ne dinlerdim ki hatırlamıyorum aaa sezen aksu dinlerdimmm ve candan erçetin.
Guya müzikle aram yok yani arada bir dinlerdim işte.
Ben o yüzden bozmuyorum bende muzla pekmez veroyordum.
Menengic icmedim kaldı. Aynen o bar olmadi ya disardaydk komsuyla oglen hafif bisey olsun diyerk onu aldm marketten :/
Menenegic kalorili bi kahve canim.
En güzel şarkılar 90 'ların şarkıları ama
90 'ları bilmeyenler şimdiki şarkıları sanat eseri sanıyor.
Benimm eşim de hep böyle söylüyor. Sürekli şikayetçi bu durumdan. Ara ara açıp dinliyor eskileri. Muzik dinlemeyi cok sever tv ye 2 büyük kabak hoparlör bağlı düşün
Unutuyorum. Bu hafta hiç yazmadim galiba
Ya İnan bilmiyorum. Aşırı derecede tatlı istedi canım. Açlık da hissetmedim ki o arada yiyeyim. Uykusuzluktan mi bilmiyorum. Bugün yine geceden kalmaydım benim minik cadıdan mütevellit
Aa uykusuzluktan olabilir mi ki bende ayni durumdaydim cunku
Uykusuzluk bana da yaramıyor o enerjisizliği anca yiyerek dengeleyebilirmişim gibi
Buda Bir çeşit duygusal açlık olabilir mi ki
Aynen. Benim tektaşım oluyor artık alyansım da giriyor ama baya sıkıyor. Özellikle değişmedim
Benim ikiside zorluyor. Yedek alyansim vardi oda büyük gelmeye başladı, düşer diye korkuyorum. Yuzuksuz kaldim. Ama çok ozledim
geliyor muuuu
Benimdeeee
Bir gun alarm yada bebeler uyandirmadan kendim uyanmak istiyorum(
Bendeeeee. Ailecek anason demleyip içersek belki
Benim oğlumda da olmuştu bi dönem. Külot bez kullanmıştım. Gece uyumadan 1 saat önce su icmeyi bıraksın canim. Haatta yemek yemeyide 1 2 saat önce birak.
Bugun sersem gibi gecti kizlar.
Esim evde olunca hicbir isim bitmiyor.

Buyuk kizin yarin online sinavi var anne birliktr calislim dedi kafam gozum catladi. Feci agriyor .

Menumu unutmadan yaziyum hemen geliyorum kizlarr
Offf benim de haftasonu eşim evde olur ve hiç işim bitmez. Demek herkesin öyle
Canimsen rezeneyi sadece gaz için mi iciyorsun.
Süt arttırıcı etkiside var, bence içmeye devam et.

Son ogunu yaklasik 2 saat once yiyoruz zaten yatmadan ama su icmede kiyamiyorm surekli mama yedinya susadiysa diye pesine suyla cayla geziyom ama 1 saat once birakcm artk olmadi yatmadan 1 - 2 yudum veririm. Gerci emiyor ondada zaten basta su geliyor diyorlar

Ah bu erkekler niye bukadar nazlı oluyorlar, bi krem suruvereydin canim, gönlü olurdu enazından

Benmkide aman hasta olmasn hep sızlanır mizmizlanir ilgi bekler bebek gibi. Allahtan cok hasta olmuyor masallah deyimm

Benim eşim de çok konuşurdu. Gala arada kaçıyor da. Bi süre sonra aşırı konuşmasından dolayı onunla iletişimi vs minimuma indirdim Söylediklerini ciddiye almadım ve sebebini de çok konuşmasının beni yorduğu şeklinde belirtttim. Şimdi ara ara kaçırsa da daha çekilir. Erkeğin dırdırı hiç çekilmiyor cidden. Ha canı yandıysa seninkinin Azcık nazlanmış ve şımartılmak istemiş olabilir

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsiniz ozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunu hepinizi cok öpüyorum sevgiler
Maşallah bebişimee darısı 60 lara 70 kere kuzum

Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Eline sağlık canim renkler çok hoş. Cıvıl cıvıl.
O bebeler her gün bizim kucagimizda nedense bizim bel tutulmalarimiz kimsenin umrunda olmuyor. Onlar da bi kere tutuyorlar ahh belim ah başım. Bizim ki her söylendiginde ben Gün boyu bu durumdayım diyorum.
Yine bağırsaklar durdu bende canım
Dünkü yediğim hurmalar kendime getirdim, düne göre eksideyim, geçen haftaya göre artı
Bendeee aynı durumdayimmmm yarını cokkk merak ediyorummmm.
Aynen canim. Sütte de su var zaten. Birde mama ya pekmez koymazsan cok fazla susatmaz bence. Birde çay dedin dikkati mi çekti. Çay mi veriyon kiz.
Bende öyle dusundm bazisinda spor ödem yapiyor ilk basladiginda, bence yarın yap. Bende kararsizim bugun yapdamda hafif yapcm yada yapmam
Ben 1 haftadir hiç yapmadim bide o yüzden korkuyorum
Kizz alınmadı mi kocan sen öyle dediğinde. Biz eşimle ikimizde qz konuşuruz ve ikimizde çok konuşanları kaldiramayiz hele eşim cok konuşan biri oldu mu bi süre sonra dinlemiyor boş boş bakiyor

Kizz alınmadı mi kocan sen öyle dediğinde. Biz eşimle ikimizde qz konuşuruz ve ikimizde çok konuşanları kaldiramayiz hele eşim cok konuşan biri oldu mu bi süre sonra dinlemiyor boş boş bakiyor
Biz ikimiz de çok konuşuruz ama dırdır başka bi şey. Şunu yaptın bunu yaptın vır vır vır Ben ona gıcığım

canım yiyecek başka bişe bulamadı bi türlü
bugün de ne yiyeceğimi bilemiyorum ya
Ne yesem derdi hep sıkıntı ya

Saol canım
Ohhh havamı da atar giderim diyordu
öyle mi yapmışım
Eline sağlık canim renkler çok hoş. Cıvıl cıvıl.
Sağol canım

Biz ikimiz de çok konuşuruz ama dırdır başka bi şey. Şunu yaptın bunu yaptın vır vır vır Ben ona gıcığım
Cok konuşuyor demişsin ondan şey ettiydimmm hayat bizi çok yormuş konuşmaya dinlemeye mecalimiz kalmamış

Şu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Daha gelmedi mi canım tat duyun koku da mı yok
Ayrica biri bana msj nasil siliniri öğretebilir mi☹☹ sürekli yanlış yerlere yazar oldummm
Nereye yazdın kız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…