Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle konuşma değil bi şey olduğunda dırdır etmek sinir ediyor beni
Anladim canim. O bence herkesi sinir ediyordur. Ufff sürekli söylen söylen hayat mi geçer, neyse ki sende ki taktik işe yaramış.

Bugün yine bı şişlik hissediyorum karnımda ayağımda çorap panduf geziyorum aslında ama karnım şiş tartıda da dunki eksim yok çok değişik yarına insAllah güzel bı eksi görürüm bugün olabildiğine hafif geçircem erken kapaticam insAllah su adet olayı beni çok etkiliyor bence sürekli bı gün olmasa diğer gün ağrım oluyor zaten

Vala bı hafta garanti duruyor açık süt cnm cunki ben genelde açık alıp yoğurt falan çalıyorum kalanı cam surahide bekliyor içiyoruz partorize de 4-5 gün duruyor
1 hafta duruyorsa bozulmamıştır o zaman. Yok şu an kimse canım. Ben sütlü kahve olarak içtim. Insallah midem kötü olmaz

Benim de regl haftam ama henüz düzensiz. Sen erken olmuşsun sankim

Bu hafta cocuklarin ve kendi hastalığımdan hiç spor yapamadim. Resmen spor yapmayı özledim. Yarindan itibarennn sporumu aksatmayi istemiyorum
Toparlanamadınız mı daha eloş ?
Sağol canım. Sanmam canım ya çocuklarda hastaydı onlardan geçti. İnşallah değildir yani öyle umut etmek istiyorum
O zaman değildir canım dikkat et kendine Allah şifa versin
Günaydınlar, sızma olmadi bugun şükür ama bakalm 1 hafta olmassa tamam bezdenmiş diycem. Gece 1e geliyodu uyudugmzda.
Olmaz olmaz canım uykudayken ne kadar çiş yapabilir ki çocuk
Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Eline sağlık canım suplaları merak ettim yuvarlak bir şeyin üzerine geçirilmiş gibi çıkarılabiliyor mu yıkanması açısından soruyorum
Huyunu öğrenmişsin artık canım duymazdan görmezden gel
Benim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber di
Yoksa o sen misin eloş
Şu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Cumartesiden bu yana çokmuş gibi geldi ama kaynatınca çökme olmadıysa ekşimemiştir bence

Aaa bılmıyordum tamam canımcım

Ah bu erkekler niye bukadar nazlı oluyorlar, bi krem suruvereydin canim, gönlü olurdu enazından

Benmkide aman hasta olmasn hep sızlanır mizmizlanir ilgi bekler bebek gibi. Allahtan cok hasta olmuyor masallah deyimm
Canım akşam bebeği uyuturken uyuyakalmışım, haliyle bulaşıkları sabah yerleştirmeye başlamıştım, bir an evvel bitirip kahvaltı hazırlayayım derdindeydim.
Bu kadar ilgi bekleyen adam, "karım çocuğu uyuturken uyuyakalmış, bugünde bulaşıkları ben yerleştireyim" diye düşünmeyip her durumda kendine özel ilgi beklemesi çok bencilce..
Bu evde 3 tane çocuk var
Uzaktan çalışıyorum diye evdeki her işi üstlendim, ondan birşey beklemiyorum.
Üstüne yaptığı karı dırdırına katlanacak sabrım kalmadı

Beni en iyi sen anlarsın o zaman...
Ben yıllardır uyarıyorum, anlamıyor.
Susuyorum yine anlamıyor
"Mükemmel bir adamsın ama çenen bir çuval inciri berbat ediyor" diyorum, daha neler diyorum, yine susmuyor
Kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmayan, nerde susması nerde konuşması gerektiğini bilen adamlara hayranım

Sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…