- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.761
Offf yokkk yaaa henüz gelmediDaha gelmedi mi canım tat duyun koku da mı yok
Nereye yazdın kız yine
Anladim canim. O bence herkesi sinir ediyordur. Ufff sürekli söylen söylen hayat mi geçer, neyse ki sende ki taktik işe yaramış.Öyle konuşma değil bi şey olduğunda dırdır etmek sinir ediyor beni
Sıkıntı cidden bende hiç anlamıyorum görüntü olarak tadına bakarım hep biraz ya da kokusunaOfff yokkk yaaa henüz gelmedi
Off bir sürü takip ettiğim yer var. Her gün birine yaziyom
Senin tartın ne durumda. Acaba o 2 kepçe pekmezi eritebildin miÖyle konuşma değil bi şey olduğunda dırdır etmek sinir ediyor beni
Acaba kaç günde bozulur ki bilemedim hiç.Sıkıntı cidden bende hiç anlamıyorum görüntü olarak tadına bakarım hep biraz ya da kokusuna
Vala bı hafta garanti duruyor açık süt cnm cunki ben genelde açık alıp yoğurt falan çalıyorum kalanı cam surahide bekliyor içiyoruz partorize de 4-5 gün duruyorAcaba kaç günde bozulur ki bilemedim hiç.
İçine sinmiyorsa icirme cnm kimse yok mu tadına baktirabileceginAcaba kaç günde bozulur ki bilemedim hiç.
amin kuzum benim çok sağol inşallahMaşallah bebişimeedarısı 60 lara 70 kere kuzum
1 hafta duruyorsa bozulmamıştır o zaman. Yok şu an kimse canım. Ben sütlü kahve olarak içtim. Insallah midem kötü olmazVala bı hafta garanti duruyor açık süt cnm cunki ben genelde açık alıp yoğurt falan çalıyorum kalanı cam surahide bekliyor içiyoruz partorize de 4-5 gün duruyor
Benim de regl haftam ama henüz düzensiz. Sen erken olmuşsun sankimBugün yine bı şişlik hissediyorum karnımda ayağımda çorap panduf geziyorum aslında ama karnım şiş tartıda da dunki eksim yok çok değişik yarına insAllah güzel bı eksi görürüm bugün olabildiğine hafif geçircem erken kapaticam insAllah su adet olayı beni çok etkiliyor bence sürekli bı gün olmasa diğer gün ağrım oluyor zaten
Toparlanamadınız mı daha eloş ?Bu hafta cocuklarin ve kendi hastalığımdan hiç spor yapamadim. Resmen spor yapmayı özledim. Yarindan itibarennn sporumu aksatmayi istemiyorum
O zaman değildir canım dikkat et kendine Allah şifa versinSağol canım. Sanmam canım ya çocuklarda hastaydı onlardan geçti. İnşallah değildir yani öyle umut etmek istiyorum
Olmaz olmaz canım uykudayken ne kadar çiş yapabilir ki çocukGünaydınlar, sızma olmadi bugun şükür ama bakalm 1 hafta olmassa tamam bezdenmiş diycem. Gece 1e geliyodu uyudugmzda.
Eline sağlık canım suplaları merak ettim yuvarlak bir şeyin üzerine geçirilmiş gibi çıkarılabiliyor mu yıkanması açısından soruyorumKızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Huyunu öğrenmişsin artık canım duymazdan görmezden gelSabah sabah herif sinirlendirdi beni.
Mutfakta işlere dalmıştım.
Bebeği kucağına alınca beli tutulmuş, ne oldu diyip gidip bakmamışım...
Sen yaşlanınca bakmazsın bana dedidevam ettirdi...
Mutlu mutlu başladığım her günü çenesiyle berbat ediyor
Zerre tahammülüm kalmadı artık bu dırdırlara...
Şu anki duygu durumum;
"Öyle birşey yapmalıyım ki, bir daha dönüp arkasına bakmasın"
Yoksa o sen misin eloşBenim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber di
Cumartesiden bu yana çokmuş gibi geldi ama kaynatınca çökme olmadıysa ekşimemiştir benceŞu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Aaa bılmıyordum tamam canımcımMerhaba. Rozetin hayirli olsun. Umarim en kısa zamanda 2. Hedefine ulaşır ve rozetini tekrar paylaşırsın. Her sey gönlünce olsun
Dolma hakkimi daha önce kullanmistim canim. Hem yesem öyle 1 2 taneyle duramamen az 4
Bir tarafim hala genç ergen mi demek istiyor sun
Bende de yapıyor. Bence limonlu sudan sonra bir bardak normal su iç.
Benim lisede ki favorim ela gözlü benli dilber di
Ayy üniversitede ne dinlerdim ki hatırlamıyorumaaa sezen aksu dinlerdimmm ve candan erçetin.
Guya müzikle aram yokyani arada bir dinlerdim işte.
Ben o yüzden bozmuyorumbende muzla pekmez veroyordum.
Menenegic kalorili bi kahve canim.
Benimm eşim de hep böyle söylüyor. Sürekli şikayetçi bu durumdan. Ara ara açıp dinliyor eskileri. Muzik dinlemeyi cok sever tv ye 2 büyük kabak hoparlör bağlı düşün
Unutuyorum. Bu hafta hiç yazmadim galiba
Aa uykusuzluktan olabilir mi kibende ayni durumdaydim cunku
Buda Bir çeşit duygusal açlık olabilir mi ki
Benim ikiside zorluyor. Yedek alyansim vardi oda büyük gelmeye başladı, düşer diye korkuyorum. Yuzuksuz kaldim. Ama çok ozledim
geliyor muuuu
Bendeeeee. Ailecek anason demleyip içersek belki
Benim oğlumda da olmuştu bi dönem. Külot bez kullanmıştım. Gece uyumadan 1 saat önce su icmeyi bıraksın canim. Haatta yemek yemeyide 1 2 saat önce birak.
Offf benim de haftasonu eşim evde olur ve hiç işim bitmez. Demek herkesin öyle
Canimsen rezeneyi sadece gaz için mi iciyorsun.
Süt arttırıcı etkiside var, bence içmeye devam et.
Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Yaşam enerjimi mutluluğumu sömürüyor canım, görmezden gelemiyorumHuyunu öğrenmişsin artık canım duymazdan görmezden gel
Abartmazsan olan ödemini bile atarsınBugün başlarsam ödem yapar diye korkuyorum.
Canım akşam bebeği uyuturken uyuyakalmışım, haliyle bulaşıkları sabah yerleştirmeye başlamıştım, bir an evvel bitirip kahvaltı hazırlayayım derdindeydim.Ah bu erkekler niye bukadar nazlı oluyorlar, bi krem suruvereydin canim, gönlü olurdu enazından
Benmkide aman hasta olmasn hep sızlanır mizmizlanir ilgi bekler bebek gibi. Allahtan cok hasta olmuyormasallah deyimm
Beni en iyi sen anlarsın o zaman...Benim eşim de çok konuşurdu. Gala arada kaçıyor da. Bi süre sonra aşırı konuşmasından dolayı onunla iletişimi vs minimuma indirdim Söylediklerini ciddiye almadım ve sebebini de çok konuşmasının beni yorduğu şeklinde belirtttim. Şimdi ara ara kaçırsa da daha çekilir. Erkeğin dırdırı hiç çekilmiyor cidden. Ha canı yandıysa seninkinin Azcık nazlanmış ve şımartılmak istemiş olabilir
Sağol canım inşallahToparlanamadınız mı daha eloş ?
O zaman değildir canım dikkat et kendine Allah şifa versin
Olmaz olmaz canım uykudayken ne kadar çiş yapabilir ki çocuk
Eline sağlık canım suplaları merak ettim yuvarlak bir şeyin üzerine geçirilmiş gibi çıkarılabiliyor mu yıkanması açısından soruyorum
Huyunu öğrenmişsin artık canım duymazdan görmezden gel
Yoksa o sen misin eloş
Cumartesiden bu yana çokmuş gibi geldi ama kaynatınca çökme olmadıysa ekşimemiştir bence
Empati yok ki...O bebeler her gün bizim kucagimizda nedense bizim bel tutulmalarimiz kimsenin umrunda olmuyor. Onlar da bi kere tutuyorlar ahh belim ah başım. Bizim ki her söylendiginde ben Gün boyu bu durumdayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?