Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyete devam etcek mısın bu 14 gun, bagısıklıgın düşmesin? Belki kaptan izin verır sana
Diyete zaten ara vermiştim cnm. Tam bu hafta başlamışken tekrardan ara vereceğim. Kilo da almamaya çalışacağım. Ve ben free üye olduğum için listede değilim.

annemdeydim canım cocukları alıncaya geçtim oraya, sohbet muhabbet derken zaman gecti..
Burda devam canım henüz bi yasak yok okullar için olursa zaten ne yaparım bilmiyorum
Anladm cnmhayirlisi olsun ya insallah gelmez
4 Kasım Çarşamba

12.00
2 etli lahana sarması
1 etli kuru patlıcan dolması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik

15.30
2 tane selanik kurusu

20.30
1 kase pul biberli limonlu yoğurt

su: 2 lt
Afyt olsun miktatlar az oldugu icij ve erken saate sorun yok bence, selanik kurusu nedir
Güzel canım afiyet olsun
Spor sayesinde çikolatayı görmezden geliyorum

Bugun sersem gibi gecti kizlar.
Esim evde olunca hicbir isim bitmiyor.

Buyuk kizin yarin online sinavi var anne birliktr calislim dedi kafam gozum catladi. Feci agriyor .

Menumu unutmadan yaziyum hemen geliyorum kizlarr
Benimde oyle oluyor napiyor bu eşler anlamadim
Sinavi iyi gecer insallah cnm
4ekim carsamba
10.00
Kiymali 2 yumurta adet
1 kase yogurt
Yarim simit

15.30
1 mandalina
1 dlm kek
1 kurabiye
1 bardak limonata

19.00

1 yk aci sos
1 dlm tam bugday ekmegi

Su 2 litre
Oglen olmamis ama aksam baya hafif dengelemeye calistn sanrm
Aksam hafif enazindan baklavayi dengelemissindir. Ekmek 2 dlm olsa iyiymis
Vazgecemiyorum

Bende büyük numara beş diyecektim ama ondan kaynaklı değilmiş şu an oğluma bimin bezini kullanıyorum kızımda da hep bim bezi kullandım pek öyle sıkıntımız olmazdı sanki tam da hatırlamıyorum
Hmm biminkini denemedm hic sleepy kullaniyorm bi ara molfix denedm ama arasinda fark goremedm smdi gece icin prima aldm bakalm iyi gelrse geceleri onu takarm
İyi akşamlar kızlar menümu yazıp geliyorum benim küçük sıpa artık eli kolu hiç durmuyor ha kucağımda telefona vuruyor yazamıyorum
Haha ayy benmki hala oyle ne anliyorlar acabaa
Sonunda bende hasta oldum çok üşüyorum kızlar iyi oldu ben hasta oldum. Gözlerimi açamıyorum akıyor gözlerm devamlı. Fazla giremeyebilirim haberiniz olsun kızlar
Gecmis olsn cnm ya cabuk atlatirsin insallah

sevindim bulmaniza:)

Sonunda bende hasta oldum çok üşüyorum kızlar iyi oldu ben hasta oldum. Gözlerimi açamıyorum akıyor gözlerm devamlı. Fazla giremeyebilirim haberiniz olsun kızlar
tuhh gecmis olsun canim yaa
insallah tez zamanda atlatirsin

3 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir

13.00 tonbalıklı salata

19.00 3 köfte ,salata,ayran

21.00 sütlü türk kahvesi

Spor yok

Su 3 litre
Super menu canim
Guzel bence canim
4 Kasım Çarşamba

12.00
2 etli lahana sarması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik

15.30
2 tane selanik kurusu

20.30

Aksam baya hafif olmus acikmadinmi canim.
Selanik kurusu neki
Pestil azmis zaten sikinti olmaz heralde.
Baklavada 1 taneyle kalman super
2. Öğün feci acıktırır canım. O şekilde öğün yapmamanı öneririm. Çok canın çekerse at ağzına bi tane bi öğün
Zaten aciktirdi canim. Hala da acip ama kizim uyumuyor hadi uyumuyor mizildamasa bari. Benimde her tarafim agriyor grip banada geliyor sanirim
Gecmis olsun canim ya. Havalar daha yeni sogurken herkes hasta. İns cabucak toplarsin
Benimde oyle oluyor napiyor bu eşler anlamadim
Faxladan is cikartiyor benimki
Oglen olmamis ama aksam baya hafif dengelemeye calistn sanrm
Aksam doymadim ama zor direndim
Hadi ben yattım bacılar
İyi geceler canim

Guzel bence canim. Son cekirdek olmasa da olurmus

3 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir

13.00 tonbalıklı salata

19.00 3 köfte ,salata,ayran

21.00 sütlü türk kahvesi

Spor yok

Su 3 litre
Afiyet olsun canım güzel menüler
Afiyet olsun canım güzel menü bence
4 Kasım Çarşamba

12.00
2 etli lahana sarması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik

15.30
2 tane selanik kurusu

20.30

Sarma dolma fellah köftesi miktarlar çok değil aslında ama sanki hepsi aynı anda olmamış canım Selanik kurusu ne bu arada afiyet olsun
4ekim carsamba
10.00
Kiymali 2 yumurta adet
1 kase yogurt
Yarim simit

15.30
1 mandalina
1 dlm kek
1 kurabiye
1 bardak limonata

19.00

1 yk aci sos
1 dlm tam bugday ekmegi

Su 2 litre
2. Ara olmamış canım hepsi atom olmuş afiyet olsun
Baklava dışında güzel bence canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
Hmm biminkini denemedm hic sleepy kullaniyorm bi ara molfix denedm ama arasinda fark goremedm smdi gece icin prima aldm bakalm iyi gelrse geceleri onu takarm
Haha ayy benmki hala oyle ne anliyorlar acabaa
insAllah iyi gelir canım dışına sızdırma durumu kötü oluyor
Ne bilim vala içine düşecek gibi bakıyor zaten bı de MaşAllah hareketli ayağı dursa eliyle vuruyor o da olmasa öne eğiliyor bakamıyorum telefona: D
Bu cocuk beni delirtiyor ya saat 5 kalkti 10dan beri esniyor kackez denedik uyumuyor kackez altini degistirdim uyucak diye yok valla sabır kalmadi bende.
Allah yardımcın olsun canım
Guzel bence canim. Son cekirdek olmasa da olurmus
Evet çok catistim kendimle ama yedim Allah tan çok değildi yarın son kozlar insAllah güzel eksi görürüz hepimiz

Tavugun sosunu merak ettim, kalorili bişey yoktur heralde :)
Harika menu ve spor cok iyi
4 Kasım Çarşamba

12.00
2 etli lahana sarması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik

15.30
2 tane selanik kurusu

20.30

Sarmave dolma sıkıntılı gıbı gorunse de erken saatte yemen ve sonraki ögunlerde telafi etmen süper,
4ekim carsamba
10.00
Kiymali 2 yumurta adet
1 kase yogurt
Yarim simit

15.30
1 mandalina
1 dlm kek
1 kurabiye
1 bardak limonata

19.00

1 yk aci sos
1 dlm tam bugday ekmegi

Su 2 litre
Simit kek kurabiye üçlüsü kulagıma cok iyi gelmedi ama nefsi koreltmek yada ödül içinse sorun yok , afiyet olsun canım

Baklava pizza pestil ah bu ablalar kayınvalideler,dost mu düşman mı bilinmez:))))

İşte emziren anne menusu , rezenesiz asla :))) afiyet olsun canım, gaz sorununuz devam edıyor mu bu arada, ben rezeneyi artık azalttım baya

Gunaydinnnn. Saat 4 te yeme ve içmeyi kesmeyi düşünüyorum. Umarim sonuçlar iyi olur

İşte emziren anne menusu , rezenesiz asla :))) afiyet olsun canım, gaz sorununuz devam edıyor mu bu arada, ben rezeneyi artık azalttım baya
Saol canım gaz sorunumuz bizim öyle aman aman olmadı şükür rezeneyi süt için içiyorum ben
Günaydın kaptanim
Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim kızım uyumadı büyük hala hasta bende desen kafam kalkmıyor. İnşallah hemen geçer ya
Günaydın canım umarım toparlarsnz bı an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…