- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.781
Geçen hafta ucundan da olsa 73 'ü görecem diye uğraşmayacaktınBendeee aynı durumdayimmmmyarını cokkk merak ediyorummmm.
Tam olarak böyleBiz ikimiz de çok konuşuruzama dırdır başka bi şey. Şunu yaptın bunu yaptın vır vır vır Ben ona gıcığım
Karşılıklı sohbet tadından yenmez.Cok konuşuyor demişsin ondan şey ettiydimmmhayat bizi çok yormuş konuşmaya dinlemeye mecalimiz kalmamış
Cumartesi aldıysan bugün içirme artıkŞu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Kafanı kuş gagalıyor gibi birşey oluyorÖyle konuşma değil bi şey olduğunda dırdır etmek sinir ediyor beni
Sen bilsen ben benim adamı ne kadar törpüledim iyi hali dediğim hali bile birçok kadın katlanamaz ama dediğin gibi her gülün bi dikeni var eşin tek çocuk olduğu için sürekli nazlanmak istiyor benceCanım akşam bebeği uyuturken uyuyakalmışım, haliyle bulaşıkları sabah yerleştirmeye başlamıştım, bir an evvel bitirip kahvaltı hazırlayayım derdindeydim.
Bu kadar ilgi bekleyen adam, "karım çocuğu uyuturken uyuyakalmış, bugünde bulaşıkları ben yerleştireyim" diye düşünmeyip her durumda kendine özel ilgi beklemesi çok bencilce..
Bu evde 3 tane çocuk var
Uzaktan çalışıyorum diye evdeki her işi üstlendim, ondan birşey beklemiyorum.
Üstüne yaptığı karı dırdırına katlanacak sabrım kalmadı
Son cümlede bahsettiğin kişi benim eşimin özelliği mesela ama ben de konuşmamasından benimle bir şey paylaşmamasından aile bütünlüğümüz yokmuş gibi tek başına düşünüp karar almasından şikayetçiyim hoş epey törpülendi de hala kırıntıları varBeni en iyi sen anlarsın o zaman...
Ben yıllardır uyarıyorum, anlamıyor.
Susuyorum yine anlamıyor
"Mükemmel bir adamsın ama çenen bir çuval inciri berbat ediyor" diyorum, daha neler diyorum, yine susmuyor
Kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmayan, nerde susması nerde konuşması gerektiğini bilen adamlara hayranım
Kızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Sorma bu ara gelemedim bak bi sen fark etmişsin yokluğumu
Erkeğin dırdırı hiç çekilmiyor yaKafanı kuş gagalıyor gibi birşey oluyor
Olur mu öyle canım ? Sen liste adayısın aynı listedekiler gibi buralarda olmalısın her zaman gel kuzumSorma bu ara gelemedim bak bi sen fark etmişsin yokluğumu
Seninki de muhtemelen baskın bi tip. Baskın erkekler baskın kadınlarla evlendiklerinde bi güç savaşına giriyorlar bence. Ama bi şekilde bunu hal etmeniz lazım. Bizde tam olmuş değil ama daha çekilir artık. Eşim uzun süre bence bilinçaltında benim ondan iyi olan özelliklilerimle savaştı. Zaman beni haklı çıkardıkça biraz törpüledi kendini. Çünkü benden çok çok Zeki olduğunu düşünüyor bu da ne kadar demokrat gibi görünse de kendini benden üstün görme duygusuna sürükledi onu. Epey törpülendi hala birçok konuda inatlaşır çünkü en iyisini o bilir ona göre fakat dedim ya törpüledi kendini ya da süreç onu törpüledi bilmiyorumBeni en iyi sen anlarsın o zaman...
Ben yıllardır uyarıyorum, anlamıyor.
Susuyorum yine anlamıyor
"Mükemmel bir adamsın ama çenen bir çuval inciri berbat ediyor" diyorum, daha neler diyorum, yine susmuyor
Kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmayan, nerde susması nerde konuşması gerektiğini bilen adamlara hayranım
Tam öküz bunlar tam alacan zopayı girecen bunlaraSabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla
Canım sürekli gelmiyorsun ya ondanSorma bu ara gelemedim bak bi sen fark etmişsin yokluğumu
Çok güzeller canım ellerine sağlıkKızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Benciller. Kadın 40 şeye yetişiyor halbukiTam öküz bunlar tam alacan zopayı girecen bunlaratoplum olarak erkek çocuklarını böyle öküz yetiştiriyoruz
Bu da çok ciddi bir sorun canımSon cümlede bahsettiğin kişi benim eşimin özelliği mesela ama ben de konuşmamasından benimle bir şey paylaşmamasından aile bütünlüğümüz yokmuş gibi tek başına düşünüp karar almasından şikayetçiyim hoş epey törpülendi de hala kırıntıları var
Valla bunları yetiştiren yine biz kadınlarız malesef, anneleri öyle alistirmislar,bizden de aynı şeyi bekliyorlar.Bir de genetik faktor diyorum ben buna,çünkü kayinpeder de ayni ve malesef yaş ilerledikce benim kocam da tıpkı babası gibi oluyorTam öküz bunlar tam alacan zopayı girecen bunlaratoplum olarak erkek çocuklarını böyle öküz yetiştiriyoruz
Aslında bu ara gelmedim,normalde günde üç beş mesajda olsa yaziyrodum muhakkak.Canım sürekli gelmiyorsun ya ondan
Valla çok korkuyorum görücez. Artı çıkmasam bile eksi gelme ihtimalim çok düşük. Sabah artıydımSenin tartın ne durumda. Acaba o 2 kepçe pekmezi eritebildin mi
Normal. Rol modeli oValla bunları yetiştiren yine biz kadınlarız malesef, anneleri öyle alistirmislar,bizden de aynı şeyi bekliyorlar.Bir de genetik faktor diyorum ben buna,çünkü kayinpeder de ayni ve malesef yaş ilerledikce benim kocam da tıpkı babası gibi oluyoro kadar garip huyları ve takıntıları var ki,bakiyorum eşimde git gide ona daha cok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?