Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
Cumartesi aldıysan bugün içirme artık
En fazla 3 gün, 4.gün tad değişiyor...

Sen bilsen ben benim adamı ne kadar törpüledim iyi hali dediğim hali bile birçok kadın katlanamaz ama dediğin gibi her gülün bi dikeni var eşin tek çocuk olduğu için sürekli nazlanmak istiyor bence
Haklısın Kızmakta düşüncesizlik etmiş ama haklıyken kendini haksız duruma düşürmüş gibisin ben olsam tatlı tatlı sitem ederek geri püskürtürdüm adamı mesela
Son cümlede bahsettiğin kişi benim eşimin özelliği mesela ama ben de konuşmamasından benimle bir şey paylaşmamasından aile bütünlüğümüz yokmuş gibi tek başına düşünüp karar almasından şikayetçiyim hoş epey törpülendi de hala kırıntıları var

Sabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla

Seninki de muhtemelen baskın bi tip. Baskın erkekler baskın kadınlarla evlendiklerinde bi güç savaşına giriyorlar bence. Ama bi şekilde bunu hal etmeniz lazım. Bizde tam olmuş değil ama daha çekilir artık. Eşim uzun süre bence bilinçaltında benim ondan iyi olan özelliklilerimle savaştı. Zaman beni haklı çıkardıkça biraz törpüledi kendini. Çünkü benden çok çok Zeki olduğunu düşünüyor bu da ne kadar demokrat gibi görünse de kendini benden üstün görme duygusuna sürükledi onu. Epey törpülendi hala birçok konuda inatlaşır çünkü en iyisini o bilir ona göre fakat dedim ya törpüledi kendini ya da süreç onu törpüledi bilmiyorum

Tam öküz bunlar tam alacan zopayı girecen bunlara toplum olarak erkek çocuklarını böyle öküz yetiştiriyoruz

Bu da çok ciddi bir sorun canım

Tam öküz bunlar tam alacan zopayı girecen bunlara toplum olarak erkek çocuklarını böyle öküz yetiştiriyoruz
Valla bunları yetiştiren yine biz kadınlarız malesef, anneleri öyle alistirmislar,bizden de aynı şeyi bekliyorlar.Bir de genetik faktor diyorum ben buna,çünkü kayinpeder de ayni ve malesef yaş ilerledikce benim kocam da tıpkı babası gibi oluyor o kadar garip huyları ve takıntıları var ki,bakiyorum eşimde git gide ona daha cok benziyor
Canım sürekli gelmiyorsun ya ondan
Aslında bu ara gelmedim,normalde günde üç beş mesajda olsa yaziyrodum muhakkak.

Normal. Rol modeli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…