Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kız kardeşimin ceyizine yaptım canım aynı renklerden bı daha yapicam satmak için alıcısı yok henüz
kendi kendinemi ogrendin yoksa kursa felan gittinmi canim
Yine bağırsaklar durdu bende canım
Dünkü yediğim hurmalar kendime getirdim, düne göre eksideyim, geçen haftaya göre artı
bagirsaklari calistirdigini bilmiyodum
benimde wc problemim var.kaysi cayi ictim
bugun fayde eder insllh
Şu tat olayının en kötü yani yiyeceklerin ve içeceklerin bozulup bozulmadığını anlayamamak. Sütü c.tesi almıştık. Kaynatınca çökme olmadi ama ekşimiş olabilir mi bilmiyorum
daha gelmedimiii
nekar cok suruyomus etkisi
Offf yokkk yaaa henüz gelmedi
Off bir sürü takip ettiğim yer var. Her gün birine yaziyom
ben burdan baska yere yazmiyorum
vakit kaybi benim icin
yetisemiyorum:)

bende kv soyliyorum hep
hic is guc gostermemissin diye
erkek adam yapmaz diyo
helede babaannesiyle dedesi
esim nerdeyse 30 yasina geldi hala pofpofluyorlar sanki tek erkek torunlari esimmis gibi

Empati yok ki...
erkekte empati arama
balımm hepimizin kocasında var olmayan gerçekten numunelik
ben her işe koşuyorum evin yemeği temizliği kızın ütüsü dersi ödevi bi de işe gidip geliyorum
canıma okunuyor her gün
kırk yılda bir bi kuaföre bi bakıma gitmek istediğimde ki küçüğümü uyuytup gidiyorum muhakkak bana dediği şey ya uyanırsa
eeee be adam ben 7/24 iki çocuk yanında zibilyon tane iş yapıyorum hala da yaşıyorum
uynasa da 1 saat idare etsen ölür müsün

Normal. Rol modeli o
Evlenirken eşten çok aileyi soruşturmak gerekliymiş,gerçi biz eşimin ailesini arastirmistik, hatta onları yakından tanıyan bir yakinimiz,kayın peder için "iyi hoslar da biraz değişik insanlar" demişlerdi,evlendikten sonra kadının ne demek istediğini anladım
bende kv soyliyorum hep
hic is guc gostermemissin diye
erkek adam yapmaz diyo
helede babaannesiyle dedesi
esim nerdeyse 30 yasina geldi hala pofpofluyorlar sanki tek erkek torunlari esimmis gibi
Benim kayınvalide direk öyle demiyor,hatta tabiki yardım edecek diyor ama otuz yaşına gelmiş adamı da ben değiştiremiyorum bu saatten sonra,sen otuz sene böyle alistirmissin bu saatten sonra değişir mi sanki.

Seninki de uç canım
Yook mu bunların orta ayarlısı

Fena alıştırmışsın
Analarına bu kadar naz yapabildiler mı acaba

Son düzenleme:
Annesi çok baskın bir kadınöyle böyle değil, düşman başına
Annesinden çok baskı gördüğü için bana karşı kendince tedbir almaya çalışıyor...
Bende suya sabuna dokunmam, nasıl isterse öyle yapsın derim ama anası bilinçaltını bozmuşta göndermiş.
Herşeyi kabul ediyor ama düzelmiyor

Ben bu ara bir de kayınvalide tribiyle uğraşıyorum,kandilde annemle konuşmuşlar annem de diyorki normal konuşurken İpek'ten (kızım) laf açılmış annemde demis ki "masal diyorki ipek çok ağlıyor,edepsiz inşallah kayınvalidem bakabilir" (bu cümleyi gerçekten kötü niyetle soylememis)hani ay sonu gelecek ya ondan,kayınvalidem "misafirim var diye yüzüne kapatmış,aynı akşam ben iki kere kandil için aradım açmadı.Aynu gece oğluyla konuştu amaİki gün sonra annemlerde eşyalarımız vardı buraya yollanacak,annem mecburen yine aramak zorunda kalmış,evdeyseniz eşyaları birakalim diye,açmamış telefonu bir saat sonra tekrar aramış bu defa meşgule atmış tabiki de dönmemiş.Sizce gelince nasıl davranayim,anneme yaptığı şeyden dolayı çok sinirliyim.Sizce bu kadar alınacak bir şey mi demis annem?

Kızlar 10 dairelik apartmanımızda 4 daire korona olmuş. Pipirıklıgım ve stresım 10 a katladı. Annem astım gelip gitti , bu haberi alıncaya kadar bılmıyordum şimdi gelmıyor da , annem ve cıcugum için cok korkuyorum ozellıkle , biz hep evdeyız de , eşim işe gıdıp gelıyo, inş olmaz ve taşımaz

Aman dikkat edin bulaşma riski çok yüksek kendinizi koruyun

Senin kayınvalide de nazlı anam benimki gibi bi yıl bizde kalıp çocuğa baktı aman kırılmasın etmesin diye çok kastım kendimi

Çok mantıklı

Aynı şeyi biz de kızkardeşimde yaşadık. Hatta bi arkadaşımız damadın annesi için ruh hastası demişti başka bi arkadaşımız da takılmayın ona kıskanıyor demişti. Sonuç kadın ve yetiştirdiği oğlu ruh hastası çıktılar

Cumartesi aldıysan bugün içirme artık
En fazla 3 gün, 4.gün tad değişiyor...
Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu

Boşandılar mı geçmiş olsun, ruh hastası coketrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…