Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun cnm

Canim sporunu ihmal etme ozaman sende biliyorsn kendini. Illa yuruyus degl evde leslie mekik vs de yapabillrsn basta zor geliyor ama baslayinca duzen oturtunca yapiliyor ben oyle yaptm iyiki basladım diyorm smdi duzenli gidiyor enazindna kilo sporsuz bendede duraklama cok oluyor
Sagolasn cnm
Haklisin cnm cok acele etmemek lazm gitsin yeterki :) insallah boyle devam edersn
Cok sanslı kızların cnm :) böyle dusunceli Anneleri oldugu icin.
Bu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Cok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnku
Merhabalar kizlar
Ben sabitim 69.1
Aslında hafta içi 68.5 gelmiştim ama bu gün değişmiş....
Bi bismillah de basla cnm menu de yazsan ne guzel olur
Bencede herkezi riske atiyorlar yemek vermek istiyorsa bile evde negatif olan biriyle gonderebillir.
50 dk leslie yaptim şimdi 30 dk plates yapayim vücudum soğumadan haydiiii kimler yaptı sporunuuuu
Woww supersinnm bugun benim izinli gunum yarin itibariyle basliycam
Tamam kaptanım :)
Cuma bildirimi: 67.1
Hosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilon
Slm kızlar
Kv yolcu ettik çok şükür gittiler

Bende sabah tarti resmi atayim başlangıç yapayım
Ozaman gözunaydinn 

Aynen canım ya da annesini kendi evıne alabılır , hayırlısı.

Kızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım

aslinda fuzel olur bence

Ne güzel düşünmüşsün canım

6 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) Dream00 (56.7)
  2. ) I Ilyusa (61.7)
  3. ) denizbenimadim (63.6)
  4. ) strontium (64.9)
  5. ) @Furha63 (66.2)
  6. ) Pnrrr-12 (68.4)
  7. ) Jasminium84 (69.6)
  8. ) Handandandan (72)
  9. ) E ela_2019 (73.9)
  10. ) M Manolya15 (74)
  11. ) papatya_2014 (74)
  12. ) Ucmelekannesi (76.3)
  13. ) masal3487 (76.5)
  14. ) Fit mutlu anne (89.1)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Son düzenleme:
Olur canım yarın ölçüm yapıp seni etiketlerim

Olurrrrr sezeryan dogum yapan anne var mı ya grupta , gobekten nasıl kurtuldunuz korse işe yararmı bu saatten sonra .yaklasık 5 aylıgız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…