- 8 Mart 2020
- 5.875
- 28.325
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.161
Gözün aydın de bacımGozunaydın? Or Allah kavuştursun ?
Pamuk sen kaçlısınGozunaydın? Or Allah kavuştursun ?
Afiyet olsun cnmErkenden menümü yazayım
Kahvaltı 09.00
İki yemek kaşığı kadar kavurmalı yumurta(ev yapımı kavurma kendi yağıyla kavruldu)
Bir dilim peynir
İki dilim TB ekmegi
Öğle 14.00
Bir kucuk tabak bol yesillijli kısır
Üç kaşık yogurt
Bol kıvırcık
Aksam da salata yoğurt yemeği planliyorum,öğle yediğim kisiri dengelemek icin.
Aralarda rezene,kimyon çayları içiyorum,2.5 litre su,spor yok.
Canim sporunu ihmal etme ozaman sende biliyorsn kendini. Illa yuruyus degl evde leslie mekik vs de yapabillrsn basta zor geliyor ama baslayinca duzen oturtunca yapiliyor ben oyle yaptm iyiki basladım diyorm smdi duzenli gidiyor enazindna kilo sporsuz bendede duraklama cok oluyorAz önce dışardan geldim evde bir kablo yanık kokusu vardı, korkudan hemen şalterleri indirdim.
Geçmiş yapıp alıntıları aldım, fırsat bulunca yazacağım.
Henüz birşey yiyip içmedim.
Bugün için dolma sarma yapmıştım, kaçamak niyetine yiyeceğim ama eksik çok iyi olmadığı için tek öğünle kapatacağım bugünü.
3 gün evvel adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım, ödemi tam olarak başlamadı ama tartıya da olumsuz yansıması oldu, tabi bu hafta yürüyüşe çıkamamamın etkisi daha da büyük, kuş kadar yesemde maalesef spor olmadan kilo veremiyorum
Sagolasn cnmBen 12 temmuzda yaptım cnm 22 ağustosta adet oldum snrm bı daha olmadim
Bende kızımda olmuştum bunda olamadm
Saol cnm
Tebrikler kızlarspor bakanı olarak süper orneksin
Süper cnm tebrikler
Haklsn istisna bı durum oldu insAllah pilden kaynaklıdr evde yedek pil bulundurmak gerek snrm
Bünyeden bünyeye değişiyor snrm kızımda hemen olmuştum
Menülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir
Haklisin cnm cok acele etmemek lazm gitsin yeterki :) insallah boyle devam edersntebrikler canım kilona göre iyi vermişsin bence
tebrikler canım
vücut ödemini ancak atabildi diye düşünüyorum o yüzden bu kadar çok verdim sanırım
ama ben gr gr da olsa razıyım be canım vermeye nihayetinde hepsini vereceğim geç olsun güç olmasın
Cok sanslı kızların cnm :) böyle dusunceli Anneleri oldugu icin.Şimdi daha çok sevdim kayinvalideni
Bende baskın bir kadınım ama hergün kendime söz veriyorum, çocuklarımın hayatına karışmayacağım diye.
Kızları şimdiden özgür bıraktım, sadece ders çalışıp kitap okumaları konusunda baskı yapıyorum.
Doğurduğumuz evladımızı kendi karakterimizin altında ezip, edilgen duruma getirmememiz lazım
Cok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnkuBu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Bi bismillah de basla cnm menu de yazsan ne guzel olurMerhabalar kizlar
Ben sabitim 69.1
Aslında hafta içi 68.5 gelmiştim ama bu gün değişmiş....
Bencede herkezi riske atiyorlar yemek vermek istiyorsa bile evde negatif olan biriyle gonderebillir.Kızlar üst komşum poztif , karşı komşum da üst komşumun annesi o da pozitif. Delikten goruyorum ust komşum annesının kapısını açıp tepsiyle yemek getırıyo. Tabi apartmwn içinde dolanıyo yani pozıtuf pozıtıf . Şikayet etsem bile o anı nası ıl bılcekler , 5 dk yemek bırakıp gıdıyo ama risk te bırakıyo. Benım bıldıgım aynı evın içinde bıle bi odada karantınada olmuomu kişi
Woww supersinnm bugun benim izinli gunum yarin itibariyle basliycam50 dk leslie yaptim şimdi 30 dk plates yapayim vücudum soğumadan haydiiii kimler yaptı sporunuuuu
Hosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilonTamam kaptanım :)
Cuma bildirimi: 67.1
Ozaman gözunaydinn Slm kızlar
Kv yolcu ettik çok şükür gittiler
Bende sabah tarti resmi atayim başlangıç yapayım
Aynen canım ya da annesini kendi evıne alabılır , hayırlısı.Canim sporunu ihmal etme ozaman sende biliyorsn kendini. Illa yuruyus degl evde leslie mekik vs de yapabillrsn basta zor geliyor ama baslayinca duzen oturtunca yapiliyor ben oyle yaptm iyiki basladım diyorm smdi duzenli gidiyor enazindna kilo sporsuz bendede duraklama cok oluyor
Sagolasn cnm
Haklisin cnm cok acele etmemek lazm gitsin yeterki :) insallah boyle devam edersn
Cok sanslı kızların cnm :) böyle dusunceli Anneleri oldugu icin.
Cok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnku
Bi bismillah de basla cnm menu de yazsan ne guzel olur
Bencede herkezi riske atiyorlar yemek vermek istiyorsa bile evde negatif olan biriyle gonderebillir.
Woww supersinnm bugun benim izinli gunum yarin itibariyle basliycam
Hosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilon
Ozaman gözunaydinn 
Kaptanım normalde ne iş yapıyorsun yada calısıyor musun bılmıyorum da senden cok iyi yonetıcı olurmuşBu kaptan nerelerde diye merak edenler varsa 9.Takım Hammurabi Kanunlarını hazırlıyorum
insllh cnmRegl dönemi geçince bonus eksilerin de gelecek
hosgekdin canim:)
ne kurallariBu kaptan nerelerde diye merak edenler varsa 9.Takım Hammurabi Kanunlarını hazırlıyorum
aslinda fuzel olur benceKızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım
Ne güzel düşünmüşsün canımKızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım
Olur canım yarın ölçüm yapıp seni etiketlerimKızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
OlurrrrrKızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Dün basladim canim hamlamisimHayırlı günler canım
İşe ne zaman başlayacaksın, belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?