- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.141
hmmm yanlış hatırladım o zaman pardon :)Aksine o dönem 3 haftada 8 kilo verdim (3-3-2) şeklinde...
Ama ondan da hiç memnun kalmadım, cildim bozulur gibi oldu.
O kadar hızlı vermek istemiyorum
Hayırlı günler canımHerkese hayirli günler
Tartilamamdim sabah erken cikip yeni geldim eve.. suan bi uzanip dinlenmek istiyorum
Tamam kaptanım :)Gel katıl canım.
Bugün sabahki kilonu yazarak başlayabilirsin
Kaçtın en son hatırlamıyorum canımTamam kaptanım :)
Cuma bildirimi: 67.1
Tebrik ederim canımBu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
Sen aşırı az yiyorsun canım. Vücudun bu nedenle kilitliyor bence kendini. 1 fincan çekirdekler öğün mü olurBak şimdi bir şimşek çaktı kafamda
3 ana, 2 ara öğün mü denesem bu hafta acaba
Hoşgeldin canım. Profil resmini görünce nickini Hayalet diye okudum
Tebrkler cnm gayet guzel eksi
Süper cnm tebrikler
sagolun kizlar:)tebrikler canım kilona göre iyi vermişsin bence
ben yapamadim simdilik50 dk leslie yaptim şimdi 30 dk plates yapayim vücudum soğumadan haydiiii kimler yaptı sporunuuuu
İyiyim sağol cnm. Cok pimpiriklendim sıcak basması ve terleme oluyor. Acaba corona mi oldum diye kendimi dinliyorum.@Furha63 nasılsın canım, tartılabildin mi bugün
Evet ben de , şöle olsaydı hayal@Tebrik ederim canım
Sen aşırı az yiyorsun canım. Vücudun bu nedenle kilitliyor bence kendini. 1 fincan çekirdekler öğün mü olur
Hoşgeldin canım. Profil resmini görünce nickini Hayalet diye okudum
Sana bu 14 gun serbest:)) kilonu koru yeter, iyisin demi,Tartıldım 66.2 çıktım. Gittikçe kilo almaya başladım.
Az önce kabak çıkardım kendime yapacaktım. Sonra bagısıklıgım düşmesin diye vazgeçip etli yemek yiyecem
Sana bu 14 gun serbest:)) kilonu koru yeter, iyisin demi,
Baya az yiyorsun canım bence de neden böyle oldu acabaBu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Çok değil cnm eksiye geçersin insAllahMerhabalar kizlar
Ben sabitim 69.1
Aslında hafta içi 68.5 gelmiştim ama bu gün değişmiş....
Hg cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Sağol canımTebrik ederim canım
O yüzden çok dikkatli olmak gerek canım maskesiz adım atmamak lazım herhangi bir yereEvet empati yapmaya da calısıyorum ama ben olsam cocugum negatif onu gonderırdım yemek bırakmaya , Allah korusun herkesi
İnşallah sandığın gibi değildir canım şimdi nasılsın ?Tartıldım 66.2 çıktım. Gittikçe kilo almaya başladım.
Az önce kabak çıkardım kendime yapacaktım. Sonra bagısıklıgım düşmesin diye vazgeçip etli yemek yiyecem
Agız içi yaralar ve uçuklar genelde bagısıklık düştugunde cıkıyor dikkat etsağol cnm. İnşallah korumaya çalışacam.
İyiyim ağız içi yaram var bide inşallah atlatacağız bu zamani
Evet canım zaten cok hassasım şimdiye deliye bagladım :)) kocayı bile kapıda sabunlu suyla yıkayıp 3 saat balkonda bekletip alasım var içeri :))O yüzden çok dikkatli olmak gerek canım maskesiz adım atmamak lazım herhangi bir yere
İnşallah sandığın gibi değildir canım şimdi nasılsın ?
Gozunaydın? Or Allah kavuştursun ?Slm kızlar
Kv yolcu ettik çok şükür gittiler
Bende sabah tarti resmi atayim başlangıç yapayım
Dua mı oldu beddua mı bilemedimGozunaydın? Or Allah kavuştursun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?