- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.121
Sabitte iyidir.Merhabalar kizlar
Ben sabitim 69.1
Aslında hafta içi 68.5 gelmiştim ama bu gün değişmiş....
hıc hareketsız de degılım hergun yuruyusum var ama zaman tutmuyorum dıye yazmıyorum sohbet muhabbet yuruyorum her aksam agır spor yapamıyorum ama yorgunluktanBiraz spor mu eklesen acaba canım
Regl dönemi geçince bonus eksilerin de gelecek canımgecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332
carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
Kaptanım listedesin regl dönemi etkilemiş olabilir ama vücudunu tanıyorsun kaptanım sporu aksatmamalısın
O eksi için o spor yapılacak kaptan listedesin hiç birimizin bunu unutmaması lazımAz önce dışardan geldim evde bir kablo yanık kokusu vardı, korkudan hemen şalterleri indirdim.
Geçmiş yapıp alıntıları aldım, fırsat bulunca yazacağım.
Henüz birşey yiyip içmedim.
Bugün için dolma sarma yapmıştım, kaçamak niyetine yiyeceğim ama eksik çok iyi olmadığı için tek öğünle kapatacağım bugünü.
3 gün evvel adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım, ödemi tam olarak başlamadı ama tartıya da olumsuz yansıması oldu, tabi bu hafta yürüyüşe çıkamamamın etkisi daha da büyük, kuş kadar yesemde maalesef spor olmadan kilo veremiyorum
Uzun zamandır eksi şekilde devam ediyorsun canım duraklamaya girmiş olabilirsin hedefe de az kaldı ha gayret son düzlüktesin bacımBu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
bak o kkonuda çok haklısınAşırı fedakar ve verici olmak ilerdede bu düşüncelere sebep oluyor canım
aynen öyle ne yazık kiOnun fikirlerini çok önemsiyorsun ve dönüşü böyle oluyor...
Kendini sev önce, kendi fikirlerini önemse lütfen, gerisi boş....
Bu hayatı en uzun kendi kendinle yaşayacaksın.
Allah Allah neden peki böyle oluyor acabaTahliller de problem yok canım
Ayy onu gormem şu saatte mumkun degıl kaptanım
Bak şimdi bir şimşek çaktı kafamdaAllah Allah neden peki böyle oluyor acaba
menülerin çok çok hafif
kaçamağın hiç yok gibi bişe
az öğün yapmak mı yaramıyor acaba
4 gündür çok yağmurluydu burasıO eksi için o spor yapılacak kaptan listedesin hiç birimizin bunu unutmaması lazım
Az ögun herzaman zorkilo verdirir ben bizzat denedim, vucut aç kalcam sanıp stoga gecıyo , saglıklı bol araogun iyidirBak şimdi bir şimşek caktit kafamda
3 ana, 2 ara öğün mü denesem bu hafta acaba
Yani oraya gelene kadar illaki bir yerlere dokunuyor veya oksurup,hapsuruyordur bu ne dusuncesizlik ya,kul hakkına giriyorlar resmenKızlar üst komşum poztif , karşı komşum da üst komşumun annesi o da pozitif. Delikten goruyorum ust komşum annesının kapısını açıp tepsiyle yemek getırıyo. Tabi apartmwn içinde dolanıyo yani pozıtuf pozıtıf . Şikayet etsem bile o anı nası ıl bılcekler , 5 dk yemek bırakıp gıdıyo ama risk te bırakıyo. Benım bıldıgım aynı evın içinde bıle bi odada karantınada olmuomu kişi
Allaha havale edıyorum ya bu ve bunun gibi cok insan var sokaklardaYani oraya gelene kadar illaki bir yerlere dokunuyor veya oksurup,hapsuruyordur bu ne dusuncesizlik ya,kul hakkına giriyorlar resmen
Haftaya kaldı o zaman canımAyy onu gormem şu saatte mumkun degıl kaptanımçok su içiyorum ben
bence denemelisin canımBak şimdi bir şimşek çaktı kafamda
3 ana, 2 ara öğün mü denesem bu hafta acaba
Tamamdır kaptanHaftaya kaldı o zaman canım
Bildirimlerin resimli olması şart, yoksa geçersiz sayılıyor (tartı üzerinde nick ve tarih yazılı bir kağıt olacak)
Aksine o dönem 3 haftada 8 kilo verdim (3-3-2) şeklinde...bence denemelisin canım
yanlış hatırlıyorsam düzelt, takımda yarıştığım dönemde bi ara tek öğün yapıyordun o arada çok zor vermiştin sanki
Hoşgeldin canım
Ben de iyiyim çok kilo aldım çok... Yüzüm gözüm mayın tarlası gibi oldu. Kabul edin beni de aranıza.Hoşgeldin canım, ben iyiyim şükürler olsun, sen nasılsın
Gel katıl canım.Ben de iyiyim çok kilo aldım çok... Yüzüm gözüm mayın tarlası gibi oldu. Kabul edin beni de aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?