- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.221
sagol cnm:)ama gelebilsen daha iyi olurdu:)gecmis olsun neyi var kuzununTebrikler canim kusura bakma çok yoğunum gelemiyorum pek ben de 60.6 geldim -400 gr ama diyet modunda degilimhastayım 3 4 gündür oglan da cok hasta
Görelim bakalımEn fazla 3. Hafta önündeyim kaptancigim
Nasıl kutluyoruz var mı gurubun bir literatürüKızzzz senin listeye girişini kutlamadık ya
İzne ayrılırken hamilelik niyetiyle mı ayrılmıştınAhh tüh ya ben takımı kötü etkilemisimaslında yeniden izne ayrılmamış gjbi giremiyir muydum takıma?sonuçta izinde hamile kaldım doğum yaptım artim çok fazla oldu haliyle
Yok yaz yaz hepimizin ordan alacağı bir şey mutlaka vardır. Neticede sen tecrübelisin bu konuda. Kuralları yazmanı bekliyorum kaç dakikadırSen fazlasıyla pozitifsin
Kafamdaki kuralları yazıp yazmamak konusunda tereddüde düşürsün şimdi beni
Haftaya %3 bekleyerek kutluyoruzNasıl kutluyoruz var mı gurubun bir literatürü
Yasemin taze mezun giremiyor ki listeyeAma bence takımda sıkıntı yok ya. Yani 1 kişi gösterebilir misin kilo vermek için elinden geleni yapmayan sallayan önemsemeyen takıma uğramayanHerkes elinden geleni yapıyor. Ama bazen olmuyor. Gününde olmuyorsun problemin oluyor bedenin seni dinlemiyor vs vs ama ben bunların hiçbirinin bizim motivasyonumuzu bozduğuna inanmıyorum
inşallah haftaya çok daha güzel olacak
Yasemin listede olsa derece yapardık misal
Allah şifa versin canım geçmiş olsunTebrikler canim kusura bakma çok yoğunum gelemiyorum pek ben de 60.6 geldim -400 gr ama diyet modunda degilimhastayım 3 4 gündür oglan da cok hasta
Senden ötürü değil be ya zaten kötüydükAhh tüh ya ben takımı kötü etkilemisimaslında yeniden izne ayrılmamış gjbi giremiyir muydum takıma?sonuçta izinde hamile kaldım doğum yaptım artim çok fazla oldu haliyle
bence eksiyle sen actin arayiYok çok iddialı değilim ama sen aradaki farkı açtın
Tlf takvimime bile hedefleri mi yazmıştım. Tarti bu hafta beni hayal kırıklığına uğrattiGörelim bakalım
Lafla peynir gemisi yürümüyor ama
Şimdi yazmayacağım canım ya.Yok yaz yaz hepimizin ordan alacağı bir şey mutlaka vardır. Neticede sen tecrübelisin bu konuda. Kuralları yazmanı bekliyorum kaç dakikadır
liste hayirli olsunNasıl kutluyoruz var mı gurubun bir literatürü
Genelde halay çekiyoruzNasıl kutluyoruz var mı gurubun bir literatürü
Kolay gelsin canımŞimdi yazmayacağım canım ya.
Yazılı sorularına başlamam lazım, 3 sınıf düzeyinde soru hazırlamam lazım
En geç yarın sabah yazmış olurum İnşallah
haftaya 1.olursak kolbasti felan oynuyak :))Genelde halay çekiyoruzama 5. Olduğumuz için halay da çekemiyoruz
Yok yaz yaz hepimizin ordan alacağı bir şey mutlaka vardır. Neticede sen tecrübelisin bu konuda. Kuralları yazmanı bekliyorum kaç dakikadır
Gel yarışalımTlf takvimime bile hedefleri mi yazmıştım. Tarti bu hafta beni hayal kırıklığına uğrattibundan sonra daha dikkatli olacağım
baklava demisken gidip.yuz karasi menumu yaziyimGel yarışalım
Bugün baklava yedim efkardan beni yenebilirsin
Evet tup bebek tedavisi görüyorduk zaten,hatta yazmıştım ama işleyişi bilmediğim için izin yazdirmistik,tutup tutmayacagini da bilmiyorduk diye.İzne ayrılırken hamilelik niyetiyle mı ayrılmıştın
Ben cumaları yazmıyorumbaklava demisken gidip.yuz karasi menumu yaziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?