Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler canim kusura bakma çok yoğunum gelemiyorum pek ben de 60.6 geldim -400 gr ama diyet modunda degilim hastayım 3 4 gündür oglan da cok hasta
sagol cnm:)ama gelebilsen daha iyi olurdu:)gecmis olsun neyi var kuzunun
diyet modunda olmadin halde guzel eksidesin canim

Ahh tüh ya ben takımı kötü etkilemisim aslında yeniden izne ayrılmamış gjbi giremiyir muydum takıma?sonuçta izinde hamile kaldım doğum yaptım artim çok fazla oldu haliyle
İzne ayrılırken hamilelik niyetiyle mı ayrılmıştın

Sen fazlasıyla pozitifsin
Kafamdaki kuralları yazıp yazmamak konusunda tereddüde düşürsün şimdi beni
Yok yaz yaz hepimizin ordan alacağı bir şey mutlaka vardır. Neticede sen tecrübelisin bu konuda. Kuralları yazmanı bekliyorum kaç dakikadır

Yasemin taze mezun giremiyor ki listeye
Tebrikler canim kusura bakma çok yoğunum gelemiyorum pek ben de 60.6 geldim -400 gr ama diyet modunda degilim hastayım 3 4 gündür oglan da cok hasta
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Ahh tüh ya ben takımı kötü etkilemisim aslında yeniden izne ayrılmamış gjbi giremiyir muydum takıma?sonuçta izinde hamile kaldım doğum yaptım artim çok fazla oldu haliyle
Senden ötürü değil be ya zaten kötüydük

Görelim bakalım
Lafla peynir gemisi yürümüyor ama
Tlf takvimime bile hedefleri mi yazmıştım. Tarti bu hafta beni hayal kırıklığına uğratti bundan sonra daha dikkatli olacağım

Yok yaz yaz hepimizin ordan alacağı bir şey mutlaka vardır. Neticede sen tecrübelisin bu konuda. Kuralları yazmanı bekliyorum kaç dakikadır
Şimdi yazmayacağım canım ya.
Yazılı sorularına başlamam lazım, 3 sınıf düzeyinde soru hazırlamam lazım
En geç yarın sabah yazmış olurum İnşallah

Şimdi yazmayacağım canım ya.
Yazılı sorularına başlamam lazım, 3 sınıf düzeyinde soru hazırlamam lazım
En geç yarın sabah yazmış olurum İnşallah
Kolay gelsin canım
Merakla bekliyorum valla
Ben de yazılı hazırlıktan gelecek hafta için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…