- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.361
Günaydın canım ziporumu yapmışım duşumu alıp canlı derslerime başlayacağımSelam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardıksizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
MaşAllah cnm iyi dersler1000 ip atlama duş alacam yarım saat sonra derslerim başlıyor görüşürüzEki Görüntüle 2716826
Beğenirsen ben de okuyayım canım
Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüşBeğenirsen ben de okuyayım canım
Nerdeyse 2 aydır aldım ve hala okucam
Birlikte başlayalım o zamanNerdeyse 2 aydır aldım ve hala okucam
Ölçülerinin azaldığını görmek daha çok motive etmez miÖlçüler zorunlu değil sanırım,benim moralim bozuluyor ölçüm yapınca ben dahil olmayayim diyorum.
Ben varımBu hafta sporda bana yan bakan var mı?
Gitmıyor evet ama işte bu yolda herşey mubah :)) araogunlerde kahve de yag yakımını artırıyor, ben bebege gaz olmasın diye genelde laktozsuz sütten sütlu kahve ıcıyorum .Caciga katiyorm ama ayranda gitmiyor bence y
Ayy nasl unuturm canim rakibemiJasminium84
Kahvalti yapamiyorm esim olmaynca useniyorm ya :) bugunde oyle olcak
Kaydettm cnm olculeri bi tablo olusturcam herkez bildirsn de
Tamam cnm bekliyorm
Cok almissin gercekten cabuk gelen cabuk gider insallah. Olculeri kaydettim
Tamamdir cnm
Bi de kitap okuyo
İyi okumalar kaptanim
sona yaklastıkca cok zorlandım ben yaaUzun zamandır eksi şekilde devam ediyorsun canım duraklamaya girmiş olabilirsin hedefe de az kaldı ha gayret son düzlüktesin bacım
bosluk buldukca yuruyorym aslında gunde 11 12 saatım pc basında gecıyorCok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnku
olabılır canım bugun 64.7 ı gordum bakalımSeninki stresten bence canim. Haftay telafi edersin sen.
Ablanlar daha iyilermi. Hala artci depremler devam ediyormuymus
Bende az once 1000 hoplama yaptm ama ipsiz arti leslie ve mekik 250taneBu hafta sporda bana yan bakan var mı?
bol keyifler tatlımm
ahhhhh yaramazımm yaaOkumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş
OlabilirBirlikte başlayalım o zaman
Arada analiz de yaparız
Vay nasıl atladın kız maşallah1000 ip atlama duş alacam yarım saat sonra derslerim başlıyor görüşürüzEki Görüntüle 2716826
Kendin yapabiliyorsun aslında ama ben sağlık ocağında yaptırmıştımKızlar haftaya rotavirüs ikinci dozumuz var agızdan yapılıyor, acaba alıp kendim yapsam ?
Özel aşı. Boyle bi durumda saglık ocagına gitmeye korkuyorum, hemşire elını gozumun onunde dezenfekte etmeden bebegın kafa olcumu vs aşı esnasında heryerıne dokunuyotırsuyorum heryer pozıtıf
Gaza gelip ipe gittim kızım paçama yapıştıBu hafta sporda bana yan bakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?