Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynı tarif herhalde değil mi farkı var mı isimden başka canım ?
Biraz fark var canım
Ben tepsidekini yapıyorum
Diğerini dışardan alıyorum.
Kv de haşlama olarak yapılandan yapıp gönderiyor, bizimkiler ona alışık

Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş
Ben o sahneyi hep yaşıyorum
Bi de kitap okuyo hen kaptan hem örtmen hem uc cocuk annesi hem cok az yiyor hırslı hem de entel masallah:))))) nasıl yetişiyor heryereeee
Handandandan
Bende az once 1000 hoplama yaptm ama ipsiz arti leslie ve mekik 250tane
O zaman spor rakibi olarak seni seçtim pikaçu
Vay nasıl atladın kız maşallah
Belki akşam da atlarım
Gaza gelip ipe gittim kızım paçama yapıştı
Ona da bi ip ayarla
Her noktaya katılıyorum canım 10. Maddeyi uygulamaya koymalıyız aylık hedef belirlediğimiz listede en az %3 hedef konulmalı veya bunun altında olanlar free listeye geçmeli
Avizedeki patlamış lambayı çıkarmamıştık canım, o yanmış meğer
Patlayan bozulan lambayı bekletmemek gerekiyormuş meğer, öğrenmiş olduk
Yine şükür canım Allah beterinden saklasın

Tamamdır kaptanım

Her noktaya katılıyorum canım 10. Maddeyi uygulamaya koymalıyız aylık hedef belirlediğimiz listede en az %3 hedef konulmalı veya bunun altında olanlar free listeye geçmeli
Bunu bu haftadan itibaren uygulayacağız canım
Takımın yüzdesini düşüren free listede devam etmeli

Merhabalar

Ölçülerimi normal metre ile aldım daha doğrusu almaya çalıştım. ölçü mezuram yok.
denizbenimadim cnm. Seninle ölçüler aynı sayılır kıyasladım. Benim bacak iki cm daha kalın. Bel bir cm daha ince bide boyun 2 cm ince. Aynı olculerdeyiz aşağı yukarı. Göbek ölcmedin sanirim goremedim

Canım video izledim
Basen
bel
Bacak
Kol
Ölçümü yapılıyordu. Ona göre ölçtüm ben de
Boyun benden 2 cm kısa ve 1 kilo fazlasın ama daha incesin demek ki daha sıkısın canım

Normal metreyle nasıl aldın kız
Daha ince olabilirsin o zaman
Bi de onunla alma canım çok tehlikeli elinden falan kayarsa damarını da falan kesersin Allah korusun. Bi daha yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…