- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.381
Ben genelde gece yatmadan yıkıyorumOhh mis gibi olmuştur benim miniğin kızıminda yıkanması gerekiyor ama bklm ne zmn yikarim
Ben de leslie yapcam birazdan ilkGaza gelip ipe gittik kızım paçama yapıştı
Leslie çok işe yarıyor 3 yok önce 2 ayda 10 kilo verdim leslie ile ama gerçi o zaman çok sıkı diyet yapmıştım sıfır kaçamakBen de leslie yapcam birazdan ilkcok heyecanlı
Haklısın canım. Her hafta boşa gidiyor. İnşallah kendi adıma uyucam. Tüm acımasız eleştirilere açığımBunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.
Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...
Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.
Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim
Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...
Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.
Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz.
Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...
Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)
Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....
Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.
Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...
Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...
Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...
Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.
Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....
Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta
Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)
Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.
Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.
Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.
Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.
Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....
Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.
"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum
Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Ohh süpersin,iyi derslerGünaydın canım ziporumu yapmışım duşumu alıp canlı derslerime başlayacağım
Aşırı dispilinli, askeri disiplinli diyelimBi de kitap okuyohen kaptan hem örtmen hem uc cocuk annesi hem cok az yiyor hırslı hem de entel masallah:))))) nasıl yetişiyor heryereeee
Sağol canımİyi okumalar kaptanim
Hadi başla o zaman, ben başladımOlabilir
Yapabilirsin cesaretin varsa, çok zor birşey değilKızlar haftaya rotavirüs ikinci dozumuz var agızdan yapılıyor, acaba alıp kendim yapsam ?
Özel aşı. Boyle bi durumda saglık ocagına gitmeye korkuyorum, hemşire elını gozumun onunde dezenfekte etmeden bebegın kafa olcumu vs aşı esnasında heryerıne dokunuyotırsuyorum heryer pozıtıf
Sosyal platformda severım sadece:)))Aşırı dispilinli, askeri disiplinli diyelim
Herkes şikayetçi benden
Beni tanımak istemezdin, çok eminim
Ellerine sağlık kaptanımBunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.
Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...
Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.
Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim
Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...
Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.
Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz, yetişkin bilincinde olmamız lazım....
Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...
Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)
Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....
Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.
Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...
Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...
Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...
Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.
Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....
Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta
Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)
Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.
Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.
Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.
Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.
Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....
Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.
"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum
Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Hadi inşallahBu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım
denizbenimadim >>>> 1.6 kg
Pnrrr-12 >>>> 0.7 kg
Handandandan >>>> 1 kg
strontium >>>> 1.6 kg
Fit mutlu anne >>>> 1 kg
papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
I Ilyusa >>>> 0.9 kg
masal3487 >>>> 1.5 kg
M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus >>>> 1.7 kg
Bunun bir kısmı ödemdir.
Favorilere kaydettim canım ellerine sağlık ❤Bu haftanın hedeflerini ben belirledim...
Bu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım
denizbenimadim >>>> 1.6 kg
Pnrrr-12 >>>> 0.7 kg
Handandandan >>>> 1 kg
strontium >>>> 1.6 kg
Fit mutlu anne >>>> 1 kg
papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
I Ilyusa >>>> 0.9 kg
masal3487 >>>> 1.5 kg
M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus >>>> 1.7 kg
Adres verene gönderirimBana da bana da
Evet canım hatta 82.5 odakladim kendimiBunun bir kısmı ödemdir.
Bu Cuma 82.9 'u görmeye hedefle kendini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?