Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben degilim ya uhuhuh takma kirpik bile takiyorum arada sirada cunku benimkiler hic gorunmuyor desem yeridir komple kas goz nakli yaptirmak istiyorum bazen
Allah seni öyle yaratmış canım..dert ettiğin şeye bak, tek derdin bu olsun..

hangi kırışık kremini aldın..hoş oradaki markaları burada bulurmuyuz o da ayrı mesele ama..ben henüz bir kırışık kremi almadım ama gün ve gece için ayrı ayrı nemlendirici kullanıyorum..kırışık kremide aklımda ama kime sorsam , hangi marka alsam pek bilgim yok ..şimdi konusu açıldığı iyi oldu,,bilenler bilmeyenlere anlatsın..

sisli puslu, yağsammı yağmasammı diye düşünen yağmurlu (babanemin deyimiyle sidikli ) bir istanbul sabahından günaydın arkadaşlar..bugün spor günüm ve havanın azizliğine bakın..nedense böyle havalarda bırakın spor yapmayı , evde iş bile yapmak istemiyorum..kek-çay havası desek daha doğru..herneyse..kahvaltımı yapıp dönüyorum..

Günaydın kızlarr,,, hava berbat içim karardı resmen ((

Dünkü menümü güncelleyeyim.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
2-3 çatal lor peyniri

Öğle
1 kase çorba
3-4 kaşık bezelye yemeği
3-4 kaşık bulgur
3-4 kaşık yoğurt

Ara: 2 eti form bisküvi

Akşam
1,5 elma

Ara: 1 kase yoğurt

Spor: 80-85 dk yürüyüş+45 dk fitness.

Sabah tartıldım gram azalmamışım halbuki akşam pek fazla birşey yemedimm Karar verdim sık tartılmayacağım ve günde 2 lt su içeceğimmm.

Günaydın beybiler,

burda hava günlük güneşlik ama buz gibi.... güneşin ışığıyla bu ısı çok tezat bir hava var...

bu günkü menüm

sabah
2 haşlama yumurta
1 koca parça peynir
1 b y çay

ara
3 hurma
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1b y çay

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b form çayı

..........
malesef bunlarla finiş yapamıcam bu gün arkadaşlarla buluşçaz muhtemelen jelibon yeriz kola zero içeriz artık kim yanında ne getirdiyse lüpletiriz kalori almadan dönmeyiz :)) ben geç kalıp fastfood faslına yetişememeyi düşünüyorum her zaman işe yarar :)))) öncesindede bir kahbe içeriz garanti....

dayanamadım bir gün daha tickerımı düzelttim.... birinci level başarıyla bitti sayılır çok şükür.... darısı ikinci levellin başına.... engeç pazartesiye veya salıya 64 ü görmem lazım tartıda.... bakalım olcak mı..... sporda yapsam arıtk iyi olcak sanırım.... ooofff offf....

Çok şükür 500 ml su bitti Şimdi şişeyi tekrar doldurup öğleden sonraya kadar bunu bitirmem lazım sanırım bugün wc'den hiç çıkamayacağım

gamze mi :):) ayy benimde gamzem çıksa keşke.. acayip bir sempatyim var gamzeye benim bayılırım gamzeli insanların gülüşüne :):):) gözlerini büyük göstermek için iç kısmına beyaz kalem çekmek gerekiyormuş canım :) denemedimhiç yeterince iriler zaten ama yapanlar falan varmış baya bi göz kapakların küçüksede açık renkler kullan daha iri gösterir koyu renklerle kombinleme yap :) bana bak 2 3 gün makyaj yaptım hemen usta oldum şaka bi yana ciddi manada sardım ben bu makyaja bugüne kadar ne eğlenceler kaçırmışımda haberim yokmuş. bu aralar yurda çıkmayı planlıyorum ama ne olur sonuç bilemiyorum :) yurda çıkarsam ve para arttırırsam ilk işim makyaj kursuna gitmek olacak :):):) genç olduğumu anladım ya :):)
ayrıca sen makyajını yap paylaş neden dalga geçelim yani. ben bi cesaretle paylaştım kimsede dalga geçmedi. videolar izle oralardan yapılanları kendin kafanda uyarla canım ona göre bişiler çıkart ortaya

şuan şekersiz nescafe içiyorum.....böyle keyif mi olur kardeşim... nescafeden soğudum valla...... aaahhh ahhhh 3in1 nescafe seni çok özlicem (((

kuzuuu çokta sarma makyaja bak fulya ablan 30unda daha ilk kırışık kremini aldı ama bu hızda boayanırsan bu süre azalır bilesin

şuan şekersiz nescafe içiyorum.....böyle keyif mi olur kardeşim... nescafeden soğudum valla...... aaahhh ahhhh 3in1 nescafe seni çok özlicem (((

betüşş zamanla alışıyorsun zaten 3'ü bir aradalar çok şekerli geliyor bana, 2'sir bir arada fındıklı al o çok güzel

hepinize bolca günaydınlar kızlar :) belirtmeliyim ki kk bende bağımlılık yaptı sabah kalkar kalkmaz önce sevdiceğe mesaj atılıyor ardındanda kk ya telefondan giriliyor pc kullanmam bu saatleri buluyor :) dün ki waffle ne sonuç verdi göremiyorum maalesef tartım bozuldu seng cim eğer yarın bildirim yapamazsam izinli yazar mısın canım?

bugünü leblebi ile geçireceğim bayanlar tok tutuyor ve bolllca spor yapıcamm :)

sabah:
1 bardak elmalı sirkeli sıcak su

kahvaltı:
5-6 dilim salam
çeyrek dilim tam buğday ekmeği
20 gr. süzme peynir
1 bardak yeşilçay

öğlen:
1 çay bardağı leblebi

akşam:
1 çay bardağı leblebi

spor:
henüz karar vermedim ama planıma göre şöyle :):)

1 saat koşu bandı
3 mile leslie
leslie ile 3000 adım
150 mekik
30 dk bacak hareketleri / nivea body bacak egzersizleri (15 dk * 2)

betüşş zamanla alışıyorsun zaten 3'ü bir aradalar çok şekerli geliyor bana, 2'sir bir arada fındıklı al o çok güzel

banada çok şekerli geliyor artık... ama öbürüde çok şekersiiiz.... bir ortasını çıkarsalar iyi olcak.....

1 litre suyum bitti şu an ama tıkandım resmen

Bugünkü Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
2-3 çatal lor peyniri

Ara: 1 eti form bisküvi

Öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık kadar tavuk, mantar yemeği (yemeğin suyu yok)

Ara: 2'si bir arada nescafe

Akşam
1 kase yoğurt ya da 1 elma

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk fitness.
Su: 2 litre (şu an 1 litre içtim ama 2 litreye tamamlıcam inş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…