- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.521
Allah seni öyle yaratmış canım..dert ettiğin şeye bak, tek derdin bu olsun..ben degilim ya uhuhuh takma kirpik bile takiyorum arada sirada cunku benimkiler hic gorunmuyor desem yeridirkomple kas goz nakli yaptirmak istiyorum bazen
hangi kırışık kremini aldınoh iyi yapmissin canim ben de dun kiyafet alisverisi ile biraz makyaj malzemeleri aldim (bir de hayatimin ilk kirisik kremini aldim cok duygusal bir andi henuz kullanmadim korkuyorum :26:)
kas goz super, ustelik ilk kez far surdum demissin resmen profesyonel makyaj gibi duruyor bravo gerckten takdir ettim ben hic far surmem yakistiramiyorum sanki bilmiyorum. bir tek dugunumde profesyonel makyaj yaptirmistim yuz tane farkli far surmustu resmen ama sonunda super olmustu cok begenmistim. kendim beceremeyecegimi dusundugumden hic evde denemeye kalkismadim. gunluk makyajim pudra, rimel ve acik renk rujdan olusuyor
Çok şükür 500 ml su bittiŞimdi şişeyi tekrar doldurup öğleden sonraya kadar bunu bitirmem lazım sanırım bugün wc'den hiç çıkamayacağım
su makyaj olayini ben de ogrenmek istiyorum ne zamandir aklimda. ben de 19 aralikta su hayatta en sevdigim grubun konserine gidiyorum VIP bilet aldim konser oncesi tanisma vs vs olacakmis simdiden karnima agrilar giriyor o kadar heyecan yapiyorum dusun. gozlerime soyle duzgun bir makyaj yapmak istiyorum buyuk gosterecek bir sey. ben hele goz altima asla bir sey surmedim simdiye kadar cunku olmayacakmis gibi geliyor bilmiyorum.. goz seklim de bir ilginc........ neyse, ben de olmadi youtube'dan bulup baka baka yapmaya calisayim. goz seklim yuzunden sorun oluyor iste. goz kapaklarim da neredeyse yok gibi benim. gorunmuyorlar yani.. oof ofbulursam denemelere baslicam artik denedikce foto ceker paylasirim dalga gecmek yok ama
ben de 30a girdim canim daha doldurmadim ama simdiden kreme baslamak istedim cunku goz cevresinde biraz basladi gibi hissediyorum moralim bozuluyor. bir de sag yanagimda simdiye kadar varligini bilmedigim bir gamze olustu... hizla 20 kg verdigim icin olabilirmis. gamze mi yoksa kirisik mi olacak bir ara ilk farkettigimde cok tedirgin oldum o donem krem almaya karar vermistim daha fazla kirismadanama gamze heralde, hala bilmiyorum. :44:....
hatırlatıığın iyi oldu bende suyumu içeyim.....
gamze mi :):) ayy benimde gamzem çıksa keşke.. acayip bir sempatyim var gamzeye benim bayılırım gamzeli insanların gülüşüne :):):) gözlerini büyük göstermek için iç kısmına beyaz kalem çekmek gerekiyormuş canım :) denemedimhiç yeterince iriler zaten ama yapanlar falan varmış baya bigöz kapakların küçüksede açık renkler kullan daha iri gösterir koyu renklerle kombinleme yap :) bana bak 2 3 gün makyaj yaptım hemen usta oldum şaka bi yana ciddi manada sardım ben bu makyaja bugüne kadar ne eğlenceler kaçırmışımda haberim yokmuş. bu aralar yurda çıkmayı planlıyorum ama ne olur sonuç bilemiyorum :) yurda çıkarsam ve para arttırırsam ilk işim makyaj kursuna gitmek olacak :):):) genç olduğumu anladım ya :):)
ayrıca sen makyajını yap paylaş neden dalga geçelim yani. ben bi cesaretle paylaştım kimsede dalga geçmedi. videolar izle oralardan yapılanları kendin kafanda uyarla canım ona göre bişiler çıkart ortaya
şuan şekersiz nescafe içiyorum.....böyle keyif mi olur kardeşim... nescafeden soğudum valla...... aaahhh ahhhh 3in1 nescafe seni çok özlicem(((
şuan şekersiz nescafe içiyorum.....böyle keyif mi olur kardeşim... nescafeden soğudum valla...... aaahhh ahhhh 3in1 nescafe seni çok özlicem(((
Zorla içiyorum suyu
betüşş zamanla alışıyorsun zaten 3'ü bir aradalar çok şekerli geliyor bana, 2'sir bir arada fındıklı al o çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?