- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.541
kızlar geçen gün birisi burada "beni dövün " diye bağırıyordu..kimdi o??hayır hayır dövmüycem, spora yollayacam..şu an dövülmüşten beterim netekim..
oo var ya öldüm resmen..yerimden kalkacak halim yok, çok hamlamışım..kucağımda bilgisayar öylece kalakaldım
sendemi spor salonuna başladın canım??hadi bakalım hepimize hayırlı olsun..evet, ilk günler zor oluyor ama zamanla alışıyorsun..Ben de öyle oluyorum ya, daha başlayalı 5 dk olmadan ter içinde kalıyorumbir de hiç esnek değilim ya ayağımı zor kaldırıyorum sanırım ilk günler böyle olacak hopiş abla zamanla alışacağız inş
sendemi spor salonuna başladın canım??hadi bakalım hepimize hayırlı olsun..evet, ilk günler zor oluyor ama zamanla alışıyorsun..
sen hepsini döv bunların bacım ama nagişten başla :))))
kurtarın beni diye haykırmak istiyorum.İmdaaat :/ yarına yetişmesi gereken toplamda 300+ sorum var.Ama anlamıyorum galiba geometridenbugüne matematik tarih yetiştirdim.. Kafayı yiyecem bu gidişle.
Var mıydı oğlan anası olan bizde hani şöyle huyu huyuma suyu suyuma :) Bir de bir püf noktası size.Arada bana az girdiğimi hatırlatın hatunlar. Yoksa aklım yetmiyo buraya :/ siz öyle uyarınca aklımdan çıkmıyo
yarın cuma hayırlı olsun herkese.
ben de öyle oluyorum ya, daha başlayalı 5 dk olmadan ter içinde kalıyorumBir de hiç esnek değilim ya ayağımı zor kaldırıyorum Sanırım ilk günler böyle olacak hopiş abla zamanla alışacağız inş
günaydın arkadaşlar düm hem okulda hem evde üzüldüm.. Gelemedim kusura bakmayın akşamüstü anlatırım okula yetişmem gerek...
Bu sabahki kilom 63 (400 gr vermişim) hedefim 1 kiloydü sözde
3 gün içinde regl olacağım haftaya daha iyi sonuç alırım inşallah..
Bu bilgiyi dikkate alın bu hafta deneyin bakalım kaç kilo verebilicez sabah çörek otumu ballı sirkeli ılık suyumu içtim 1 elma yedim şimdi birazdan kahvaltımı yapıcam
büyük kızımı dr götürcem midesi agrıyormuş
akşama dogru ugrarım
fadime abla sirkenin faydası var mı yaa bende bir ara içiyordum ama midem çok bulanıyodu faydası varsa zorlada olsa içeyimm.
evet öncelikle günaydın betüş gelmeden kilomu yazıp kaçıcam zira bana tekme tokat dalabilüüü
1 haftadır geciken reglim sebebiyle şişlik var ok ama kiloda aldım yedim de yedim ne olcak benim bu halim kilom 67,5 +1 kg olmuşumçok üzgünüm arkadaşlar % oranımız sayemde düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?