Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar geçen gün birisi burada "beni dövün " diye bağırıyordu..kimdi o??hayır hayır dövmüycem, spora yollayacam..şu an dövülmüşten beterim netekim..

oo var ya öldüm resmen..yerimden kalkacak halim yok, çok hamlamışım..kucağımda bilgisayar öylece kalakaldım

oo var ya öldüm resmen..yerimden kalkacak halim yok, çok hamlamışım..kucağımda bilgisayar öylece kalakaldım

Ben de öyle oluyorum ya, daha başlayalı 5 dk olmadan ter içinde kalıyorum bir de hiç esnek değilim ya ayağımı zor kaldırıyorum sanırım ilk günler böyle olacak hopiş abla zamanla alışacağız inş

sendemi spor salonuna başladın canım??hadi bakalım hepimize hayırlı olsun..evet, ilk günler zor oluyor ama zamanla alışıyorsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
sendemi spor salonuna başladın canım??hadi bakalım hepimize hayırlı olsun..evet, ilk günler zor oluyor ama zamanla alışıyorsun..

Evet hopiş abla b-fit'e başladım pazartesi günü, spordan sonra hoca esneme hareketleri yaptırıyor, o yüzden pek hamlanma olmuyor önceden ben spordan sonra ertesi gün merdiven bile çıkamazdım çok hamlanıyordum ama şimdi iyi gibi. Sporla inşallah daha çabuk vericez bu kiloları ve sıkılaşıcaz benim tek problemim o.

Kaç saat yapıyorsunuz siz?

ben haziran ayından beri spor neyin yapmadığım için hamladım canım.. önümüzdeki hafta hiçbirşeyim kalmaz..1 saat yapıyoruz bizde..normalde bana 1 saat az gelirdi ama bugün ha bitti , ha bitecek diye saatten gözümü alamadım..bir an önce bitsin istedim yani..

kurtarın beni diye haykırmak istiyorum.İmdaaat :/ yarına yetişmesi gereken toplamda 300+ sorum var.Ama anlamıyorum galiba geometriden bugüne matematik tarih yetiştirdim.. Kafayı yiyecem bu gidişle.
Var mıydı oğlan anası olan bizde hani şöyle huyu huyuma suyu suyuma :) Bir de bir püf noktası size.Arada bana az girdiğimi hatırlatın hatunlar. Yoksa aklım yetmiyo buraya :/ siz öyle uyarınca aklımdan çıkmıyo
yarın cuma hayırlı olsun herkese.

sen hepsini döv bunların bacım ama nagişten başla :))))

kesinlikle benden başlayın çok kilo aldım çok (

ben hemen hatırlatayım cnm bu hafta nerdeyse hiç girmedin

Günaydın arkadaşlar düm hem okulda hem evde üzüldüm.. Gelemedim kusura bakmayın akşamüstü anlatırım okula yetişmem gerek...

Bu sabahki kilom 63 (400 gr vermişim) Hedefim 1 kiloydü sözde

3 gün içinde regl olacağım haftaya daha iyi sonuç alırım inşallah..

evet öncelikle günaydın betüş gelmeden kilomu yazıp kaçıcam zira bana tekme tokat dalabilüüü
1 haftadır geciken reglim sebebiyle şişlik var ok ama kiloda aldım yedim de yedim ne olcak benim bu halim kilom 67,5 +1 kg olmuşum çok üzgünüm arkadaşlar % oranımız sayemde düşecek

günaydın bende 1 kg bekliyordum anca yarım kilo gitmiş ben dün regl oldum haftaya inşallah 1.5 gider

Bu bilgiyi dikkate alın bu hafta deneyin bakalım kaç kilo verebilicez sabah çörek otumu ballı sirkeli ılık suyumu içtim 1 elma yedim şimdi birazdan kahvaltımı yapıcam
büyük kızımı dr götürcem midesi agrıyormuş
akşama dogru ugrarım

Kızlarrrrrrrrrrrrrr Tebrik edin lütfen beni Bu hafta tam 2 kg 100 gr vermişimmm

Geçen hafta: 73,7
Bu hafta: 71,6

Çok aç kaldım akşamları hakettim sanırım Umarım bireysel derecelere girerim

fadime abla sirkenin faydası var mı yaa bende bir ara içiyordum ama midem çok bulanıyodu faydası varsa zorlada olsa içeyimm.

fadime abla sirkenin faydası var mı yaa bende bir ara içiyordum ama midem çok bulanıyodu faydası varsa zorlada olsa içeyimm.

tebrikler senin adına sevindim devamı gelir inşallah
ben 1 haftadan fazla olucak kullanıyorum ama 1 tatlı kaşıgı bal koyuyorum 1 bardagın içine 1 yemek kaşıgıda elma sirkesi sabah aç akşam yatmadan 1 saat önce içiyorum

kızlar merhaba..kilom:92 ..evet, 83 ile ayrıldığım yarışmaya 92 ile geri dönüyorum..normalde ben foto ile bildirim yapıyordum ama bugün olmadı..haftaya foto ile başlıyorum..bugün halamın torun mevlütü var, birazdan çıkıyorum..herkese selamlar sevgiler..akşama görüşürüz..

Son düzenleyen: Moderatör:

kaçabilirsin ama kurtulamazsın, gel buraya gel gel..... biz burda haftalardır ne anlatıyoz bakiiim.... havaya gir artık yoksa bam bammm

Selam kızlar bugün tartıya gidip pil aldım sabahın köründe :) ama değdi :) kilom : 70.8 900 gr. Gitmiş bi 1 yapamadım şunu ya.. :):)
Bu arada geçenlerde dövün beniii diye bağıran bendim :) ama bana spor fayda etmez :) zaten sporcuyum deli gibi aşığım spora :) kilo vermem o yüzden zorlaşıyor ya. Alışık vücut spora yani siz için 1 2 saat düzenli spor yeterken benm en azından 4 saat spor yapmam lazım zayıflamak için. Hoş ona bile alıştı artık ama olsun :) kas eritmeliyimm kass ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…