Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin... ara ara gel bekleriz....

merhaba hatuncanlar nasılsınız? ne var ne yok? biriniz hastaymış telefondan takip ettiğimde gördüm geçmişler ola. beni bi dövün sövün ben waffle yedim bugn ama sonra içim rahat etmedi istifra ettim ama sonuçta yedim nooolur bi vurun bana ceza verin hemen yoksa toparlanamam

kııııııııııııııııızz (yalan dünya daki tülay ın kankisinin şivesiyle) sen halen bekarmısın??peki kaç yaşındasın, ona göre sınıflandırıcam seni..(evde kalmış-kalmamış)hoş rahmetli ananem delikli boncuk yerde kalmaz(!) derdi demesine ama bu sözüyle kendi hemcinslerinide aşağıladığını bilmezdi..şimdi nerden geldiyse aklıma

Kızlar birşey sorucam suyun diyete ne faydası var ben hiç içmiyorum ve önemsemiyorumda, gerçekten faydası var mı? spor dışında gün içerisinde hiç su içmiyorum.
bizim spor hocası "en iyi yağ yakıcı su dur" derdi..para veripde yağ yakıcı almayın derdi, oradan öyle bir aklımda kalmışlığı var..

oo ex ortim demoş gelmiş..hadi bakalım cuma gününü bekliyoruz..

kıııııııızz ben seni döverim ya..bak döveyimde gör..al sana al sana

Son düzenleyen: Moderatör:

hopidikcim 30 kasımda 30 olcam çok hoşş :)) bizim boncuk defolu sanırsam yoksam kimlleer kimleer yuva kuruyooor :)))) istemem deyenler bile gettide ben kaldım :))))

kıııııııızz ben seni döverim ya..bak döveyimde gör..al sana al sana

ayy vallaha döv beni.. ne ceza verin bana bi kararlaştırın kızlar ceza almak istiyorum ya

3 mile leslie yapıcam
2000 adım ayrıca yapıca 100 mekik çekip 20 dk da bacak egzersizi yapıcam yeterm i? yoksa arttırayımmı?

waffle ne yaaaa hep duyarım hiç yemek nasip olmadı... dur netten bakayım nasıl bi şeymiş ona göre fırçalıyayım....hamurlu mamurlu çok güzel bi şeye benziyo.... sen varyaaa seeen.... zaten açıım... bütün gün elma yiyip durmuşum aaaaaaaaa.....

yaa betülüm aslında ben yemiycektim ama böyle tatlı çekti canım yedim bende eve geldim rahat edemedim kustum ne kadar kurtarsam kardır diyerekten ama hala rahat değilim spor yapmakla yakacağım artık ben alışverişe makyaj malzemesi almaya çıktıydım zaten yandımki ne yandım aldıklarımı anneme gösteremedim bile daha allahtan kitap şeklinde de sakladım kitaplığıma :) geçen gün kk da göz makyajı topiğini gördüğümden beri yaklaşık olarak 100 tl harcadım annemden gizli biriktirdiğim param 0 a indi yani makyaja merak sardım. görüyorum millet sürüp sürüştürüyor takıp takıştırıyor kokoş kokoş dolaşıyor bense hiç birşey yapmadan duruyorum yaş oldu 21 yarın birgün öğretmen olucam madem zayıflıyorum az biraz kendime bakayımda güzelliğimde yerine gelsin dedim :) demez olaydım eski malzemelerim vardı allahtanda kurtardım 100 tl ile ilk defa far sürdüm :) çok eğlenceliymiş:) eyeliner bile kullanmazdım kirpiklerim yeterince uzun gösterişli diye nazardan korkar sürmezdim eyeli,ner. şeffaf rimel sürerdim kalem çekerdim alta yeterdi bana :) fondötenimi yenilemekle başladım öçnce güzel birtane aldım sonra allık aldım bugün palet makyaj seti aldım falan bitridim paramı baya döktüm içimi dur makyaj fotoğrafımla aldığım setin fotoğrafını ekleyeyimde yorum alayım bari nasıl duruyor ediyor falan diye önerileri olanlar varsa onlarıda alayım :):):) palet bugün aldığım paletim. diğeride ilk far ve gölgelendirme denemem. defalaca videolar izledim nedir ne değildir diye ortaya bu çıktı. :)

Evet canım bendim. Gün içinde süt ürünleri, protein, tahıl, sebze meyve her gruptan almaya çalışıyorum o zaman veriyorum gerçekten.. Sabah süt yada peynir aralarda ceviz,fındık ve kuru kayısı öğlen meyve akşamda salata, yoğurt ve köfte yada bakliyatlı çorba vs. tüketmeye çalışıyorum arada aksıyor tabi ama elimden geldiğince dikkat ediyorum..

Allah kabul etsin canım ben 3 ramazan tutamadım 1.de ilk bebeğime hamileydim ama kaybettim. 2. de oğluşuma hamileydim 3. de yaza geldi ve emziriyordum. nasıl ödeyeceğim bilmem bende şubat tatilinde 15 gün tutayım okulda zor oluyor..

Kızlar birşey sorucam suyun diyete ne faydası var ben hiç içmiyorum ve önemsemiyorumda, gerçekten faydası var mı? spor dışında gün içerisinde hiç su içmiyorum.

Canım su içmek diyette çok gerekli yaktığın yağları idrarla atıyorsun.. Gün içinde 2 litre su tüketmelisin. Ben 2 bazen 2.5 bardak içiyorum yediklerime dikkat edincede veriyorum gerçekten..:114: Benim arkadaşım diyetisyene gidiyor son gittiğinde doktoru 2 kilo yağ yakmışsın ama atamamışsın vucudundan bol su iç demiş eğer atamazsan tekrar yağlar yerleşir demiş bilginize..

Teşekkürler canım mekik çekmeyi sevmiyorum ama mecburen yapacağım yoksa göbek kalacak..

Evet canım arkadaşlarım geçte olsa geldim okulda 24 kasım öğretmenler törenini hazırlıyoruz geç geldim o yüzden sonrada oğluşla oyna doyur bu saat oldu kusura bakmayın kimsecikler kalmamış tabi...

Bende menümü yazayım ama hiç parlak geçmedi bugünüm..

Sabah: 1 küçük kase mısır gevreğine 7-8 tane kuru üzüm ve 1 ceviz ekledim, sütle yedim
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğlen: 2 küçük gözleme (ikisi ancak 1 eder küçük) ve 1 portakal
Ara: 1 fincan çay
Akşam: 1 tabak patates salatası bir iki lokma yoğurt yedim

Amaaa oğluşum pasta diye tutturdu dünden beri bisküvili ve pudingli kolay pasta yaptım az önce ondan 1 kare parça yedim adete kaldı 4-5 gün zor tutuyorum kendimi evde oluncada yeniyor işte

Bugünü diyetten saymıyorum inşallah almam...

selam kızlar menüm:
kahvaltı:
1/2 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir
4 5 dilim sucuk

öğlen
1 waffle

akşam:
2 mandalina

spor:
leslie ile 3000 adım
leslie ile 1 mile
140 mekik
5 dk dans :)
25 dk bacak egzersizleri

hopidikcim 30 kasımda 30 olcam çok hoşş :)) bizim boncuk defolu sanırsam yoksam kimlleer kimleer yuva kuruyooor :)))) istemem deyenler bile gettide ben kaldım :))))
oo daha yolun başındasın beybim..seni keşfedemeyenler üzülsün hem boşveeer

aaaa bu göz bu kaş benim gözüm kaşım..evet evet aynı benim gözüm ve kaşım..görünce bir an şaşırdım..makyajın çok güzel olmuş şeker, malzemelerini güzel günlerde kullan..ben çok beğendim..demek örtmen olacaksın..bende kızımı bu sene 450 puanla bir anadolu öğretmen lisesine kayıt yaptırmıştım ki daha sonra başka sebeplerden düz anadoluya geçtik maalesef

sendemi örtmensin?oo ne güzel ne güzel..ne renkli bir topik olduk

yok yok valla bunlar bnm gözüm kaşım :) teşekkür ederim canım :) ilk denmemdi beğenilmesine sevindim. :) birde baya moralim bozulmuştu geçen gn paylaştım yaptığınız makyajı paylaşın topiğinde kızın biri demişki kirpiklerin takma olunca çok yapay durmuş falan die. :) kendi kirpiklerim yaa :)

kendi kirpiğin olduğu gayet meydanda..o öyle görmek istemiş ya da azıcık kıskanmış olabilir..Allahımıza bin şükür gözlü kaşlıyız öhhö öhhöö

kendi kirpiğin olduğu gayet meydanda..o öyle görmek istemiş ya da azıcık kıskanmış olabilir..Allahımıza bin şükür gözlü kaşlıyız öhhö öhhöö

ben degilim ya uhuhuh takma kirpik bile takiyorum arada sirada cunku benimkiler hic gorunmuyor desem yeridir komple kas goz nakli yaptirmak istiyorum bazen

oh iyi yapmissin canim ben de dun kiyafet alisverisi ile biraz makyaj malzemeleri aldim (bir de hayatimin ilk kirisik kremini aldim cok duygusal bir andi henuz kullanmadim korkuyorum :26:)
kas goz super , ustelik ilk kez far surdum demissin resmen profesyonel makyaj gibi duruyor bravo gerckten takdir ettim ben hic far surmem yakistiramiyorum sanki bilmiyorum. bir tek dugunumde profesyonel makyaj yaptirmistim yuz tane farkli far surmustu resmen ama sonunda super olmustu cok begenmistim. kendim beceremeyecegimi dusundugumden hic evde denemeye kalkismadim. gunluk makyajim pudra, rimel ve acik renk rujdan olusuyor

öhhhhööömm yani :):) haklısın canımcım olabilir :) remen yapay demiş yani kız :) neysem beğendiğinize çok sevindim. o paletin dışında birde 25 li fln bir far paleti almıştım da onu annem kaldırmış :) onda bir sürü renk var dün yeşil yaptım bugün kahve bir önceki günde resimdeki gibiydi :)

ben degilim ya uhuhuh takma kirpik bile takiyorum arada sirada cunku benimkiler hic gorunmuyor desem yeridir komple kas goz nakli yaptirmak istiyorum bazen

takma kirpik kuzenim takardı ben denemek istedim :) benimkilerden kısa durdu güldük baya bi:) kaş göz iyi hoş kendimde tek beğendiğim yer orası :) ancak şu var acayip nazara geliyorum kahretsin sürekli başım ağrıyor

canım bende hiç sürmemiştim far ama belkide 15 20 tane video izledim bunu yapmak için tekniğini öğrendim rengarenk sürüyorum şimdi :) dün bugün ve yaptım takımdaki kızlar hasta oldular :) üzülme kırışıklık kremi aslında kırışıklık olduğu içindeğilde öncelemk için kullanılırsa daha etkili oluyor canım. 35 yaşına girer girmez her kadının kendine bir tane doğum günü hediyesi alması gerekli diye düşünüyorum :) nerden biliyorum ablamlardan :) ikiside 30 üstünde ancak bebek gibi ciltleri var çok özen gösterirler ciltlerine. bende yeni başladım yaşıtlarıma göre çoook çooook gerideyim butarz şeylerde :) kendimi yeni ergenliğe girip kendini etrafa beğendirmeye çalışan kızlar gibi hissediyorum.ve farkediyorumki ben ergenlik falan yaşamamışım yaa :):):) ne makyaj ne stil ne kombin ne bişi. ben kaşımı bile üniversitede aldırdım :) şimdi bi bakıyorum lise 1 de kızlar maşallah kaş göz makyajın dik alasını yapıyorlar :):):)

su makyaj olayini ben de ogrenmek istiyorum ne zamandir aklimda. ben de 19 aralikta su hayatta en sevdigim grubun konserine gidiyorum VIP bilet aldim konser oncesi tanisma vs vs olacakmis simdiden karnima agrilar giriyor o kadar heyecan yapiyorum dusun. gozlerime soyle duzgun bir makyaj yapmak istiyorum buyuk gosterecek bir sey. ben hele goz altima asla bir sey surmedim simdiye kadar cunku olmayacakmis gibi geliyor bilmiyorum.. goz seklim de bir ilginc........ neyse, ben de olmadi youtube'dan bulup baka baka yapmaya calisayim. goz seklim yuzunden sorun oluyor iste. goz kapaklarim da neredeyse yok gibi benim. gorunmuyorlar yani.. oof of bulursam denemelere baslicam artik denedikce foto ceker paylasirim dalga gecmek yok ama

ben de 30a girdim canim daha doldurmadim ama simdiden kreme baslamak istedim cunku goz cevresinde biraz basladi gibi hissediyorum moralim bozuluyor. bir de sag yanagimda simdiye kadar varligini bilmedigim bir gamze olustu... hizla 20 kg verdigim icin olabilirmis. gamze mi yoksa kirisik mi olacak bir ara ilk farkettigimde cok tedirgin oldum o donem krem almaya karar vermistim daha fazla kirismadan ama gamze heralde, hala bilmiyorum. :44:....

dur ben onu degiştirip 2 aralık yapayım tartı günümüz yani cuma aralıgın 5 inde diyetisyen rendevum var ALLAHIM BU SEFER BENİ MAHÇUP ETMEZ İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…