- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.481
Kızlar birşey sorucam suyun diyete ne faydası var ben hiç içmiyorum ve önemsemiyorumda, gerçekten faydası var mı? spor dışında gün içerisinde hiç su içmiyorum.
ayy aynı ben hiiiç su içmiyorum... ama faydası var tabiki içtiğimde metabolizma daha hızlı çalışıyor ve ablam çok su içer boğa gibide yer benden zayıf....55 kg.... ama çok su içer banada iç der bende bi bardak içerim tamam....maşallah....bende yok o.... yeşil çay su sayılıyo mu acaba.... ayyy gene eskiden su niyetine kola içerdim.... 1 ay oldu galiba kolasız.... havada soğudu aramam artık gibi geliyo....
ben öğlen bırakın çok yemeyi uçtum resmen uçtum hiç yazmayayım betüş kafa mı kırar :18:
yok öyle kaçmak dökül bakalım.... ayıp oluyo artı nagiş vallaa.... gir artık havaya yaaa..... biz burda aç geziyoz sen ooohhh götürüyon olmuyo böyle :))))
ozgeftr sobe :))))
:)))) evet nagiş çok kötü örnek oluyon bize, bak betüşş bugün iştahım açık dedi, bir baktım benimde iştahım açılıvermişş
Bugünü kaçamaksız atlatırız inşallah valla ben bugün çok zorlandım. İki gündür akşamları resmen aç aç karnım gurulduya gurulduyauyuyorum ama 300 gr vermişim sadece
Ben sürekli ayağa kalkıyorum orda burda dolanıyorumşu yediklerimi eriteyim diye yiyyoruz yiyoruz bir de akşama kadar oturuyoruz yaa
ben öyle diyorum ama kaçamak yapmıyorum.... bir süre sonra o his kayboluyor zaten.... sadece o debreşik anda şeytanan uymamak lazım.... eferimmm cumaya kadar onu 500 e tamamla bybii... bende 65.8 lerdeyim.... gazlamaya devam.....
Evet banada kriz gelince bozdummu tam bazouyorum bozmadım mı sonra zaten iştah kapanıyorbetüş ben 2 günde 300 gr verdım cumadan beri şimdilik 1,80 kg verdim 2 kg'a tamamlıcam bakalım bireysel dereceye giricem mi
Sürekli yedim yedim birden aç kalınca çabuk verdim şu 2 kiloyu.
Bu arada betüş 65'i ucundan da olsa gördün demek yeni hedef 60 artık.
Evet banada kriz gelince bozdummu tam bazouyorum bozmadım mı sonra zaten iştah kapanıyorbetüş ben 2 günde 300 gr verdım cumadan beri şimdilik 1,80 kg verdim 2 kg'a tamamlıcam bakalım bireysel dereceye giricem mi
Sürekli yedim yedim birden aç kalınca çabuk verdim şu 2 kiloyu.
Bu arada betüş 65'i ucundan da olsa gördün demek yeni hedef 60 artık.
bir haftada 2 kilo haa wooaaww.... maşallah biz dirhem dirhem veriyoz.... sıırrın neee...
yok öyle kaçmak dökül bakalım.... ayıp oluyo artı nagiş vallaa.... gir artık havaya yaaa..... biz burda aç geziyoz sen ooohhh götürüyon olmuyo böyle :))))
ben geldimmmeskisi zaman ayıramıyorum ya buraya
neyseki bi kaç gündür oruçluyum ve akşamları sadece çorba ve salatayla geçiştirdim , şu emzirme olayım bitsin iyice asılıcam buraya ,
bu arada başlangıç kg 97 benm bakalım cuma sabahı ne olacak :26::26:
ben hamilelik ve emzirme döneminde 2 ramazan oruç tutmadım şimdi onlara başladım , 7 gününü tuttum Allah ın izni ilekaldı 53 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?