Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün hiç çalışasım yok ya spor salonuna gidip deli gibi spor yapmak istiyor canımm

Dün ofiste olmadğım için pazartesi sendromunu bugünde yaşıyorumm.

Kızlar birşey sorucam suyun diyete ne faydası var ben hiç içmiyorum ve önemsemiyorumda, gerçekten faydası var mı? spor dışında gün içerisinde hiç su içmiyorum.

Kızlar birşey sorucam suyun diyete ne faydası var ben hiç içmiyorum ve önemsemiyorumda, gerçekten faydası var mı? spor dışında gün içerisinde hiç su içmiyorum.

ayy aynı ben hiiiç su içmiyorum... ama faydası var tabiki içtiğimde metabolizma daha hızlı çalışıyor ve ablam çok su içer boğa gibide yer benden zayıf....55 kg.... ama çok su içer banada iç der bende bi bardak içerim tamam....maşallah....bende yok o.... yeşil çay su sayılıyo mu acaba.... ayyy gene eskiden su niyetine kola içerdim.... 1 ay oldu galiba kolasız.... havada soğudu aramam artık gibi geliyo....

Ben suyun önemini bilmediğim için belki de o yüzden önemsemiyorummm ( yaz olsa neysede kışın su hiç içilmiyor ya bir de çok wc'ye çıkıyorum

Şöyle yapacağım artık, yavaştan başlıcam mesela işyerinde bir 500 ml'lik şişeyi bitiricem, sporda bir 500 m'lik şişeyi de bitirirsem günlük 1 litre içmiş olurum, 2 litreden başlayamam kesinlikle hiç yoktan iyidir bu.

Bugün herkesin iştahı pek açık sanırım benim de öyle

Ben sürekli ayağa kalkıyorum orda burda dolanıyorum şu yediklerimi eriteyim diye yiyyoruz yiyoruz bir de akşama kadar oturuyoruz yaa

ben öğlen bırakın çok yemeyi uçtum resmen uçtum hiç yazmayayım betüş kafa mı kırar :18:

yok öyle kaçmak dökül bakalım.... ayıp oluyo artı nagiş vallaa.... gir artık havaya yaaa..... biz burda aç geziyoz sen ooohhh götürüyon olmuyo böyle :))))

yok öyle kaçmak dökül bakalım.... ayıp oluyo artı nagiş vallaa.... gir artık havaya yaaa..... biz burda aç geziyoz sen ooohhh götürüyon olmuyo böyle :))))

:)))) evet nagiş çok kötü örnek oluyon bize, bak betüşş bugün iştahım açık dedi, bir baktım benimde iştahım açılıvermişş

Bugünü kaçamaksız atlatırız inşallah valla ben bugün çok zorlandım. İki gündür akşamları resmen aç aç karnım gurulduya gurulduya uyuyorum ama 300 gr vermişim sadece

ben öyle diyorum ama kaçamak yapmıyorum.... bir süre sonra o his kayboluyor zaten.... sadece o debreşik anda şeytanan uymamak lazım.... eferimmm cumaya kadar onu 500 e tamamla bybii... bende 65.8 lerdeyim.... gazlamaya devam.....

Ben sürekli ayağa kalkıyorum orda burda dolanıyorum şu yediklerimi eriteyim diye yiyyoruz yiyoruz bir de akşama kadar oturuyoruz yaa

köpüş sağ olsun ben en fazla bir saat sabit oturabiliyom.... çişe götürüyom birini öğle molasına denk getiriyom en az 45 dakka yürüyoz.... yemini ver suyunu ver....bana iyi oluyo...

Evet banada kriz gelince bozdummu tam bazouyorum bozmadım mı sonra zaten iştah kapanıyor betüş ben 2 günde 300 gr verdım cumadan beri şimdilik 1,80 kg verdim 2 kg'a tamamlıcam bakalım bireysel dereceye giricem mi

Sürekli yedim yedim birden aç kalınca çabuk verdim şu 2 kiloyu.

Bu arada betüş 65'i ucundan da olsa gördün demek yeni hedef 60 artık.

Eğer cumaya kada 65,5 in altına inersem hemen direk o günkü kilomu yazıp hedefi 60 a çekicem ayyyyy çok heyecanlıyım.... hiç bişi yemesem mi acep

bir haftada 2 kilo haa wooaaww.... maşallah biz dirhem dirhem veriyoz.... sıırrın neee...

bir haftada 2 kilo haa wooaaww.... maşallah biz dirhem dirhem veriyoz.... sıırrın neee...

Canımm geçenlerde de yazmıştım akşamları çok hafif geçiştiriyorum mesela 1 elma ya da salata bazen elmanın yanında mandalina yani meyve ve salata yiyorum akşamları bir de ben işe yürüyerek gidip geliyorum onun da etkisi oluyordur eminim spora yeni başladığım için onun etkisini daha göremedim aslında sende akşam birşey yemiyorsun, ben denedim akşam eğer karnım guruldaya guruldaya uyuyorsam ertesi gün tartıda iyi rakam görüyorum

Aslında hepimiz bunu uygulasak çok iyi olur, sabah ve öğlen norman beslenip akşam çok hafif birşeyler yesek ve bu düzeni oturtsak eminim kısa sürede çok iyi sonuçlar alacağız, herkes vucüdunu tanıyor artık ben mesela çok aç kalınca veriyorum zehra ablaydı yanlış hatırlamıyorsam biri demiştiki ben herşeyden az az yiyerek kilo veriyorum hepimiz nasıl kilo verdiğimizi biliyoruz artık sonuçta ama uygulayabilmek önemli tabii

ahhh ahh ben bu hafta ++lardayım zaten geciken reglim sebebiyle davul gibi şişim bugünki patlamanın sebebinide ona bağlıyorum bir an evvel olsada bitse yaww akşama bıdığıma balık pişiricem çok şükür bu akşam hafif geçecek aslında hiç yemesem bile olur ama inanın kızlar evde çocuk olunca diyet daha zor o yesin diye pişiriyosunuz sonrada dayanamıyosunuz

ben geldimmm eskisi zaman ayıramıyorum ya buraya
neyseki bi kaç gündür oruçluyum ve akşamları sadece çorba ve salatayla geçiştirdim , şu emzirme olayım bitsin iyice asılıcam buraya ,
bu arada başlangıç kg 97 benm bakalım cuma sabahı ne olacak :26::26:
ben hamilelik ve emzirme döneminde 2 ramazan oruç tutmadım şimdi onlara başladım , 7 gününü tuttum Allah ın izni ile kaldı 53 gün

maşallah demetcim aslında bende başlasam süper olur bir 60 gün kesin olmakla birlikte daha çoktur
benim için üzülmeyi seyrettim ayy çok acı yaa ağlamak için zor tuttum kendimi Mevlam düşmanıma bile evlat acısı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…