- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.581
Olmaz ki böyle ama...
Takımdakiler listelerin nasıl hazırlandığını bilmezse bizim listemizi kim kontrol edecek?
Biz de sizinkini kontrol ediyoruz, unutmayın.
Herkesin bilmesi lazım.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
NoRaaa, Funda08, btlbetul
4.kişi kimm
nerde yazıyo o bende öğrenmek istiyorum zaten......
Canlar siz hiç sitenin başka yerlerine bakmıyonuz mu yahu :) insan bir aşağı yukarı bakar nerde ne var diye.. aaaa aAnlaşıldı artık sık sık bunnunda duyurusunu yapacağız..
Canlar siz hiç sitenin başka yerlerine bakmıyonuz mu yahu :) insan bir aşağı yukarı bakar nerde ne var diye.. aaaa aAnlaşıldı artık sık sık bunnunda duyurusunu yapacağız..
Merhaba kardeş takım...
Listemizi kontrol eder misiniz?
***5. TAKIM 284. ETAP ***
brave_ (72.9 / 72,9 / 0 / %0 )
Buffy26 (62 / 62/ 0 /%0 )
Funda08 (71,6 / 71,4 / 0.2/ %0,28 )
nehirim38 ( 76,5 / 73,9 / 2,6 / %0,43 ) (Yeni üye kilosu 6'ya bölündü, hedefi 65, takıma giriş kilosu 76,5)
PinkCherryBlossom (64,2) (İzinli)
Sweetlyy (73,2 / 73,4 / -0,2 / -%0,27 )
tunituni (73.9/ 73,8 / 0.1 / %0,14 )
5. TAKIM ORTALAMASI: %0,08
Canım özelden yeni mesaj attığım için burdan cevap veriyorum sana mecburen... :)
Ben hallettim bizim listeyi, zaten paylaştım bile.
Herkesin liste hazırlamayı bilmesi lazım ki yarın bir gün senin işin çıktığında takım ortada kalmasın.Sanırım hala bir yardımcın da yok. :) Ben de yardımcısız o kadar ay geçirdim ki zorluğunu iyi bilirim.
Hadi kızlar yok mu hiç Ece'ye ve takımına yardım etmek isteyen, kaptan yardımcısı olmak isteyen biri?
Gönüllüleri görelim...
Canım özelden yeni mesaj attığım için burdan cevap veriyorum sana mecburen... :)
Ben hallettim bizim listeyi, zaten paylaştım bile.
Herkesin liste hazırlamayı bilmesi lazım ki yarın bir gün senin işin çıktığında takım ortada kalmasın.Sanırım hala bir yardımcın da yok. :) Ben de yardımcısız o kadar ay geçirdim ki zorluğunu iyi bilirim.
Hadi kızlar yok mu hiç Ece'ye ve takımına yardım etmek isteyen, kaptan yardımcısı olmak isteyen biri?
Gönüllüleri görelim...
Fundacım nehirim38 in yüzdesini tekrar hesaplar mısın? 2,6yı böldükten sonra işlem yapmamışsın sanırım.Ya da ben bir hata yaptım ben de 0,56 çıkıyor.Bu durumda takım yüzdenizde 0,10 oluyor...
Teşekkür ederim Ececim. :) Düzelttim listeyi...
-------
Betül'den açıklama bekliyoruz o zaman. :) Yardımcı seçilene kadar dadanırım takıma ona göre.
olur mu kız öyle yardımcı seçilene kadar.Hep dadan :) Bizde size dadanırız.
Fundacım hoppidicik 260. etapta izne ayrılmış.24e böldüm doğru di mi..
A-aaaa!
Kız ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Gerçi Betül gönüllü olmuşsa zaten yardımcın seçilmiş demektir. Sanırım sen unutmuşsun bu konuyu. :)
24'e canım, doğrudur... Aslında bayramdaki etap birleştiği 23 olur ama çok karışık bir hesap oldu, eninde sonunda karışacaktır o yüzden. Zaten 23 le 24 çok fark etmiyor.
yardımcı olabilirim başka aday yoksa tabi, ama biri bana sistemi anlatsın please yada linki atsın okuyayım.... link arıyamıcam biraz yoğunum ve moralim acaiip bozuk((
betüş kaptan yardımcılığı konusunda gönüllü olduğunu söylemişti gözden kaçmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?