- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.621
Kızlar kimse merak etmedi ne olduğunu ama söyleyeyim
Dün oğluşum koltuğun tepesinden düştü tam kafasının üzerine işin kötüsü yanındaydım ve biranda oldu yetişemedim..Akşam hastanedeydik çok şükür iyi şimdi kontroller yapıldı eve geldik ama tüm gece uyuyamadım kuzum iyimi diye..
Şimdi ben mesajhı yazdım gönderdim senin mesajını gördüm zehra abla, çok üzüldüm yaa, çok düşe kalka büyür derler ama işte annelik çok başkadır tabii, Rabbim acil şifa versin inşallah.
Haftalık 500 gr verme sınırımızın altına düşen arkadaşlar;
nagiş
hopiş
Zehra_shadi sen en azından vermişin....
önümüzdeki hafta mücadeleye devam... hafta sonu cozutmak yok..... kendimede söliim bunu...
Geçmiş olsun.... olcağı varsa oluyor bir şey yapamıyabiliyorsun bazen her şey Allah tan... çok dikkat etmek lazım bu sıpalar Allah yardımcın olsun.... ben çok severim çocukları.... ne kadar bebişin....
Betüşüm çok güldüm yahaklısın pazartesi 800 gr verdim 1 kiloya tamamlıcam diye hava atıyordum ama nerdeee
Ablası 3 yaşını bitirmesine 2 ayı kaldı. Artık dana oldu kendileri.. Tatlı dana ve hiç yerinde durmuyor yanında bile yetişemedim baksana.. Ama çocukları melekler korur derler çok doğru..
Melekler anneler oluyo dikkat et yeğenime
Gülmek yoook haftayada böyle görürsem çok kınarım.... nagiiişşş ve hopişşş....
noraa ve Thurl sizde aman iyi verdik diye gevşemeyin sakın gözüm üzerinizde......
çok mu sert oldu acaba mesajım yanlış anlaşılır mı acaba küsen müsen olmasın bak
Yok yok sen böyle devam etküsen müsen olmaz birinin böyle uyarması lazımm
3. olmuşuz hanımlar.Hadi az daha gayret edelim önümüzdei hafta tozunu attıralım buranınDikkatle inceleyemedim ama nora sanırım 2. olacak :) 1.liği açık ara farkla kaybetmiş maşşallah hanımefendi (kimdi onu da unuttum ) 4,24 gibi bir yüzde yapmış.Darısı sizlerin başınıza :)
4.24 waaoowww.... başarı hikayesini yazar şimdi hepimiz okuyalım bence.....
4.24 waaoowww.... başarı hikayesini yazar şimdi hepimiz okuyalım bence.....
neeeGünaydın. Bu sabah itibariyle tartım bana sürpriz yapmış bulunuyor :) 42 cıktım :) kalorimi toparlamam lazım.
oy oy oyy..janım benim..:13:bugün yediklerimi söylesem dudağın uçuklar..kıssslaar dün bir yedim bir yedim öfff yanee.... jelibonlar püsküütler çukulatalar..... manyak bi gündü...
fulyaaaaaaaaaaaaToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
NoRaaa, Funda08, btlbetul
4.kişi kimm
çook geçmiş olsun..Allah hepimizin meleklerini korusun..Kızlar kimse merak etmedi ne olduğunu ama söyleyeyim
Dün oğluşum koltuğun tepesinden düştü tam kafasının üzerine işin kötüsü yanındaydım ve biranda oldu yetişemedim..Akşam hastanedeydik çok şükür iyi şimdi kontroller yapıldı eve geldik ama tüm gece uyuyamadım kuzum iyimi diye..
4.24 mü??inanmıyorumm4.24 waaoowww.... başarı hikayesini yazar şimdi hepimiz okuyalım bence.....
ahh ahh ..dertlerimi depreştirdin ..benimde 1 haftada 2 kilo vermişliğim vardı emmeeeKızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummmBir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.
canım boyum kısa zaten.Hem normalde çıkıyorum yukarı :) bu 2 hafta biraz stres falan olunca düştü.Normalde dengeliyorum yanineee42 mi?..git işine allasen ya!!..bir deri bir kemik kalmışsın bacım..bence artık dur..[/B]
kızlar maaşallah bugün ben yokum diyemi bu muhabbet..oku oku bitiremedim yahu!!..beni soracak olursanız ki bence hiç sormayın bugün ipin ucunu kaçırdım..ne siz sorun ne de ben söyleyeyim..yarında aşure günü aşure yapıcam..kendim için yarınada bir garanti veremiyorum maalesef olsun ben 1 saat sporla yakarım yediklerimi..cumaya görürsünüz hoppişi
Melekler anneler oluyo dikkat et yeğenime
Gülmek yoook haftayada böyle görürsem çok kınarım.... nagiiişşş ve hopişşş....
noraa ve Thurl sizde aman iyi verdik diye gevşemeyin sakın gözüm üzerinizde......
3. olmuşuz hanımlar.Hadi az daha gayret edelim önümüzdei hafta tozunu attıralım buranınDikkatle inceleyemedim ama nora sanırım 2. olacak :) 1.liği açık ara farkla kaybetmiş maşşallah hanımefendi (kimdi onu da unuttum ) 4,24 gibi bir yüzde yapmış.Darısı sizlerin başınıza :)
Kızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummmBir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.
noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasın canımcım :) çok çok çok tebrik ederim seni çok sevindim kendim vermişim gibi.. daha nice 2.liklere 1.liklere inşallah :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?