Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun.... olcağı varsa oluyor bir şey yapamıyabiliyorsun bazen her şey Allah tan... çok dikkat etmek lazım bu sıpalar Allah yardımcın olsun.... ben çok severim çocukları.... ne kadar bebişin....

Canım benim şimdi gördüm sağolasın..Amin ablası çok şükür iyi kötü bir yerine gelmemiş Allahtan..

Betüşüm çok güldüm ya haklısın pazartesi 800 gr verdim 1 kiloya tamamlıcam diye hava atıyordum ama nerdeee

Geçmiş olsun.... olcağı varsa oluyor bir şey yapamıyabiliyorsun bazen her şey Allah tan... çok dikkat etmek lazım bu sıpalar Allah yardımcın olsun.... ben çok severim çocukları.... ne kadar bebişin....

Ablası 3 yaşını bitirmesine 2 ayı kaldı. Artık dana oldu kendileri.. Tatlı dana ve hiç yerinde durmuyor yanında bile yetişemedim baksana.. Ama çocukları melekler korur derler çok doğru..

Melekler anneler oluyo dikkat et yeğenime

Gülmek yoook haftayada böyle görürsem çok kınarım.... nagiiişşş ve hopişşş....

noraa ve Thurl sizde aman iyi verdik diye gevşemeyin sakın gözüm üzerinizde......

çok mu sert oldu acaba mesajım yanlış anlaşılır mı acaba küsen müsen olmasın bak

Aldım mesajı betüşümmm bu hafta hedef 1 kg, pazarı da atlattım mı gerisi kolay

3. olmuşuz hanımlar.Hadi az daha gayret edelim önümüzdei hafta tozunu attıralım buranın Dikkatle inceleyemedim ama nora sanırım 2. olacak :) 1.liği açık ara farkla kaybetmiş maşşallah hanımefendi (kimdi onu da unuttum ) 4,24 gibi bir yüzde yapmış.Darısı sizlerin başınıza :)

4.24 waaoowww.... başarı hikayesini yazar şimdi hepimiz okuyalım bence.....

Kızlar bugünkü menümü paylaşayım.

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 çatal lor peyniri

Ara: 3 eti form bisküvi

Öğle
1 kase çorba
1 tabak etli patates yemeği

Akşam
1 ya da 2 elma.

Su: 1,50 litre
Spor: 45 dk yürüyüş+20 dk yer hareketleri.

Günaydın. Bu sabah itibariyle tartım bana sürpriz yapmış bulunuyor :) 42 cıktım :) kalorimi toparlamam lazım.
neee 42 mi?..git işine allasen ya!!..bir deri bir kemik kalmışsın bacım..bence artık dur..

kıssslaar dün bir yedim bir yedim öfff yanee.... jelibonlar püsküütler çukulatalar..... manyak bi gündü...
oy oy oyy..janım benim..:13:bugün yediklerimi söylesem dudağın uçuklar..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

NoRaaa, Funda08, btlbetul

4.kişi kimm
fulyaaaaaaaaaaaa

çook geçmiş olsun..Allah hepimizin meleklerini korusun..

4.24 waaoowww.... başarı hikayesini yazar şimdi hepimiz okuyalım bence.....
4.24 mü??inanmıyorumm

Kızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummm Bir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.

kızlar maaşallah bugün ben yokum diyemi bu muhabbet..oku oku bitiremedim yahu!!..beni soracak olursanız ki bence hiç sormayın bugün ipin ucunu kaçırdım..ne siz sorun ne de ben söyleyeyim..yarında aşure günü aşure yapıcam..kendim için yarınada bir garanti veremiyorum maalesefolsun ben 1 saat sporla yakarım yediklerimi..cumaya görürsünüz hoppişi

neee 42 mi?..git işine allasen ya!!..bir deri bir kemik kalmışsın bacım..bence artık dur..[/B]
canım boyum kısa zaten.Hem normalde çıkıyorum yukarı :) bu 2 hafta biraz stres falan olunca düştü.Normalde dengeliyorum yani

aşk olsun.Fena mı sende yazacak birşeyler bulursun..

banada banada böyle tepkiler bekliyorum kızlar sıkın sarın beni şefkat gösterin aban ama acımayın :) sevin ama dövün.. anaa ne çelişkili cümlecikler ürettim.. neysem siz beni sıkmazsanız ben ancak böyle 900 gr.de kalırım kızlar hadiiii haftaya en az 1.5 kg gitmesi lazım betülüm beni yor canım başka türlü olmayacak bu

ey maşallah o kadarınıda istemem yaa çok tehlikeli yazık günah sıkı sıkı zayıflamak istiyorum ama tebrik ederim bünye meselesi vesselam :)
Kızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummm Bir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.

noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasın canımcım :) çok çok çok tebrik ederim seni çok sevindim kendim vermişim gibi.. daha nice 2.liklere 1.liklere inşallah :):)

bu arada keşke takım hep cuma günleri gibi olsa oku oku bitmedi maşallah :)

noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasın canımcım :) çok çok çok tebrik ederim seni çok sevindim kendim vermişim gibi.. daha nice 2.liklere 1.liklere inşallah :):)

Sağol canımm darısı tüm takım arkadaşlarımın başına inşallah kilo vermek beni çok mutlu ediyor yaaa çok mutluyum bugünnn

Günaydın kızlar, herkesee iyi haftasonları...

Yarım litre suyum bitti, öğlene doğru yeşil çayımı da içeyim herşey düzene giriyor yavaş yavaş, artık düzenli yeşil çayımı ve suyumu içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…