Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın canım

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 284. Etap

zehra_s 63,4/63/0,4/%0,63
fadime02 97,3/96,8/0,5/%0,51
nagieymen 66,5/67,5/-1/%-1,50
btlbetul 66,1/65,3/0,8/%1,21
NoRaaa 73,7/71,6/2,1/%2,85
hoppidicik 84,1/92/-0,32/-%0,38 259. etapta izne ayrılmıştı kilosu 25e bölündü.
bsrmhmmt 71,7/70,8/0,9/%0,26 6. takımdan transfer oldu.

9. takım toplam yüzdesi %0,51

- Bu etap 284. etap, onu düzelttim.
- Bireysel ortalamalar ve de takım ortalaması doğru.
- bsrmhmmt'nin 6. takımdan ayrıldığı etabı belirtmen lazım. Eğer geçen hafta transfer olduysa kilosunda bölünme yapılmaz, ama daha önce transfer olduysa kilosu bölünür.

Benim gördüklerim bunlar.

taslak üzerinde değişim yaparken bazen unutuyorum etabı :)
geçen hafta transfer oldu. teşekkürler cnaım

60 kg olduğum gün kocaman bir pizza yicem..... yada hamburger... ne yesem acaba....

günaydın bende 1 kg bekliyordum anca yarım kilo gitmiş ben dün regl oldum haftaya inşallah 1.5 gider

İnşallah canım durumumuz aynı bende 3 günüm vardı bugün adet oldum.. Haftaya daha iyi sonuç alırız inşallah..

Ben de ona bakıyordum Neyse belkimmm 2.olurum

Sen bizim birincimizsin canım.. Tebrik ederim..

En çok hangisini seviyorsan onu ye canım bence 60 olmayı bekleme arada ödül ver kendine çünkü vucudun az yemeğede alışıyor şaşırt bünyeyi

hahaaa bende sabredebilir miyim acaba diye düşünüyorum.... bu kadar çok düşündüğüme bakılırsa sabredemicem....

Kızlar kimse merak etmedi ne olduğunu ama söyleyeyim

Dün oğluşum koltuğun tepesinden düştü tam kafasının üzerine işin kötüsü yanındaydım ve biranda oldu yetişemedim.. Akşam hastanedeydik çok şükür iyi şimdi kontroller yapıldı eve geldik ama tüm gece uyuyamadım kuzum iyimi diye..

Şimdi ben mesajhı yazdım gönderdim senin mesajını gördüm zehra abla, çok üzüldüm yaa, çok düşe kalka büyür derler ama işte annelik çok başkadır tabii, Rabbim acil şifa versin inşallah.

Haftalık 500 gr verme sınırımızın altına düşen arkadaşlar;

nagiş
hopiş

Zehra_s hadi sen en azından vermişin....

önümüzdeki hafta mücadeleye devam... hafta sonu cozutmak yok..... kendimede söliim bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…