- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.641
ahh ahh ..dertlerimi depreştirdin ..benimde 1 haftada 2 kilo vermişliğim vardı emmeee
kızlar maaşallah bugün ben yokum diyemi bu muhabbet..oku oku bitiremedim yahu!!..beni soracak olursanız ki bence hiç sormayın bugün ipin ucunu kaçırdım..ne siz sorun ne de ben söyleyeyim..yarında aşure günü aşure yapıcam..kendim için yarınada bir garanti veremiyorum maalesef olsun ben 1 saat sporla yakarım yediklerimi..cumaya görürsünüz hoppişi
Kızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummmBir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.
bendegeldim takıma şans ve irade gücü getirir inşaallah
fulyaaaaaaaaaaaa..sen niye takımda değilsin:26:
Selam hanımlar. bugün yok kurs yok sorular, yok nişan hazırlığı (yarın bir tanıdığım nişanlanıyor.) derken adam gibi giremedim siteye.Girdiğimde de listede yaptığım hataları düzeltmekle meşguldum
bsrmhmmt nin yüzdesini yanlış yazmışım .. hoppidicikin kilosunu yanlış bölmüşüm.Sonuç şu an bizle beraber 3 tane birinci oluyor
bi daha hesaplıyım da yanlış olmasın
Selam hanımlar. bugün yok kurs yok sorular, yok nişan hazırlığı (yarın bir tanıdığım nişanlanıyor.) derken adam gibi giremedim siteye.Girdiğimde de listede yaptığım hataları düzeltmekle meşguldum
bsrmhmmt nin yüzdesini yanlış yazmışım .. hoppidicikin kilosunu yanlış bölmüşüm.Sonuç şu an bizle beraber 3 tane birinci oluyor
:) aynen öyle canımNasıl ikimizin de gözünden kaçmış öyle?
Takımlarda paylaşmanın yararı bu işte, biri görmezse diğeri görüyor, tabi kontrol ediyorsa...
Bir de bu hafta 3 birinci varmış.Çok hoş yahu...
Tebrikler kızlar. :)
beni zaten yakından atacaklar buradan :) şu 9. takım açıldığından beri etmediğim şey kalmadıEcem... Ecem... Ortak dertli kardeş kaptanım...
Acele etme listeleri değiştirmek için, bizde de bir hata çıktı.
Ben de bizimkinin değiştirilmiş halini yazarım sana öyle yayınlarız.
aa biz 3.lükten 1.liğe mi yükseldik yaniii :) yoksa benmi yanlış anladım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?