Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü Menüm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk

Öğle
1 kase çorba
Avuç büyüklüğünde pane harçlı tavuk

Ara: Yarım avuç kuruyemiş

Akşam
1 elma

Su: 1,5 litre
Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk fitness.
Yeşil çay: 3 bardak.

ahh ahh ..dertlerimi depreştirdin ..benimde 1 haftada 2 kilo vermişliğim vardı emmeee

yine yapabilirsin hoppisim silkelen bak kendine gel 3. olmusuz ben de ilk kez ilk 3e girdigimizi goruyorum heyecan yaptim keske ben de takimda olsaydim dedim hatta bu gazla 1. de oluruz birak artik su kacamaklari sporla yakarim diye diye yeme zaten sporla depodan yakman lazim kacamaklari degil ben de cunku zamaninda sporla yakarim diye diye verdigim butun kilolari geri aldim o is oyle kolay olmuyor malesef

Kızlar sonuçlar açıklandı, 3.olmuşuz ve ben bireyselde 2.olmuşummm Bir daha da bu dereceyi göremem sanırım. Olsun her hafta 1 kg versemde yeter bana.

tebrikler canim cok sevindim basarilarinin devamini diliyorum

Selam hanımlar. bugün yok kurs yok sorular, yok nişan hazırlığı (yarın bir tanıdığım nişanlanıyor.) derken adam gibi giremedim siteye.Girdiğimde de listede yaptığım hataları düzeltmekle meşguldum
bsrmhmmt nin yüzdesini yanlış yazmışım .. hoppidicikin kilosunu yanlış bölmüşüm.Sonuç şu an bizle beraber 3 tane birinci oluyor

bi daha hesaplıyım da yanlış olmasın

Son düzenleme:
selam kızlar sabah 6 dan beri totom daha yeni yer gördü
misafirler çogaldı ankaradan adanadan adıyamandan gelen gelene ALLAHTAN DOGALGAZIM BAGLANDI
PC Yİ MUTFAGA ALDIM FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM
BÜTÜN MİASAFİRLERİM TAZİYEYE GİTTİLER ,BİR SAAT ÖNCE ÇİGKÖFTE YEDİM KENDİMİZ YAPMIŞTIK DAYANAMADIM YEDİM HEMEN SİRKELİ SUYUMU İÇEYİM

Kolay gelsin canım bizimde nişan hazırlığımız var yarın eşimin kuzeni nişanlanıyor tesadüfe bak

Bu günkü menümü paylaşayım..

Sabah:
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 yeşil zeytin
yarım kk peynir
2 dilim kızarmış buğday ekmeği
veeee 2 lokma sucuklu yumurta (kuzuma yapmıştım hepsini yemedi)

Ara: 7 fındık

Öğlen :1 elma

Akşam: 1 porsiyon nohut, 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt..

Bugünde böyle geçti.. Canım çok salep istiyor tam olarak iyileşemedim belki az şekerlisinden ev yapımı bir salep içerim..

Bunun yanında 2 litre su içtim ve tüm gün temizlik yaptım..:118:

Nasıl ikimizin de gözünden kaçmış öyle?
Takımlarda paylaşmanın yararı bu işte, biri görmezse diğeri görüyor, tabi kontrol ediyorsa...

Bir de bu hafta 3 birinci varmış. Çok hoş yahu...
Tebrikler kızlar. :)

Ecem... Ecem... Ortak dertli kardeş kaptanım...

Acele etme listeleri değiştirmek için, bizde de bir hata çıktı.
Ben de bizimkinin değiştirilmiş halini yazarım sana öyle yayınlarız.

kızlar nasılsınız?? bugün giremedim buraya... öncelikle tümmmm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun geç oldu ama kusura bakmasın meslektaşlarım

sınava girdim çok şükür bitti dertler :) dershaneydi fln derken ancak oturdum bilgisayar başına :) nişanlımda geldi ooohhh benden mutlusu yok :)

eveeeeeettt sıra geldi günün haberinee... duyduk duymadık demeyin!!! ben bugün diyetisyene gittimmm :) 3 + 1 lik diyete aldı beni yani 3 ay diyet 1 ay koruma programı :) her gün internet üzerinden takip edecek yediklerimi arıca haftada 1 kontrolü olacakmış :) çok şirin bir hanımefendi :) bakalım 3 ay içerisinde mezuniyet karnesi alabilecekmiyim kk dan :) ama bana 12 13 kilo vermen yeterli dedi. 58 60 olursan çok hoş durur fiziğin dedi. ben 55 altı istiyorum dediğimde bakarız duruma göre dedi kemik yapım kalın diyerekten çok zayıf görünme dedi :) hatun güzelliğimide düşünüyor yani :) birde bugün orada 74 kilo veren bir abla gördüm kadının içinden bir ben hatta daha fazlam çıkmış :) o yaparsa ben neden başaramayayım dedim :) çok motive oldum :) sporada devam edicem yararı oldukça fazla olur güzelce sıkılaşırsın dedi :) anlayacağını işin ucunda parada olduğu için ve her gün diyetisyen abla kontrol edeceği bana geri bildirimlerle doğruyu yanlışı göstereceği için mutlu mutlu ve zoraki bir diyete giriyorummm :):):):)

aa biz 3.lükten 1.liğe mi yükseldik yaniii :) yoksa benmi yanlış anladım????

Kızlar iyi akşamlar, evdeki netim çok kötü menümü yazıp çıkıcam, çok şükür bugünü de kaçamaksız atlattım.

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta

Ara: Yarım avuç fındık, fıstık

Öğle: 2 adet eti form bisküvi
Yarım elma

Ara: 1 ayva

Akşam
Bol salata

Ara: Çok az fındık fıstık

Yeşil çay: 2 bardak
Spor: 30 dk yer hareketleri.

:) aynen öyle canım
Ecem... Ecem... Ortak dertli kardeş kaptanım...

Acele etme listeleri değiştirmek için, bizde de bir hata çıktı.
Ben de bizimkinin değiştirilmiş halini yazarım sana öyle yayınlarız.
beni zaten yakından atacaklar buradan :) şu 9. takım açıldığından beri etmediğim şey kalmadı
aa biz 3.lükten 1.liğe mi yükseldik yaniii :) yoksa benmi yanlış anladım????

gibi gibi.Hatta evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…