Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kizlar

biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar

sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Allah şifa versin canım bizi de haberdar et kız sen nereliydin ?
Yüz yüze eğitimde sona ermiş kızlar.
Gözümüz aydın mı desek ne desek bilemedim
Özellikle ilkokul çocuklarına çok üzülüyorum
Benim için değişen bir şey olmadı ama çocuklar için gerçekten üzülüyorum

Valla benim için kötü. Canlı ders bağlantısı sürekli Veli aramaları whats up mesajları
Bi şey de diyemiyorum ama belli bi vakitten sonra mesaj atmalarından hiç hoşlanmıyorum
amin sagol canim:)
ben yozgatliyim
esim nevsehir li
izne gidince nevsehire gidiyoruz evimiz orda
Görümcem yozgatta okuyor bi kere gittim Yozgat’a bu yıl mezun oluyor sözde mezuniyetine gidecektik bu koşullarda mezuniyet filan olmaz herhalde
burda boyumu olcum 1. 65 ciktimyaa
166 saniyodum kendimi
yada 1cm.kisalmisim
Metrede sorun vardır

Mide fıtığın yemek borusunun mide ile birleştiği yerde miydi, patates suyundan sonra geçti mi
Yok canım onu ameliyatla hallettik ona denemedim ben ameliyattan sonra ağrılar devam edince yaptım
Selam kızlar,bugün öğleden sonra okula gitmem gerekti,kitap dagitimi için,ordan arkadaşla kahve içmeye gittik,aylar sonra ilk defa bir arkadasla çıkmak iyi geldi gerçekten
Oh ne güzel yaaaa bana da şok geliyor
Aynı cümleleri bende kullanıyorum kısır döngü gibi başa dönüp duruyorum
slm kizlar

biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar

sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Allah yardımcınız olsun canım
Burun ameliyatı da zor ama ya.
Burun kaynaklı ise uyku apnesi olmayabilir
Ben oldum ilk gün sadece sıkıntı oluyır burun ameliyatında sonra çok kolay geçti benim

Kesinlikle öyle canim. Ben bana dar gelen bir kaç tane üst giyip foto çekmiştim şu an karşılaştırınca gurur tablosu diyorum. 57 olursam nasil olur dusunemiyorum.
Eşimle iş bölümü yaptık dedin geçenlerde, ama hep sen çalışıyor sun. Ona hangi işler düştü acaba
Ben cok biriktirirdim, ama artik atiyorum. Dediğin gibi cocuklarin esyalari var onlari ne yapacağım hiç bilmiyorum. Etrafta ihtiyacı olan var mi onuda bilmiyorum. Bir sürü şeyleri var. Puset,reflu yatağı, kiyafet , küçülen yorganlar
Mutfakta bizde öyleyiz. Kriz geciriyorum. Bacagima yapisacak diye sürekli Kafasını dolaplara vuruyor. Karnı tok alti temiz uykusunu almışsa belki oyalanir. Onun dışında zor. Ama mutfak dışında evi falan supuruyorsam dokunmuyor pek.
Birde cevap veremedim sabah, ogluşum 3 yaş 3 aylık... kardeşi oyununu bozmasın yeter ki giriyor odasina kapatıyor kapıları kardeşi mi al götür o gelmesin ben tek oynarim gibi oluyor.
Öyle çok bağımlı değil canim. Okula falan gidince de beni pek aramiyor ( ağlasam mi gülsem mi bilemedim )
Kızlar dün masalın ödem çayını yaptım içtim. Sabah daha fazla artı geldim ya hu
Sen dün ekmeği kacirmistin bence. Gün boyu 6 dilim ekmek şişirmiş olabilir
Minnoşla birlikte uyuyorum, ışık açarsam uyanır :))
Biz kafaya takilan ışıklardan almıştık iş görüyor bak istersen.
Yerlestirdim niran
Kendimi toparlayamıyorum boğaz ağrısı öksürük baş ağrısı yarın sabah hastaneye gidecegim
Korkutmak gibi olmasin öksürük dışında ikisinsen bende cok cektim. Korona olduğum zaman. Koku aliyor musun.
Yine gel yine

Daha çok erken hacı kitap oku iyisi mi

Kan grubumuz aynı
Bu grupta ayrı düşmüşüz bacim..

Bu iyi bi şey bence bağımlı olmasın zaten
Sen dün ekmeği kacirmistin bence. Gün boyu 6 dilim ekmek şişirmiş olabilir
Yok kuzum ben genelde hep ekmek yerim. Normalde çok ödemim olmaz. Ama bugün her yerim şiş. Niran’ın dediği gibi 3 lt su bana fazla geldi muhtemelen. Hep 2 lt içerim

bu sene 3 sene olucak gitmeyeli(

kesin kesin
sorun metrede

Allah yardımcınız olsun canım
sagol canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…