- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.541
evde olmak iyimi kotumu anlamadim sizin icinCumhurbaşkanı açıklama yaptı. Yine online eğitime geçtik
yeniden hoş geldin işkence
Allah şifa versin canım bizi de haberdar et kız sen nereliydin ?slm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Benim için değişen bir şey olmadı ama çocuklar için gerçekten üzülüyorumYüz yüze eğitimde sona ermiş kızlar.
Gözümüz aydın mı desek ne desek bilemedim
Özellikle ilkokul çocuklarına çok üzülüyorum
Valla benim için kötü. Canlı ders bağlantısı sürekli Veli aramaları whats up mesajlarıevde olmak iyimi kotumu anlamadim sizin icin
amin sagol canim:)Allah şifa versin canım bizi de haberdar et kız sen nereliydin ?
allah kolaylik versin ozamnValla benim için kötü. Canlı ders bağlantısı sürekli Veli aramaları whats up mesajları
Nerde yaşıyorsunuz ki normaldeamin sagol canim:)
ben yozgatliyim
esim nevsehir li
izne gidince nevsehire gidiyoruz evimiz orda
11 tane öğrenci watsap grubum var, şimdi hepsinde şenlik varValla benim için kötü. Canlı ders bağlantısı sürekli Veli aramaları whats up mesajları
fransada yasiyoruz canimNerde yaşıyorsunuz ki normalde
Yozgat ve Nevşehir’in nereleri
Ben okul açılınca mesaj göndermene kapatmıştım11 tane öğrenci watsap grubum var, şimdi hepsinde şenlik var
Bi şey de diyemiyorum ama belli bi vakitten sonra mesaj atmalarından hiç hoşlanmıyorumValla benim için kötü. Canlı ders bağlantısı sürekli Veli aramaları whats up mesajları
Görümcem yozgatta okuyor bi kere gittim Yozgat’a bu yıl mezun oluyor sözde mezuniyetine gidecektik bu koşullarda mezuniyet filan olmaz herhaldeamin sagol canim:)
ben yozgatliyim
esim nevsehir li
izne gidince nevsehire gidiyoruz evimiz orda
Metrede sorun vardırburda boyumu olcum 1. 65 ciktimyaa
166 saniyodum kendimi
yada 1cm.kisalmisim
Yok canım onu ameliyatla hallettik ona denemedimMide fıtığın yemek borusunun mide ile birleştiği yerde miydi, patates suyundan sonra geçti mi
Oh ne güzel yaaaa bana da şok geliyorSelam kızlar,bugün öğleden sonra okula gitmem gerekti,kitap dagitimi için,ordan arkadaşla kahve içmeye gittik,aylar sonra ilk defa bir arkadasla çıkmak iyi geldi gerçekten
Aynı cümleleri bende kullanıyorum kısır döngü gibi başa dönüp duruyorumSabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.
Allah yardımcınız olsun canımslm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Ben oldum ilk gün sadece sıkıntı oluyır burun ameliyatında sonra çok kolay geçti benimBurun ameliyatı da zor ama ya.
Burun kaynaklı ise uyku apnesi olmayabilir
Bi onu içmedim kekik çayı, ihlamur ,ceviz kabuğu kaynattim içtimAda çayı içtin mi boğazın için
Kesinlikle öyle canim. Ben bana dar gelen bir kaç tane üst giyip foto çekmiştim şu an karşılaştırınca gurur tablosu diyorum. 57 olursam nasil olur dusunemiyorum.Bence puanlamada sıkıntı yok ben 1000 ipi 25-30 dakikada aralığında atlıyorum ve ipe takıldığım sürelerde durma sürem maksimum 2-3 dakikadır toplamda 200 puan yazıyorum ama 30 dakika Leslie 90 puan ediyor kesinlikle ikisi aynı değil 30 dakika Leslie yapmış olsam en fazla sırtım terliyor benim ama ipte saçlarımın arasından sular akıyor resmen bence puanlamada sıkıntı yok gibi ama yine de siz bilirsiniz
İyi ki bunu yapmışsın nasıl mutlu oluyor nasıl motive ediyor insanı harikaaa
Eşimle iş bölümü yaptık dedin geçenlerde, ama hep sen çalışıyor sun. Ona hangi işler düştü acabaSabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.
Ben cok biriktirirdim, ama artik atiyorum. Dediğin gibi cocuklarin esyalari var onlari ne yapacağım hiç bilmiyorum. Etrafta ihtiyacı olan var mi onuda bilmiyorum. Bir sürü şeyleri var. Puset,reflu yatağı, kiyafet , küçülen yorganlarYa çok iyiymiş keşke bize de yapsalar Sana zoom id ve şifresini gönderirim kaçak girersin
Ben biriktirmeyi çok sevmiyorum kuzum fazla olanı evde tutmuyorum bi miniğimin küçülenleri var o da kardeşi olursa kullanılır diye
Öğretmenler seminer döneminde idari izinli sayıldıkları için il dışına çıkmaları yasak nereye gidiyor
Mutfakta bizde öyleyiz. Kriz geciriyorum. Bacagima yapisacak diye sürekli Kafasını dolaplara vuruyor. Karnı tok alti temiz uykusunu almışsa belki oyalanir. Onun dışında zor. Ama mutfak dışında evi falan supuruyorsam dokunmuyor pek.Özgürce kapı pencere silmek de güzel bi şey benim paçama yapışan minik bi canlı beynim uyuşuyor bi şey yapana kadar. Bugün yemek yaparken bildiğin tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Sürekli paçama yapışıyor
Sen dün ekmeği kacirmistin bence. Gün boyu 6 dilim ekmek şişirmiş olabilirKızlar dün masalın ödem çayını yaptım içtim. Sabah daha fazla artı geldim ya hu
Biz kafaya takilan ışıklardan almıştık iş görüyor bak istersen.Minnoşla birlikte uyuyorum, ışık açarsam uyanır :))
Korkutmak gibi olmasin öksürük dışında ikisinsen bende cok cektim. Korona olduğum zaman. Koku aliyor musun.Yerlestirdim niran
Kendimi toparlayamıyorum boğaz ağrısı öksürük baş ağrısı yarın sabah hastaneye gidecegim
Bu grupta ayrı düşmüşüz bacim..Yine gel yine
Daha çok erken hacı kitap oku iyisi mi
Kan grubumuz aynı
Zibilyon tane ortak noktadan olsun o kadar hacı kan grubumuz aynı olmasa da seviyorum seniBu grupta ayrı düşmüşüz bacim..
HaklisinZibilyon tane ortak noktadan olsun o kadar hacı kan grubumuz aynı olmasa da seviyorum seni
HaklisinZibilyon tane ortak noktadan olsun o kadar hacı kan grubumuz aynı olmasa da seviyorum seni
Bu iyi bi şey bence bağımlı olmasın zatenMutfakta bizde öyleyiz. Kriz geciriyorum. Bacagima yapisacak diye sürekli Kafasını dolaplara vuruyor. Karnı tok alti temiz uykusunu almışsa belki oyalanir. Onun dışında zor. Ama mutfak dışında evi falan supuruyorsam dokunmuyor pek.
Birde cevap veremedim sabah, ogluşum 3 yaş 3 aylık... kardeşi oyununu bozmasın yeter ki giriyor odasina kapatıyor kapılarıkardeşi mi al götür o gelmesin ben tek oynarim gibi oluyor.
Öyle çok bağımlı değil canim. Okula falan gidince de beni pek aramiyor( ağlasam mi gülsem mi bilemedim )
Yok kuzum ben genelde hep ekmek yerim. Normalde çok ödemim olmaz. Ama bugün her yerim şiş. Niran’ın dediği gibi 3 lt su bana fazla geldi muhtemelen. Hep 2 lt içerimSen dün ekmeği kacirmistin bence. Gün boyu 6 dilim ekmek şişirmiş olabilir
bu sene 3 sene olucak gitmeyeliBi şey de diyemiyorum ama belli bi vakitten sonra mesaj atmalarından hiç hoşlanmıyorum
Görümcem yozgatta okuyor bi kere gittim Yozgat’a bu yıl mezun oluyor sözde mezuniyetine gidecektik bu koşullarda mezuniyet filan olmaz herhalde
Metrede sorun vardır
sagol canim:)Allah yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?