Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offfff yine online eğitime geçtik
Tam alıştı derken okula tekrar uzaktan eğitime geçiyor, zaten cihazdan dolayı tam anlamıyor da bu sene resmen çöp oldu
Annemler de daha şimdiden mırın kırın etmeye başladılar haftanın 5 günü bize çok zor olacak diye
Gerçi bişe de diyemiyorum onların da kendine göre bi hayatları var
Bari biz de uzaktan çalışmaya geçseydik ya offf gece gece daraldım

Bakıcıları vardı sanki çocukların bıraktı mı işi ?

Esim aslında yemek konusunda saglikli beslenir ne kahvesi var ne alkolu cay zaten bi kahvaltida abur cubur tatlı aramaz pek. Sadece uzuntuler oldu ve stress cok yapiyor herkonuda o yuzden bazen ne degistiricez bilemiyoruz bile yemek konusunda kızartma yagli vs zaten yapmiyorm dogru duzgun kendimden dolayıda. Papatyanin dedigi patates suyunu deniycez hatta katı meyve sıkacagi alicam zaten niyetm vardı bahane oldu ama ilaclara basladi smdi kendisiyle konuscam napicak baklm. Sagol niran dusunup yazdigin icin
Sagolasn cnm esime soyledm bi ara denemistk bunu kim soylemis yapmisiz bilmem ama devamini getirememistk 1 hafta anca yapmistik sanrm bide rendeleyip elimle skıyordm yarm bardak anca cikiyordu smdi meyve sıkacagiyla yeniden deniycez insallah şifa olur ya
Sanada cok gecmis olsun cnm cok sukurki gecmis gitmis.
Rabbim şifa versin insAllah
Amin cnm sagolasn
slm kizlar

biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar

sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Insallah guzel gecer cnm Allah şifa versin kızına
super gorunuyosun
ben biyerinde fazlalik goremiyorum

gecmis olsun allah sifani versin canim

ablamdada vard
uzulunce felan agri basliyo
bide yiyip ictikleriylede alakasi var
aci ,bulgur felan gelmiyo

15 dk felan suruyo
Aynen cnm yemek cok etkiliyor normalde ama uzunti ve stress başta geliyor sanrm
Var canım da o ancak küçüğümle ilgileniyor
Büyüğümün ders sırasında yanında biri olmalı ki ona duyup anlaması için destek olsun
Bakıcı hem dersine hem küçüğüme yetişemiyor
Cok zor Allah kolaylık versn kuzum ya

Var canım da o ancak küçüğümle ilgileniyor
Büyüğümün ders sırasında yanında biri olmalı ki ona duyup anlaması için destek olsun
Bakıcı hem dersine hem küçüğüme yetişemiyor
Aslında siz de esnek çalışsanız veya uzaktan epey rahatlayacaksın canım

Canım rende de olmuyor katı meyve sıkacapı kullan sana da çok geçmiş olsun

Kizlarr iyi geceler.
Dun aniden karar verip annemlere gittim. Cocuklar kalmak isteyince orda kaldik. Eve geldik 1 saat once. Dogru duzgun giremedim okudum okudum ciktim. İns alintilara donecegim bi ara

Pembe Lotus canim gecmis olsun toparlayamamissin. İhmal etme git yarin doktora. Negatifsen bile hastaligina gore tedavini olursun.

@Furha63 canim siz nasil oldunuz.

Rabbim sifa versin ins. Agir atlatanlar cok zor oldugunu soyluyorlar. Rabbim yardimcimiz olsun ins
Kola ve gofret olmamis.

Kızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Domates corbasini bende hic denemedim. Sevmeyecekmisim gibi geliyor.
insallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun

kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
İns degildir canim.
Sabirim tedavisi var . gecmis olsun canim.
Merhabalar

Bugün kaza orucumu tutuyorum. Tartım artı da gece sahur yaptım. belirsiz dün +300 Du.
Allah kabul etsin canim.
Bu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Gecmis olsun canim. İns ilaclarin faydasi olur. Kv ve kaynimdada var mide problemi ilac kullaniyorlar genelde. Rabbim sifa versin
Ben kesin tuttururum. Su vadede tutturamazsam zaten daha da ugrasmiyim
Kızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Supperrrr gorunuyorsun canim
Aile hekimleri malesef hicbirsey yapmiyorlar.
Esim bizim corona pozitif oldugumu donemde ozelde dahi muayene olup testini yaptiramamisti . paramizla dahi rezil olmustuk yani. İns azalir su illet de hersey normale doner
Korona olsaydım bugün 4.gun kendini belli ederdi dimi kızlar öksürük ve geniz akıntısı dışında bi sikayetim yok
Canim hic belli olmuyor. Kimi hic belirtisiz geciriyor
İnan ozelde dahi muayene olup testini yaptiramamisti esim. Ya hakikaten yogunluktan yetisemiyorlar yada dedigin gibi isini dogru durust yapmayanlar yuzunden magdur olmustuk o donemde
slm kizlar

biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar

sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Nasil dayanacaksin o saate kadar canim.
Uyudumu kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…