- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.561
Olsun şükür annen baban yanındabu sene 3 sene olucak gitmeyeli(
cok sukur vallaOlsun şükür annen baban yanında
Bakıcıları vardı sanki çocukların bıraktı mı işi ?Offfff yine online eğitime geçtik
Tam alıştı derken okula tekrar uzaktan eğitime geçiyor, zaten cihazdan dolayı tam anlamıyor da bu sene resmen çöp oldu
Annemler de daha şimdiden mırın kırın etmeye başladılar haftanın 5 günü bize çok zor olacak diye
Gerçi bişe de diyemiyorum onların da kendine göre bi hayatları var
Bari biz de uzaktan çalışmaya geçseydik ya offf gece gece daraldım
Var canım da o ancak küçüğümle ilgileniyorBakıcıları vardı sanki çocukların bıraktı mı işi ?
Esim aslında yemek konusunda saglikli beslenir ne kahvesi var ne alkolu cay zaten bi kahvaltida abur cubur tatlı aramaz pek. Sadece uzuntuler oldu ve stress cok yapiyor herkonuda o yuzden bazen ne degistiricez bilemiyoruz bile yemek konusunda kızartma yagli vs zaten yapmiyorm dogru duzgun kendimden dolayıda. Papatyanin dedigi patates suyunu deniycez hatta katı meyve sıkacagi alicam zaten niyetm vardı bahane oldu ama ilaclara basladi smdi kendisiyle konuscam napicak baklm. Sagol niran dusunup yazdigin icinYazıp yazmamakta kararsız kaldım ama babam mide ülseri idi, verilen ilaçlardan dolayı 2 kere mide kanaması geçirdi, ölümlerden döndü ve ikisinde de.
Bana da mide ülseri teşhisi Üniversitedeyken kondu, babamın yaşadıklarından korktuğum için hiç ilaç kullanmadım, soğuk ve sıcak besin tüketmeyerek, karışık yemeyerek, birazda relax olarak atlattım.
Mide ülseri üzüntüden ve sinirden olur, hala çok sinirlendiğim ve üzüldüğüm zamanlarda midem ayağa kalkamayacak kadar ağrır.
Kişisel düşüncem ilaç kullanmayıp alternatif tıbbı denemenizden yana ama kararı sizin vermeniz lazım.
Papatyanın söylediğini ilaçlara başlamadan denerseniz birşey kaybetmezsiniz...
Sagolasn cnm esime soyledm bi ara denemistk bunu kim soylemis yapmisiz bilmem ama devamini getirememistk 1 hafta anca yapmistik sanrm bide rendeleyip elimle skıyordm yarm bardak anca cikiyordu smdi meyve sıkacagiyla yeniden deniycez insallah şifa olur yaCanım benimki tamamen geçti çok şükür tekrar etmedi. Gastrit ülser reflü ne ararsan vardı üstüne bide mide fıtığı çıkmıştı. Ben sabahları aç karnına çiğ patates suyunu içiyordum. Dışını soy katı meyve sıkacapına koy çıkan köpük ve suyu içecek. 10-15 gün her sabah yaptım ben sonra bir kaç gün ara verdim sonra bir hafta daha yaptım. Ben ağrıdan nefes alamıyordum. Ameliyat olmama rağmen hiç bişey yiyemiyor bide ara sıra tekrar ediyordu. Mide mikrobu olan bi arkadaşım tavsiye etti başladım hemen Allah’a çok şükür geçti. Darısı sana olsun. Bunu yapan muhakkak internette vardır biraz oku istersen
Amin cnm sagolasnRabbim şifa versin insAllah
Insallah guzel gecer cnm Allah şifa versin kızınaslm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Aynen cnm yemek cok etkiliyor normalde ama uzunti ve stress başta geliyor sanrmsuper gorunuyosun
ben biyerinde fazlalik goremiyorum
gecmis olsun allah sifani versin canim
ablamdada vard
uzulunce felan agri basliyo
bide yiyip ictikleriylede alakasi var
aci ,bulgur felan gelmiyo
15 dk felan suruyo
Cok zor Allah kolaylık versn kuzum yaVar canım da o ancak küçüğümle ilgileniyor
Büyüğümün ders sırasında yanında biri olmalı ki ona duyup anlaması için destek olsun
Bakıcı hem dersine hem küçüğüme yetişemiyor
Aslında siz de esnek çalışsanız veya uzaktan epey rahatlayacaksın canımVar canım da o ancak küçüğümle ilgileniyor
Büyüğümün ders sırasında yanında biri olmalı ki ona duyup anlaması için destek olsun
Bakıcı hem dersine hem küçüğüme yetişemiyor
Canım rende de olmuyor katı meyve sıkacapı kullan sana da çok geçmiş olsunEsim aslında yemek konusunda saglikli beslenir ne kahvesi var ne alkolu cay zaten bi kahvaltida abur cubur tatlı aramaz pek. Sadece uzuntuler oldu ve stress cok yapiyor herkonuda o yuzden bazen ne degistiricez bilemiyoruz bile yemek konusunda kızartma yagli vs zaten yapmiyorm dogru duzgun kendimden dolayıda. Papatyanin dedigi patates suyunu deniycez hatta katı meyve sıkacagi alicam zaten niyetm vardı bahane oldu ama ilaclara basladi smdi kendisiyle konuscam napicak baklm. Sagol niran dusunup yazdigin icin
Sagolasn cnm esime soyledm bi ara denemistk bunu kim soylemis yapmisiz bilmem ama devamini getirememistk 1 hafta anca yapmistik sanrm bide rendeleyip elimle skıyordm yarm bardak anca cikiyordu smdi meyve sıkacagiyla yeniden deniycez insallah şifa olur ya
Sanada cok gecmis olsun cnm cok sukurki gecmis gitmis.
Amin cnm sagolasn
Insallah guzel gecer cnm Allah şifa versin kızına
Aynen cnm yemek cok etkiliyor normalde ama uzunti ve stress başta geliyor sanrm
Cok zor Allah kolaylık versn kuzum ya
Rabbim sifa versin ins. Agir atlatanlar cok zor oldugunu soyluyorlar. Rabbim yardimcimiz olsun insKüçük gorumcemler hafif atlatiyorlar onlarla görüşmüştük tesleri pozitif çıkmadan bi hafta önce...
Eşimde bi belirti yok kızımda iyi çok şükür
Büyük gorumcemle 3_4 ay önce görüşmüştük oğlu oksijene bağlıymış kendide evde ağır geciriyor astımı,şekeri,tansiyonu olduğu için
Kola ve gofret olmamis.
Domates corbasini bende hic denemedim. Sevmeyecekmisim gibi geliyor.Kızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
İns degildir canim.insallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun
kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
Allah kabul etsin canim.Merhabalar
Bugün kaza orucumu tutuyorum. Tartım artı da gece sahur yaptım. belirsiz dün +300 Du.
Gecmis olsun canim. İns ilaclarin faydasi olur. Kv ve kaynimdada var mide problemi ilac kullaniyorlar genelde. Rabbim sifa versinBu arada esim yarn endoskopi olucak helycobacter vardı 2 hafta antibiotik kullandı ama hala agrıları var gecmedi. Insallah kötu birşey cıkmaz sanrm bu olayda benm modumu baya dusurdu. Esimde cok uzgun ve dusunceliydi tum gun.
Ben kesin tuttururum. Su vadede tutturamazsam zaten daha da ugrasmiyimKasım ayı hedeflerimizi hatırlayalım
12 gün var önümüzde, istedikten ve vazgeçmedikten sonra bize herşey kolay
KASIM AYI HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (72.2)----------(70.0)
Pnrrr-12 (69.0)----------(66.0)
denizbenimadim (63.7)----------(59.7)
@strontium (64.6)----------(62)
I Ilyusa (62.4)------------(59)
@bi prenses annesi (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
@pamukseker11 (74.5)----------(70)
@ela_2019 (73.9)----------(68.9)
Ucmelekannesi (77)----------(75)
@masal3487 (76.9)----------(73.0)
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Supperrrr gorunuyorsun canimKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
Aile hekimleri malesef hicbirsey yapmiyorlar.Sağlık ocağına gittim geldim
Kendi aile hekimimiz yoktu...
Kapinin önünden sordu baska dr öksürüğüm var dedim parol yazıyorum dedi öksürük için bisey yazmiyacskmisinuz dedigimde suyun icine atilip icilen ilaç yazdı geçmezse dr git dedi
Canim hic belli olmuyor. Kimi hic belirtisiz geciriyorKorona olsaydım bugün 4.gun kendini belli ederdi dimi kızlar öksürük ve geniz akıntısı dışında bi sikayetim yok
İnan ozelde dahi muayene olup testini yaptiramamisti esim. Ya hakikaten yogunluktan yetisemiyorlar yada dedigin gibi isini dogru durust yapmayanlar yuzunden magdur olmustuk o donemdeNormal değil miYücel ne var listede. Sen ketojenik besleniyormuşun fark etmeden demek ki valla hiçbir bileğim yoktu ama listeye bakınca bana hiç sağlıklı gelmedi. Ama tabi uygulanıyorsa demek ki zararımın bilemedim
Şu süreçte işini hakkıyla yapan çok az istisnayı dışarda tutuyorum ama sağlıkçılardan hele ki aile hekimi uzman fark etmez cidden aşırı irrite oldum. Özelde sıkıntı yok. Para veriyorsun ya Her şeyinle ilgililer ama devlette pandemi de bahaneleri oldu çok çalışıyorlarmış gibi
Düşün aylardır özel dişçiler açık devletinkilerin çoğu hala kapalı. Parası olmayan adam dişini yaptıramaz mı
Hastalanmaz mı
Nasil dayanacaksin o saate kadar canim.slm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
Gecmis olsin canim.Günaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Bu hafta uzaktan eğitim var mi sizde canımGünaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
İl milli eğitimin düzenlediği eğitim canım online katılıyoruzBu hafta uzaktan eğitim var mi sizde canım
Geçmiş olsun canım yaaaa tühhh dkişiklik mi. Bende acele iş yapınca kesin bişey yapıyorumGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?