- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.521
Sen gel canım, buralar gezip görülecek yerler.Yine gel yine
Bakalım bi aksilik çıkmazsa gelecek bahar-yaz gibi istiyoruz da nasip inşallahSen gel canım, buralar gezip görülecek yerler
konuyla alakasizda adanada islami oteller varmiSen gel canım, buralar gezip görülecek yerler.
İkinci dönem ara tatili tam zamanı gelmek için
Kolay gelsin canım. Eşimde de uyku apnesi var ama bi türlü ikna edip hastaneye götüremiyorumslm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
İnşallah kolay ve rahat geçer canımslm kizlar
biz hastanedeyiz kizimin uyku saatinin gelmesini bekliyoruz
makinayi takacaklar
sabahta erkenden cikicaz
en son oglen yemek yemistim
yarina kadar dayanmam lazim:)
super gorunuyosunKızlaar şu ustumdekiyle az az oram buram pırtlıyordu o da gıtmiş
gecmis olsun allah sifani versin canimSağlık ocağına gittim geldim
Kendi aile hekimimiz yoktu...
Kapinin önünden sordu baska dr öksürüğüm var dedim parol yazıyorum dedi öksürük için bisey yazmiyacskmisinuz dedigimde suyun icine atilip icilen ilaç yazdı geçmezse dr git dedi
ablamdada vardKızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
15 dk felan suruyoKac dakikada atliyorsn 1000taneyi
Adana'da tatil yapılacak yer yok ki canım.konuyla alakasizda adanada islami oteller varmi
internetten bakmistim bulamamistik
simdi aklima geldi gelmisken sormak istedim
sagol canimKolay gelsin canım. Eşimde de uyku apnesi var ama bi türlü ikna edip hastaneye götüremiyorum
insalalh sagol canimİnşallah kolay ve rahat geçer canım
Yanına birşeyler alsaydın keşke yemek için
Kilolu mu , özellikle göğüs bölgesi önemliKolay gelsin canım. Eşimde de uyku apnesi var ama bi türlü ikna edip hastaneye götüremiyorum
deniz var olur diye dusunmustukAdana'da tatil yapılacak yer yok ki canım.
Tatil yöresi olmadığı için İslami otel olacağını düşünmüyorum.
Tehlikeli olduğunu biliyorum da ikna edemiyorumsagol canim
tehlikeliymis aslinda
keske gitse
Yumurtalık sahilinde İslami otel var mı bilmiyorumdeniz var olur diye dusunmustuk
daha yakin oluyodu bize
internetdede bulamamistik zaten
Yok canım kilosu normal. Ama çocukken burnu kırılmış yanlış kaynamış. Ondan kaynaklı nefes alışı kötü. Ameliyattan da korktuğu için çekiyor işteKilolu mu , özellikle göğüs bölgesi önemli
İnşallah canım, tanışmayı çok isterimBakalım bi aksilik çıkmazsa gelecek bahar-yaz gibi istiyoruz da nasip inşallah
yazin gidebilirsek tr ye arastirrim orayidaYumurtalık sahilinde İslami otel var mı bilmiyorumTemelinSafinazi daha iyi bilir.
Mersin'de vardır ama canım, Adana ile Mersin mesafesi aynı sizin memlekete
Burun ameliyatı da zor ama ya.Yok canım kilosu normal. Ama çocukken burnu kırılmış yanlış kaynamış. Ondan kaynaklı nefes alışı kötü. Ameliyattan da korktuğu için çekiyor işte
Korkuyor o da işteBurun ameliyatı da zor ama ya.
Burun kaynaklı ise uyku apnesi olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?