- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.501
Grup çığrından çıktı telapatiyle anlaşıyoruz artıkBugün de mercimek seçme günüydü
Sabahtan beri mercimek taşı ayıklıyorum.
Sırtım ağrıdı eğilmekten, biraz uzanayım dedim etiket yapmışsın.
denizbenimadim gibi diyeyim bende ,
3 dk daha bekleyemedin mi
Ya çok iyiymiş keşke bize de yapsalar Sana zoom id ve şifresini gönderirim kaçak girersinGeçtiğimiz haftasonu salgın psikolojisi semineri varmış, kaçırmışım, çok üzüldüm
Ben biriktirmeyi çok sevmiyorum kuzum fazla olanı evde tutmuyorum bi miniğimin küçülenleri var o da kardeşi olursa kullanılır diyeIvır zıvırin çok yoksa, cok zaman almaz.
Benim bugün yatak odası dolaplari vardi kaldi. Yarin mutfak var.
Şöyle bir kere bitirsem bundan sonra her hafta kontrol edecegim için düzene girer. Şu ilk onemli çünkü aşırı kurli her yer
Öğretmenler seminer döneminde idari izinli sayıldıkları için il dışına çıkmaları yasak nereye gidiyorSabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.
Özgürce kapı pencere silmek de güzel bi şey benim paçama yapışan minik bi canlı beynim uyuşuyor bi şey yapana kadar. Bugün yemek yaparken bildiğin tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Sürekli paçama yapışıyorBuyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Yok demem, severim eğitimleriYa çok iyiymiş keşke bize de yapsalar Sana zoom id ve şifresini gönderirim kaçak girersin
Benimki de peşimde ama o da kendince iş yapıyor bi uzun (boydan) camları silerken onun önüne gelince panikletti beniÖzgürce kapı pencere silmek de güzel bi şey benim paçama yapışan minik bi canlı beynim uyuşuyor bi şey yapana kadar. Bugün yemek yaparken bildiğin tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Sürekli paçama yapışıyor
Erzurum’a gelmişliğin var eğitim içinYok demem, severim eğitimleri
Sadece Erzurum mu, gitmediğim yer kalmadıErzurum’a gelmişliğin var eğitim için
Başka birşey yapmış olabilir miKızlar dün masalın ödem çayını yaptım içtim. Sabah daha fazla artı geldim ya hu
AB Rh+ Anlamadım vallaBaşka birşey yapmış olabilir mi
Kan grubun neydi canım
Uzan kitap okurken uyursunMutfağı da toparladım.
Yatsam mı, biraz kitap mı okusam kadar veremedim
3 lt sana fazla ama canım yaAB Rh+ Anlamadım valla
Her tarafım şişti
Onunla birlikte 3 lt su içmiş oldum ondan mı oldu ki
Minnoşla birlikte uyuyorum, ışık açarsam uyanır :))Uzan kitap okurken uyursun
O zaman en çok hangisine ihtiyacın varsa onu seç ya da sessiz bi yerde 15 dk kitap oku git uyuMinnoşla birlikte uyuyorum, ışık açarsam uyanır :))
Yerlestirdim niranPembe Lotus yerleştirdin mi canım dolabı
Yine gel yineSadece Erzurum mu, gitmediğim yer kalmadı
Salgın ile olan bana oldu
Daha çok erken hacı kitap oku iyisi miMutfağı da toparladım.
Yatsam mı, biraz kitap mı okusam kadar veremedim
Kan grubumuz aynıAB Rh+ Anlamadım valla
Her tarafım şişti
Onunla birlikte 3 lt su içmiş oldum ondan mı oldu ki
Olabilir3 lt sana fazla ama canım ya
Emzirdiğin için 2.5 lt olabilir.
Üşütmüş olabilir misin
Ah ah yorma kendini yorma kuzum iyice bitkin düştünYerlestirdim niran
Kendimi toparlayamıyorum boğaz ağrısı öksürük baş ağrısı yarın sabah hastaneye gidecegim
Ada çayı içtin mi boğazın içinYerlestirdim niran
Kendimi toparlayamıyorum boğaz ağrısı öksürük baş ağrısı yarın sabah hastaneye gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?